Merve Oflaz: "Başkasına aşık oldum"

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
"Survivor" ismindeki yarışmada birincilik elde eden Merve Oflaz, yarışmada tanıştığı Selim Sabah'ın evliliğinin bitmesine neden olmuştu.
256541_660_320.webp

Selim'i Unuttu Yeni Aşka Yelken Açtı!..

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre
bir kaç gün öncesine kadar Selim Sabah'la aşk yaşayan Merve, önceki akşam aşkının bittiğini hatta yeni bir aşka yelken açtığını söyledi.
Clipboard01(2189).webp

a ben bu nadyayı hatırlıyorum, selim survıvordyken annesiyle kız arkadaşı evlilik alışverişine çıkıyorlardı, sonra selimle nadya aşık oldu ve diğer kız terk edildi, şimdi ise nadyaterk edilmiş,eeeeeeee hep olan kadınlara mı olacak mervenin eline sağlık o da selimi terk etmiş allhından bulmuş hepsi. umarım ilk terk edilen kızcağız çok mutludur

Kurban olduğum Rabbim kimsenin yanına bırakmıyor sen başkası için birini terk edersen o da seni bir başkası için terk eder. Umut verip yarı yolda bırakan, başkasının gözyaşı üzerine mutluluk kuran, böyle yuvalarını yıkanların Allah mutluluk yüzü göstermesin saman alevi gibi sönsün mutlulukları.

Ne olacaktı ya ömür boyu süren bir beraberlik mi bekleniyordu ?

Göz göre göre bu kadar yalan haber yapılır pes!
Selim le nadya 'nın katıldığı yarışma zamanı ile Merve nin ki çok farklı arada yıllar var.
Nadya yla selim 5 yıl evli kalmış ve her ünlü gibi sıkılıp bitirmişler.Sonra da Selim le Merve tanışmış yuva yıkmakla ne alakası var.
Merve Oflaz ın yerinde olsam haberi yapana dava açardım.

Back
X