Meryem Uzerli: "Muhammed müslüman değildi"

Bu şekilde yaklasmamalisin tatlim müslüman kardeşlerine kirici oluosun .bende kirildim şahsen sözlerine .görüşlerini elbetteki belirt sakinma ama dini biraz arastrsanmi :s. Yeteri kadar arastrmadigini dusunuorum suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde art niyet göremedim.illa kusur bulmaya calisan bi halkimiz var aaaa ne dediiiiii dioz hemen.sanki kendimiz hic eksiltili cumleler kurmasmisiz gbi

Yukkardaki o uzun şeyi ben yazmadim mune nasip oldu blniom...(

Ki bunu söyleyenlerde cok yaniliyorlar. Rabbim hic bir insanin irki yuzunden bir biri uzerinde ustunlugu yoktur diyor. Tek üstünlük imanda takvadadir diyor.

Dogru mana yanlis sözler bence. Yanlis bişey demek istememis benim anladigim kadariyla ama istedigi gibi anlama sorunu olan insanlarin eline koz vermis.

Bu kADını hiç sevmiyorum zaten
akılsız ahmak bir kadın
böyle cümleler kurmasınada şaşmamak lazım

sadece müslümanlığa ya da hz muhammed e özel yapılan bir yalanlama değil o yüzden ben gayet normal karşıladım

vermek istediği mesaj çok güzel

müslümanlık diye yapılan vahşice cinayetleri
budizm adı altında müslümanlara yapılan zulümleri
avrupada müslüman diye aşağılanan insanları
bizim gavur diye dışladıklarımızı
musevi olunmaz musevi doğulur görüşünü
unutmayalım

evet dediği gibi mesele hristiyanlık müslümanlık kısaca o din bu din değil tüm hak dinlerin özü sevgidir sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…