Mersinde iyi bir doktor arıyorum

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
eger varsa hemşerilerime bi sorum olucak hastane ve tecrübeli bi dr a bebişimin cinsiyetiiçin cinsiyet için görüncem de bi seferlik ...kendi dr umla netleşiremedik hala buda haliyle yıpratıor beni yardımcı olursanız tşklr

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. ben 36 haftalık hamileyim oğlum olcak kısmet olursa
ortadoğu hastanesine barış beye gidiyorum 12. haftamda sölemişdi ama net değildi daha sonra netleştirdi

anladım canım ya banada tahminler yürütoyor hepsi ama kesin diyen yok bende sinir oldum iyice hayırlısı bakalım sen atlatmış sayılırsın ne güzel maşallah hayırlı kolay dogumlar inşallah ...

ha bu arada barış beti asla tavsiye etmem çiğdem hanımdan randevu almak çok zor olduğu için barış beye gitmiştim gebeliğimin ilk haftalarında inan hiç memnun kalmadım abuk sabuk birsürü şey söyledi hatta rahmimin ters olduğunu bile söyledi ki bu benim 3.gebeliğim öyle bişey yok ama saçmaladı senin anlıcan

ben daha once mersinde hemsireydim.size osman nuri aksu yu onerebilirim.ben suan hamileyim ve inanin mersinde olsam ondan baskasina gitmezdim.burada kendi dr.m oldugu halde bazi kafama takilan seyleri telefonla onu arayip bilgi aliyorum.her yonden guvenebilirsiniz.orta dogu hastanesinde calisiyor.

kızlar çiğdem hanımla biz çok sorun yaşadık ben kontrole gitmeyince aradı özür diledi ben sorun yaşayan bi kaç kişi daha biliyorum ama burada çiğdeme gidenler olduğu için moral bozmak istemem üniversitede pro saffet alanında çok iyi ama çok konuşmaz bide bi çok kii doç dr umut kutlu yu beğeniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…