Meryem03'den Türban tarasirimi ve Aksesuarlar

kendi basimda yapmadimki gülüm nun icin ayna falan gerekmiyor birazdan bitane daha eklerim insallah öpüyorum

bütün arkadaslarin yrumlari icin teker teker tesekkür ederim, arayi fazla acmadan yeni seyler eklemek isterim

:enbuyukkk:

meryemmmm hayırlı olsun topikin.... yavv görünce cok sasırdım.... sen mi yaptın bunların hepsini:1shok: harkulade seyler.... ben kapalı degilim ama kapalı arkadaslarıma kesin göstericem bunları....
bide bide bu resimdekini nasıl yaptınmafoldumben bende bundan istiorumm

pek marifetlisiniz maşallah... bence profesyonelce bu işi yapanlar kadar güzel türban modelleriniz..

tek kelimeyle super maasallah
ne marifetlisin kizzz
alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsunn
kaydirigubbakcemile3

birazda günlük yapabileceğimiz modeller koyabilirsen sevinirim
canim günlük modeller icin sana tasvsiye edecegim diger bir tpic var kapali arkadaslar bugün hangi esarbinizi bagladiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...inizi-bagladiniz-foto-ekleyin-gorelim-38.html

canım benim daha yeni görüyorum k.bakma çok güzel şeyler paylaşmısın eline saglık
kaydirigubbakcemile3

tesekkür ederim güzelim benim, o cicekler cok basit simdi organze kumasi aliyorsun istedigin büyüklükde bes yaprakli bir cicek kesiyorsun yamuk yumukda olabilir

benimkinler yaprakli gibi bile olmuyor sanki kenarlari yamuk yumuk bir daire gibi kesiyorum sonra kenarlarini yakiyorum, yani isiya yaklasinca zaten naylon kenarlar eriyor
bir kere etrafini geciyorum her parcanin sonra 3-4 hazirladigim parcayi üst üste koyuyorum igne iplikle 4-5 boncukla ortadan tutturuyorum tamam

coook basit birsey umarim anlatabildim

pek marifetlisiniz maşallah... bence profesyonelce bu işi yapanlar kadar güzel türban modelleriniz..
kaydirigubbakcemile3

paylaşım için teşekkürler ...çok güzel modeller...
kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topik
güzel olmuş tasarımların
kaydirigubbakcemile3

süper canım ellerine emeğine sağlıkopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3

maşallah ne kadar beceriklisin
kaydirigubbakcemile3

superlerrr gercekdende senın yerınde olsam bı işyerı acardım:))))))bukadar becerıyle tıcarete dokul canım:)

meryemciğim, çok beceriklisin maşallah. güzel modeller yapmışsın.

of ya cok guzeller keske benımd e boyle bı becerım olsa
tbrk edıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…