Kendini tamamen yanlış ifade etmiş. Yani ben de bunları anlamıyorum. İlla bir şey paylaşacaklar diye mutlaka ki edebi zor cümleler mi olması lazım.
Kasten de söylemedi bence, amaç dine çekmek değildi ama yanlış işte.
YAZI PAYLAŞTI HAYRANLARI HAŞLADI
Instagram ve Twitter üzerinden yazdığı mesajlarla takipçilerinin beğenisini kazanan Meryem Uzerli, bu kez baltayı taşa vurdu!
Meryem Uzerli, Instagram üzerinden paylaştığı bir mesaj yüzünden takipçilerinin tepkisini çekti. Oyuncunun �Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi. Onlar sevgiyi öğreten öğretmenlerdi. Onların dini sevgiydi� yazması üzerine takipçileri; �Saçmalama�, �Aşk sözü yazacağım diye haddini aştın� şeklinde yorumlarda bulundu.
SERCAN KISMET milliyet
bende böyle anladım.Buda budist değildi çünkü budizm onunla doğdu, İsa Hristiyan değildi çünkü Hristiyanlık onunla doğdu yani kendilerini aşan dinlerin temsilcileriydi onlar . ancak ortak yönleri kalplerindeki coşkun sevgiydi, demek istemiş sanırım : ))
ben de neden böyle cümleler kurmak zorunda hissediyolar onu anlamıyorum
direk söyleseler olmuyo heralde
şimdi herkes yanlış anlamış işte
farklı olacaklar ya. Sözüm ona sanatçılar ya her yerinden sanat akması lazım
Bir de bilmedikleri konular hakkında konuşuyorlar ya.
Aklıma şey geldi.
Nihat Doğan'ın gezi olaylarında Melih Gökçek'le muhabetti. Kendisini az çok tanıyoruz
Melih Gökçek demişti ki: bilmediğin şeyler hakkında twit atma
İkisi de ayrı alem.
cümlenin başına katılıyorum da, "Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi." gerisine değil. :)
cümlenin başına katılıyorum da, "Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi." gerisine değil. :)
Nasi yani tatlim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
atayiz misin sen kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?