canım ben otunu kullanmadım ama meyvesini kullandım. bazı yerlerde meryem ana, bazı yerlerde fatma ana diye geçiyor. bulabilirsen meyvesini öneririmKizlar meryem ana otu kullanip hamile kalan varmi nasil.yaptiniz yardimci olurmusuniz
Canim bende kullaniyorum suan meryem ana otunu . Kardesim hafizlik okuyo ona meryem suresi okuttum sonra tohumlu dalindan birtane kopartip uzerimde tasimaya basladim . Cevat aksit hocanin meryem ana otu hakkinda solediklerini dinledim . Otu suya filan koymayip sadece uzerinde tasiyacakmissin sadece banyoya girerken cikaracaksin ve uzerine su deymeyecek diye biliyorum . Ve bende ki meryem ana otu hacdan geldi icinden meyve filan cikmadi . Ilk defa duyuyorum meyve ciktigini icinden .nette bi sitede otunu buldum ben hatta almayi dusunuyorum yarin. fiyati cok uygun. ama baska topiklerde arkadaslarin bahsettigiyle alakasi yok gibi geldi bana kirilip meyve cikiyo icinden demisler ama bunda oyle birsey gorunmuyor
Benim dediğimde bu canim avokado çekirdeği gibi çok zor kırılıyor.onu kırıp kaynatiyorsun. Benim kullandığım buydu yani. Hac yada umreye giden biri varsa getirtilebilirnette bi sitede otunu buldum ben hatta almayi dusunuyorum yarin. fiyati cok uygun. ama baska topiklerde arkadaslarin bahsettigiyle alakasi yok gibi geldi bana kirilip meyve cikiyo icinden demisler ama bunda oyle birsey gorunmuyor
Senin solediginim ismi ne canim . Sen onumu kullandin hamile kalmadan once .Benim dediğimde bu canim avokado çekirdeği gibi çok zor kırılıyor.onu kırıp kaynatiyorsun. Benim kullandığım buydu yani. Hac yada umreye giden biri varsa getirtilebilir
hımmm benım dedıgım dallı falan boyle dallar bıyere toplanmıs resmı oyle yanı, ıkılı gelıyomus pakette bırını doguma gıderken suya atın dogum daha kolay olur yazıyo baktıgım sıtedeCanim bende kullaniyorum suan meryem ana otunu . Kardesim hafizlik okuyo ona meryem suresi okuttum sonra tohumlu dalindan birtane kopartip uzerimde tasimaya basladim . Cevat aksit hocanin meryem ana otu hakkinda solediklerini dinledim . Otu suya filan koymayip sadece uzerinde tasiyacakmissin sadece banyoya girerken cikaracaksin ve uzerine su deymeyecek diye biliyorum . Ve bende ki meryem ana otu hacdan geldi icinden meyve filan cikmadi . Ilk defa duyuyorum meyve ciktigini icinden .
Cok enteresan bi ot arkadasim dogumunda suya koydu kupkuru ot açıldi yeşerdi şaşirdik hepimzhımmm benım dedıgım dallı falan boyle dallar bıyere toplanmıs resmı oyle yanı, ıkılı gelıyomus pakette bırını doguma gıderken suya atın dogum daha kolay olur yazıyo baktıgım sıtede
arkadasın o ot sayesındemı hamıle kaldı kullandımı canımCok enteresan bi ot arkadasim dogumunda suya koydu kupkuru ot açıldi yeşerdi şaşirdik hepimz
Yok o sadece dogumunda kullandiarkadasın o ot sayesındemı hamıle kaldı kullandımı canım
Benim dedigim bu değil. Aşağıda gonderdimBundan mi bahsediyosunuz ?
Benim bahsettigim ot bu
meyvesini yiyerek mi hamile kaldınızcanım ben otunu kullanmadım ama meyvesini kullandım. bazı yerlerde meryem ana, bazı yerlerde fatma ana diye geçiyor. bulabilirsen meyvesini öneririm
Ilk defa gordum bunu adi ne olarak geciyo acaba ?Benim dedigim bu değil. Aşağıda gonderdim
Benim suan kullandigim meryem ana otu bu . Insallah hayirlisi olurBenim bahsettigim ot bu
Evet canım yani ben ona inanıyorum. Meyvesini kırıp suda kaynatiyorsun pekmez rengi gibi oluyor. Onu eşimle birlikte olmadan hem sen hem esin içiyor. Duası da var içmeden. İctigim kadar yerine su koyuyorsunmeyvesini yiyerek mi hamile kaldınız
Canım bazı yerlerde meryem ana meyvesi bazı yerlerde Fatma ana meyvesi. Fatma ana otu meyvesi de diyorlarIlk defa gordum bunu adi ne olarak geciyo acaba ?
Tamam canim tesekkurler :)Canım bazı yerlerde meryem ana meyvesi bazı yerlerde Fatma ana meyvesi. Fatma ana otu meyvesi de diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?