Rica ederim canım. Umre ya da hacca gidecek bir yakının varsa getirebilir. Buralarda yok diye biliyorumTamam canim tesekkurler :)
Yok canim icmiyorum. Bi cok kisi iceceksin dedi ama cevat aksit hocayi dinledim bu meryem ana otu hocanin dedesinin kitabinda yaziyomustu uzerimizde tasiyacakmisiz . Sadece banyoya girerken cikarticaz . Bn regli bittikten hemen sonra kullanmaya basladim . Ve otu kullanmadan once bir tane yumurtam vardi oda catlamiyordu . Otu kullandiktan sonra birtanesi catlamis ve bi yumurtam daha olusmus normalde bende pko var ve kiloluyum yumurtalarim hic catlamiyordu daha dogrusu belli bi buyukluge de gelmiyodu ama bu ottanmidir bilmiyorum bu ay iki yumurtam oldu ve ikiside buyudu biri catladi digerine ise catlatma ignesi vuruldum bekliyorum simdi . Bu otla hamile kaldigini soleyen kisi cok . Tabi takdir Allahtan bu sadece bi vesile olur insallahcanim sen suan bunu iciyosun dimi kac gun oldu kullanmaya baslayali
Aynen canim uzerine meryem suresi okumayi unutma ben bilmedigim icin kardesime okuttum . Kardesim yatili hafizlik okuyo ve onlarin yurda bi cok kisi hurma getriyormus cocugu olmayan kisiler . Uzerine 41 kisi meryem suresi okuyormus ve yarisini okuyanlar yiyormus kalaninida okutan yiyormus esiyle . Yada iki tane goturuyormussun birini okuyanlarin adina biri yiyomus digerini ise okutan yiyormus . Bende onumuzdeki ayda Allah kismet ederse onuda deneyecem . Ve ben meryem ana otunun hepsini takmadim uzerime tohumlu dalindan koparttim beze bagladim ole taktim . Insallah Rabbim gonlumuze gore verir .ınsallah hayırlısını nasıp eder Allah hepimize.bende kiloluyum 1 yıllık evlıyım hıc kalamadım hamıle, ben bugun sipariş verdim iki tane gelşicek pakette birini içicem birinide ustumde tasıyım barı senın gibi denemekte fayda var :)
Turkce mealini okusak olur mu ki acaba ya bende okusam kendim gunlukınsallah canım ben hergun okuyorum meryem suresını,41 okuycam bı tur okudum bıtırdım şimdi 2,kez okuyorum
Ole bi sart yok canim . Sadece bana kardesim 41 kisi okuyoruz biz cunku ilmin kimde oldugu belli olmaz dedi. Bende o yuzden 41 dedim . Yoksa bende meryem ana otuna bi tane meryem suresi okuttum . Ama evdeyken kendi kendine meryem suresi okuyabilirsin istedigin kadarArkadaşlar Meryem Suresini 41 keremi okumak gerekiyor?
Ole bi sart yok canim . Sadece bana kardesim 41 kisi okuyoruz biz cunku ilmin kimde oldugu belli olmaz dedi. Bende o yuzden 41 dedim . Yoksa bende meryem ana otuna bi tane meryem suresi okuttum . Ama evdeyken kendi kendine meryem suresi okuyabilirsin istedigin kadar
valla ben turkce mealden okuyorum arap alfabesını bılmıyorum zaten. Allah biliyo sonuçta isteğimizi dilegimizi. baska bi topikte 41 gün okuncak diye okudum ben o yuzde 41 gun okudum hep regl oldugum zamanda baskasına okuttumTurkce mealini okusak olur mu ki acaba ya bende okusam kendim gunluk
O zamn ben de baslayim evde turkce meailini okumaya sagol canimvalla ben turkce mealden okuyorum arap alfabesını bılmıyorum zaten. Allah biliyo sonuçta isteğimizi dilegimizi. baska bi topikte 41 gün okuncak diye okudum ben o yuzde 41 gun okudum hep regl oldugum zamanda baskasına okuttum
Hahahah insallah canim insallah . Sogan suyunu bende yapmak istyorum ama firsat olmadi bi turluokumak dua etmek çok iyi ben bi kaç tane tesbih var onlarıda cekiyorum hergün.sogan suyu içiyorum elma yagı var hergece onu kullanıyorum bi sürü şey yapıyorum Allah nasip ederde olursa bebişim ısırcam ellerini seni bulana kadar ne iğreç seyler içtim ben diye :)
Onu ben kullanmaya basladim ama sadece iki gun kullanabildim sonra firsat olmadi bidaha ama bnde once sogan suyu sonra incir ve havuc deniycm . Cabalarimiz bos cikmaz insallahbıde ıncır kuru varmıs onumuzdekı ay bıde onu denemeyı planlıyorum
2 yil dolacak canim agustosun sonunda . Senınsallah canım ne kadarlık evlısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?