Mesafe koydugum icin alinan insanlar

Her bir araya gelindiginde hep ayni muhabbet sikiyo gercekten ,benimde bir arkadaş sürekli kv kp ,konularindan bunaliyorum 2. 3 ayda bir oturuyoruz ondada sirf bu konular.başima agriyo eve geldigimde
Evet iste hani hastalikti suydu buydu olsa onada raziyim derdidir tabi anlaticak diye. Ama bi zamandan sonra bikkinlik veriyo kv kp meselesi fln. Zaten ayda yilda bi kendimize zaman ayiriyoruz ondada onlari konusmak canimi sıkıyo

Yaşınız ilerledikçe herkesin hayatı belli bir rutine girmiş, yaşam tarzları farklılaştıkça da ortak konunuz çok kalmamış belliki.Siz biraz da ortamdan sıkılmış olabilirsiniz bu yüzden. Ama yani bu saatten sonra da konuların çok farklılaşacağını beklemeyin. Belki siz farklı konular açarak belli birkaç adım atarsınız? O zaman daha iyi olabilir bence.
Tabikide herkezin hayatinda degisiklik oldu. Surekli sikayet cocuktan isten evden. Benimde var sorunlarim yoruluyorum bende ama zaten arada bi gorusuyoruz ondada kafalarini mesgul etmeyim diyorum.
Farkli fikirlerde sundum ama dedigim gibi degisen pek bisey olmadigi icin mesafe koydum, keyif vermeyince anlami kalmadi.

Ne alaka ? Banlanicaksamda raziyim. Konumla uzaktan yakindan ilgisi olmayan bi olay hani o konuyu andiriyo desen neyse vallahi senle birlikte gulerdimde cok manasiz bi cumle. Sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapma, git spor fln yap hem vucudun hem beynin calisir. :KK200:
Tamam :KK14: zayıflarım hem dimi ;)

Durup sakin vakit geçirmek, sadece sohbet etmek istiyorlardır belki artık.

Masraflı geliyordur belki yaptığınız etkinlikler.

Uymuyorsa seyrek gidersin
Her buluşmaya katılmazsın.
Onuda dusunmustum balarda acikcasi, durumlari bildigim kadariyla iyi. Zaten hani kotu bisey olsa soyleyecek anlatilacak kadar yakinligimiz var.
Birinde gidersem ikisine gitmem diye ayarlayabilirim kendimce.

burayi öner, bol bol dertlerlerini anlatsinlar... biz ah vah deriz

aynen bende fena bunalıyorum her ortamda dert anlatanlardan. illaki herkesin problemleri var dert anlatmak konuşmak rahatlamak ister insan ama zamanı ve yeri olduguna inanıyorum. oraya kafa dagıtmaya gidiyorsanız dertle sıkıntıyla iç karartmamak lazm.

Siz ne yapıyorsunuz günlük rutinde de onlarınki sıkıcı geliyor?
Ayni seyler, hafta ici is ev arasi. Zaten cocuk hastaydi uyumadi sudur budur. Hafta sonlarida canimiz isterse biseyler yapariz yoksa evde dinleniriz. Onlarinkide bunlar ama bunlardan isgence eziyet gibi bahsediyolar sanki hayatlari bitmis artik gibi bahsediyolar.

benim dikkatimi şu çekti siz arkadaşlarınızın yanına sadece eğlenmeye gidiyormuşsunuz amaç rahatlamakmış arkadaşlarınızla birlikte olmak değil o zaman gerçek arkadaşlarınız değillermiş yani biz henüz genciz ama biz de oturunca genelde masa alev alıyor :D ben bundan rahatsızlık duymuyorum çünkü ben onlar için oradayım eğlence için değil o yüzden madem gerçekten de çok sevdiğiniz dostlarınız değil o zaman gitmeyiverin bitsin mevzu yapacak bir şey yok

Tabikide herkezin hayatinda degisiklik oldu. Surekli sikayet cocuktan isten evden. Benimde var sorunlarim yoruluyorum bende ama zaten arada bi gorusuyoruz ondada kafalarini mesgul etmeyim diyorum.
Farkli fikirlerde sundum ama dedigim gibi degisen pek bisey olmadigi icin mesafe koydum, keyif vermeyince anlami kalmadi.
Farklı yerlere gitmek anlamında değil, farklı konular açın yani aileden konuşmak yerine atıyorum bugün şu film sinemalara girmiş, yeni kitap çıkmış gördünüz mü, ya da x yerde y alışveriş merkezi açılmış gibi.. Şimdiden cevabınızı tahmin eder gibiyim, sanırım o da işe yaramadı arkadaşlarınızda:KK48:

