Meryem ana otu

Yesim54

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
3
3
6
32
Kizlar meryem ana otu kullanip hamile kalan varmi nasil.yaptiniz yardimci olurmusuniz

Kizlar meryem ana otu kullanip hamile kalan varmi nasil.yaptiniz yardimci olurmusuniz
canım ben otunu kullanmadım ama meyvesini kullandım. bazı yerlerde meryem ana, bazı yerlerde fatma ana diye geçiyor. bulabilirsen meyvesini öneririm

nette bi sitede otunu buldum ben hatta almayi dusunuyorum yarin. fiyati cok uygun. ama baska topiklerde arkadaslarin bahsettigiyle alakasi yok gibi geldi bana kirilip meyve cikiyo icinden demisler ama bunda oyle birsey gorunmuyor

nette bi sitede otunu buldum ben hatta almayi dusunuyorum yarin. fiyati cok uygun. ama baska topiklerde arkadaslarin bahsettigiyle alakasi yok gibi geldi bana kirilip meyve cikiyo icinden demisler ama bunda oyle birsey gorunmuyor
Canim bende kullaniyorum suan meryem ana otunu . Kardesim hafizlik okuyo ona meryem suresi okuttum sonra tohumlu dalindan birtane kopartip uzerimde tasimaya basladim . Cevat aksit hocanin meryem ana otu hakkinda solediklerini dinledim . Otu suya filan koymayip sadece uzerinde tasiyacakmissin sadece banyoya girerken cikaracaksin ve uzerine su deymeyecek diye biliyorum . Ve bende ki meryem ana otu hacdan geldi icinden meyve filan cikmadi . Ilk defa duyuyorum meyve ciktigini icinden .

Benim dediğimde bu canim avokado çekirdeği gibi çok zor kırılıyor.onu kırıp kaynatiyorsun. Benim kullandığım buydu yani. Hac yada umreye giden biri varsa getirtilebilir

Benim dediğimde bu canim avokado çekirdeği gibi çok zor kırılıyor.onu kırıp kaynatiyorsun. Benim kullandığım buydu yani. Hac yada umreye giden biri varsa getirtilebilir
Senin solediginim ismi ne canim . Sen onumu kullandin hamile kalmadan once .

hımmm benım dedıgım dallı falan boyle dallar bıyere toplanmıs resmı oyle yanı, ıkılı gelıyomus pakette bırını doguma gıderken suya atın dogum daha kolay olur yazıyo baktıgım sıtede

hımmm benım dedıgım dallı falan boyle dallar bıyere toplanmıs resmı oyle yanı, ıkılı gelıyomus pakette bırını doguma gıderken suya atın dogum daha kolay olur yazıyo baktıgım sıtede
Cok enteresan bi ot arkadasim dogumunda suya koydu kupkuru ot açıldi yeşerdi şaşirdik hepimz

canım ben otunu kullanmadım ama meyvesini kullandım. bazı yerlerde meryem ana, bazı yerlerde fatma ana diye geçiyor. bulabilirsen meyvesini öneririm
meyvesini yiyerek mi hamile kaldınız

meyvesini yiyerek mi hamile kaldınız
Evet canım yani ben ona inanıyorum. Meyvesini kırıp suda kaynatiyorsun pekmez rengi gibi oluyor. Onu eşimle birlikte olmadan hem sen hem esin içiyor. Duası da var içmeden. İctigim kadar yerine su koyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…