Mert'in katili koğuşunda kahkahalar atıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.828
Kars’ta, ilköğretim öğrencisi Mert’in katil zanlısı Erzurum’da özel güvenlikli koğuşa konuldu. Değişik tavırlar sergileyen zanlının “Ben ne yaptım. O çocuğa yazık oldu” dediği öğrenildi


Mert’in katil zanlısı: "O çocuğa yazık oldu"

İHA

Kars’ta, ilköğretim öğrencisi Mert’in katil zanlısı Erzurum’da özel güvenlikli koğuşa konuldu. Değişik tavırlar sergileyen zanlının “Ben ne yaptım. O çocuğa yazık oldu” dediği öğrenildi.

Kars’ta 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Mert’in katil zanlısı, Erzurum E Tipi Cezaevine özel donanımlı, 24 saat kamera kayıtlı özel güvenlikli koğuşa konuldu. Katil zanlısının kaldığı koğuşta sürekli sinirlenip ellerini başına koyarak güldüğü ifade edildi. Katil zanlısı önümüzdeki günlerde ‘cezai ehliyeti’ raporu için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilecek.
Erzurum E Tipi Cezaevine konulan 9 yaşındaki Mert’in katil zanlısının değişik hareket ve tavırlarda bulunduğu ifade edildi. Sık sık elini başına koyan zanlının kahkahalar atarak, “Ben ne yaptım. O çocuğa yazık oldu” dediği öğrenildi.
Küçük Mert’in cinayet davasının önümüzdeki günlerde gelecek ‘ceza ehliyeti’ raporunun ardından hazırlanacak iddianame ile dava açılacak. Katıl zanlısı Aykut B.’nin yargılanması, güvenlik gerekçesiyle başka bir ilin Ağır Ceza Mahkemesinde yapılacak.
(İHA)
 
deli ayağına yatıyor herhalde, psikolojik dengesi bozuk diye salıvermeseler bari
 
bu olaydan o kadar çok etkilendimki 1 haftadır haberin en ince ayrıntısına kadar okuyorum delirmemek elde değil.
 
Son düzenleme:
Akli dengesi yerinde değil diye salıveremezler olamaz öyle birşey akli dengesizliği bir cana mal oldu..
Hem sokakta rahat dolaşamaz artık :KK47::KK47::KK47:
 
Akli dengesi yerinde değil diye salıveremezler olamaz öyle birşey akli dengesizliği bir cana mal oldu..
Hem sokakta rahat dolaşamaz artık :KK47::KK47::KK47:

umarım ama olursa da şaşırmam

karsta barınamaz tabii salıverilirse orası ayrı
 
akli dengesi yerinde olmasa iş bitirip dönerken delil olmasın diye arabasını yıkatmaz çocuğa vurmuş burnunu kanatmış arabası kan olmasın diye kazağını burnuna tutmuş.bunları yapmazdı ay yazdıkça kanım donuyor
 
Akli dengesi yerinde olmayan salınmaz zaten, akıl hastanesine gönderilir de; ben inanmadım bence deli numarası yapıyor. :KK19:
 
Olayı duyduğumdan beri heryerde detayını herşeyini okuyorum yüreğime bir şey oturdu çıkmıyor aklımdan babasıyla alışverişi varmış eğer onunla alakalıysa Rabbim hepsinin cezasını versin diyorum o pisliğe var ya aklımdan neler geçiyor neler dilime almak istemiyorum boş bırakmamalı öyle rahat yatırmamalı orada:KK47:
 
Ayy inşallah bu adamı akli dengesi yerinde değil deyip akıl hastanesine yollamazlar orada cezaevinden daha rahat olur, bahçesine çıkar filan sonra da zaten salıverirler olaylar soğuyunca İnşallah böyle bir şey olmaz. Kanım dondu zaten olanları okuyunca. Tek karanlık küçük bir hücrede yaşamı son bulsun istiyorum ışık güneş insan görmesin hayatı boyunca :KK47:
 
deli ayağına yatıyor herhalde, psikolojik dengesi bozuk diye salıvermeseler bari

psikiyatrlar insan sarrafı olmuştur kim akıllı kim hasta kim numara yapıyo çok iyi anlarlar...şu anda tek kişilik koğuşta ama kalabalık bir koğuşa alındığında kimvurduya gideceğinden eminim...
 
Deli ayağına yatıyor pislik:KK19: Bi de o pis canını korumak için özel güvenlikli koğuşa koyuyoruz bu iğrenç yaratığı.
 
Biliyor tabii kalabalık bir koğuşa giderse başına gelecekleri,deli ayağına yatıyor...Tez zamanda kalabalık koğuşa alınmasını diliyorum..
 

bide güvenlik önelmelerini böyle bi it için hat safaya cıkarmazlarmı...
bırakında koguşdakiler halkın ailenin yapamadıgını yapsın:KK47::KK47:

 
Allah sonumuzu hayr etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Guvenliksiz kogusa girincr basina gelecekleri dusundukce cidden delirmis olabilir meymenetsiz
 
ne yaparlar bilemem ama tecavüzcülere hapishanede herkesin ne yaptığını biliyoruz ..
merte yaptıklarını günde 3 kere kendisine yaptıkları zaman bakalım akıl sağlığı kalacak mı onda ,adi ş.siz..
 
Kars ta orta okulu okudum babam oraya tayin olmustu bir gun sinavdan ciktik eve gidiyorduk karsta yolun kaldiriminda adam afedersiniz cinsel organini acmis sapik yuruyordu tiksinmistik kars deyince aklima hep bu olay gelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
X