Kızlar dert mi bilmiyorum.ama ablam bana Umreden doğum yapacağım için meryem otu getirmişti. Doğum kolay oluyormuş öyle rivayetler var . Ama ben nasıl kullanicam . Doğumuma 7-8 hafta var gerçi ama normal doğum yapmak istediğim için size sormak istedim . Aranızda kullanan var mı ?? Gerçekten de ise yarıyor mu?
note3 kadinlar_klubü
Ne yazmisim lan ben
Ne yazmisim lan ben
Ayy çok hoşsun yaa bir saat güldüm hhahahhaha
Biri kalkıp evet ben bu otu kaynattım içtim, yedim falan dese, gerçekten aynı şeyi yapmaya cesaretiniz var mı? Allah korusun ya bir yan etkisi falan olursa, bebeğe zararı dokunursa. Hamile insan bilmediği şeyi alırmı ki? :44:
İnşallah ota, ilaca gerek kalmadan çok kolay bir doğum yaparsınız.
.
henüz 4 dakika olmuş
Otla ilgili bişey bilmiyorumİnşallah çok kolay olur doğumunuz
Ne yazmisim lan ben
Kızlar dert mi bilmiyorum.ama ablam bana Umreden doğum yapacağım için meryem otu getirmişti. Doğum kolay oluyormuş öyle rivayetler var . Ama ben nasıl kullanicam . Doğumuma 7-8 hafta var gerçi ama normal doğum yapmak istediğim için size sormak istedim . Aranızda kullanan var mı ?? Gerçekten de ise yarıyor mu?
note3 kadinlar_klubü
Kuldoğumlarnidiklarim var.
Bir bardak suyu kaynar bardağa koy bir tatli kaşifi bitkiyi ekle 5 dk Dinlensin iç arkadasim.
Kolay dogumlar
O ot içilmiyor canım :) çalı gibi bisey suya atılınca belli bi sure sonra dalları açılıyor tum dallar açılınca dogum bitiyor :)
note3 kadinlar_klubü
Aaa güzelmiş o zaman, harbi cahilim bu mevzulardaTeşekkür ederim bilgi için.
.
demişsin ki ;kullanan tanıdıklarım var, doğumları kolay oldu :):)
Çevirmenin olabilirim, işsizim zati :)
bu ot içiliyor mu gerçekten, ben içilmiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?