• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık meryem isminin yanına güzel bi isim arıyorum bulamadımm:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kzlelma42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
34
0
46
Konya
kızlar kızıma kayın validemin adını koymak istiyorum (meryem) ama yanına bir isim daha düşünüyorum ama uyumlu bi isim bulamadım yardım edermisiniz

bizim bi tanıdığıdımız kızının adını meryem azra koymuştu.azra ismi hz Meryem in sıfatlarından biriymiş.güzel uymuştu

meryem sena,meryem mina,meryemsu,meryem ada,meryem sude,meryem sıla,meryem ela,meryem beliz.meryem elzem,meryem berra

meryem azra da iki isim de biirbirini tamamlıyo anlam bakımından.
ayrıca meryem sessiz harfle bitip azra da sesli harfle başladığı için söylemesi de kolaylık oluyo.

Azra ismini pek begenmiyorum, ben kendi ismim olan Esrayi daha çok begeniyorum. Daha kibar :)
Meryem Esra olsun bence.

kuzenimin kızının isminide meryem naz. ama naz her isme eklendiği için artık klasikleşti tabi

Bence ne kadar dini olsa da ben cocuguma Azra Meryem ismini koymazdim.
Bakire meryem diye mi seslenilecek cocugunuza hayati boyunca?

İraz meryem,
Ada meryem
Elif meryem

Bunlar aklima geldi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Benim rahmetli annemin ismi Meryem idi, eger kizim olsa idi koyacaktim ama mevlam erkek evlat nasip etti..Bence Meryem tek basina cok guzel yani yanina baska isim yakisir mi hic dusunmedim ama ben koysamdim sadece Meryem olarak koyardim..Allah bagislasin kizini

Benim rahmetli annemin ismi Meryem idi, eger kizim olsa idi koyacaktim ama mevlam erkek evlat nasip etti..Bence Meryem tek basina cok guzel yani yanina baska isim yakisir mi hic dusunmedim ama ben koysamdim sadece Meryem olarak koyardim..Allah bagislasin kizini

arkadaşımın kızının adı meryem ceren

Hanne ( hz meryemin annesinin ismidir )

bir yakınım HANNE MERYEM koymuş idi benim hoşuma gitmişti.. öneride bulunmak istedim..

Hayırlısı olsun..

bir yakınım HANNE MERYEM koymuş idi benim hoşuma gitmişti.. öneride bulunmak istedim..

Hayırlısı olsun..

Hayırlısı olsun..

Back
X