Meryem Ana otu..

Doğumunuza çok az kalmış denemeyin isterseniz. Bir de yurt dışından gelen yiy4cek içecek eşya vs ile de mikroplar taşınıyor biliyorsunuz. Ve başka ülke topraklarındaki enfeksiyonlar bziler için daha da zararlı. Yine de siz bilirsiniz. Bebişe sevgiler :)

Öncellikle sana kolay doğumlar diliyorum. O ot icilmiyo yalniz doguma giderken suyun içine atıyorsun o açıldıkça rahminde açılıyor böylelikle doğumun kolay oluyor. Ama benim arkadaşım da yapmisti onunki hic açılmamış doğumu da bi o kadar zor olmuş.

dogum aninda pek birsey dusunemiyor insan...zaten suyun altina tutup tozunu pisligini herneyse akitirsin...Rabbim buyuk ben boyle seylere cok inanirim

Teşekkür ederim doğum zamanı suya koyarım. :)

note3 kadinlar_klubü

Ben kullandım annem ümreden getirmişti.
Yalnız bu ot içilmiyor.
Doğuma giderken suya koyuluyor.
Biz bir akşam denemek için koymuştuk, ertesi günü
doğuma gittim, doğumumda 6 saat içinde oldu.

Çok sağolun o zaman bu oto sahip olmak baya bir şans inşallah ise yarar bende de :)

note3 kadinlar_klubü

Ayy çok güzel insallah bende de ise yarar :))

note3 kadinlar_klubü

Allahın işi işte bende bu Ota sahip şanslı biriyim o zaman bir tane yetiyor değil mi ama sudan çıkarmak gerekmis hemen unutmamak lazim

note3 kadinlar_klubü

dogum aninda pek birsey dusunemiyor insan...zaten suyun altina tutup tozunu pisligini herneyse akitirsin...Rabbim buyuk ben boyle seylere cok inanirim

Inanin bende çok inanırım hele kutsal topraklarda n gelmiş yani

note3 kadinlar_klubü

Teşekkür ederim ondan da size sevgiler var :))

note3 kadinlar_klubü

Eklentiler

• $1406216055561.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 141

Hurma zemzem suyu hepsi hazır valla :) bu arada aynı ottan bahsediyoruz :)

note3 kadinlar_klubü

Hurmayi da bol bol yeyin bebegin kayip disari cikmasini saglayan siviyi artiriyomus :)

bir bilene sormadan içmeyin sakın .çünkü hatırladığım kadarıyla içilen bir ot değil.ben yıllar evvel umrede bir hocadan duymuştum. doğum sancıları başladığı sıralarda su içine konuluyor ot. ot açıldıkça kadının rahmide açılıyo doğum kolay gerçekleşiyormuş.bu hocanın anlattığı tabi doğrumu değilmi bilmiyorum.ama içilmeyen bir şey.siz iyice araştırın.15 sene önce duyduğum bir şey bu benim yanlış yönlendirmeyeyim.

Benim bildiğim de içilmiyor ya. Suya koyuluyormus . Hamile kalmak isteyenler iciyormus
.

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…