Saç Uzatma Yöntemleri Mersin'de ultra uçlu saç kaynak yaptıran var mı?

eminapolat

baba beni o kula gönder:)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
714
0
46
İçel Mersin
Kızlar ben Mersin'deyim ve burada öyle çok fazla alternatif yok. Saçına kaynak yaptıran,özellikle ultra uçlu kaynak yaptıran varsa ve memnunsa bana tavsiye edebilir mi?
Biraz okudum araştırdım;ultra uçlu kaynak en az 1 yıl hiç baım yapılmadan kullaılabiliyormuş. Belimdeki saçlarımı yıprandıkları için kestirdim ve hep uzunsaç kullandığım için kendimi çıplak gibi hissediyorum:60:
Acilen kaynak yaptırmak istiyorum bu yüzden...yardım eden olursa çooook memnun kalacağım :16:

ben kaynagı hiç denemedim ama şöyleki bir sürü video izleyip kuaförlere danıştım. ben yaptırcak olsam boncuk kaynak yaptırırdım ki bence hiçbir zararı yok hani çok döküyo falan diyorlar ya yalan onlar gerçekten.

şimdi bi tutama boncuk kaynagı takıyo ya sen çıkarana kadar senin saçında illaki dökülme oluyo dönemlik falan işte. boncugun içinde kalan dökülen saçlar boncugu çıkarınca haliyle önceden dökülenlerde düşüyo..

kaynak döküyo şöyle yapıyo falan hikaye.

öyle işte yaptırmak istiyosan git dene :)

Mersinde mikro jel ve ultra uçlu boncuk kaynak yapan kuaför burçin & cüneyt var. Ben oraya yaptırdım. Daha doğrusu 3-4 seferdir yeniletiyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hem kaliteli hemde çok ilgililer. ayrıca dökülüyor diyenlere bakmayın. Onlar zaten aylar içerisinde saçınızda biriken dökülmüş saçlar. Boncukları sökerken hepsi birden dökülmüş gibi görünüyor. İşini bilen kuaförlerle konuşursanız sizi aydınlatırlar.

Back
X