Benimde buna benzer sorunum var. Arkadaşlarım çoğu evli... çocuklu. En gec bir saat sonra cocuk, koca muhabbetti başlıyor. Ben sorunu acik acik söylemekle çözdüm.

sohbetiniz normal şeyler. herkes böyle muhabbetler ediyor.tabi bizde kahkalarda atılıyor dalgalarda geçiliyor bu konular üzerinden. sizdede öyledir muhtemelen diye düşünüyorum.

psikiyatri randevusunda gibi değilsinizdir ya da herkes elinde rakı bardağı efkar dağıtmıyordur heralde. biraz abartıyor olabilirmisiniz? ama tabiki istemezseniz görüşmessiniz sizin kararınız olur.

Biliyorum bi dert degil bu ama anlatmak istedim.

Bi arkadas cevrem vardi ara ara toplanirdik kimisi evli kimisi nisanli ve kiminin sevgilisi var. Ben 24 yasindayim ve en buyugumua 30 yasinda cok gencli ruhlu bi arkadasimdir.

Hepimizin bi hayati var hepimizin kucukte olsa buyukte olsa kendimize gore derdimiz var.

Gel gelelim son zamanlar her bi araya geldigimizde herkes dertli dertli oturmaya basladi hep bi negatief konusmalar. Tamam anliyorum calisiyolar ev isi yapiyolar cocuklari var. Bende calisiyorum yoruluyorumda ama benim calistigim veya kizimin olmasi ev isleri yapmam onlarin icin bi ifade etmiyo. Yok illa benimki farkli diyolar.

Eskiden toplandigimizda hani neseliydik ve illa bi activitemiz olurdu. Tabiki arkadasiz dertlerini paylasicaklar ama geliyolar ve canlari bisey yapmak istemiyomus. E ama madem bulusmusuz keyfini cikarmiycaz ben isimden izin aldim sirf kafa dagitmak icin, kizimi anneme biraktim onun yerine oturur cocuguma bakardim cunki gercekten hic bi sekilde keyif almiyorum bildigin 50 yasina gelmis insanlar gibi yuzleri asik asik oturup duruyolar.

Bende son zamanlar cagirdiklarinda calisiyorum fln diye bahane urettim. Simdi duydumki alinmislar katilmiyorum aralarina diye. Bidahaki sefer gidicem ve ayni durumdalarsa bidahaki sefer baya bi mesafe koyucam.

Simdi diyebilirsinizki arkadassiniz derdinidemi anlatmasin diye arkadaslar simdiden soylim rutin hayat yani kimisi calisiyo kaynana su bu ama her seferinde.
insanların kendilerine göre dertleri çok büyük olabiliyo kimse kimsenin halini bilmiyo benide eski çoçukluk arkadaşlarım kahvaltıya felan çağırrlar birkere katıldım muhabetler sarmadı birkaçtanesinide bozdum halılarını silmiş camı silmiş onu dertli dertli anlatıyo tepem attı eğlenmeye kafa dağıtmaya buluşulur arkadaşla bana göre eğer bunlar yoksa görüşmem birdaha

Bidahaki ne bileziklerini takmadan git hep onun yüzünden :KK53:
İnsanlar ne konuşucak ki yaşadıkları şeyleri anlatavaklar tabi :KK66:
ay bu omuymuş heee bileziklerini ve yeni araçını anlatamadı sanırım yazık sıkılmış okadar bilenziği var anlatamasın insan yok yani

Bi saat iki saat degilki mesela tum gunumuzu ayiriyoruz. Zaten rutin hayattan kurtulmak icin bir araya geliyoruz. Eskiden cinemaya giderdik alisveris yapardik hani eglenirdik bilmiyorum simdi oyle degil.

Önceden dertleri yokmuş belli ki fakat şuanda içlerini kemiren düşünceler var bunu en iyi bir araya geldiğinizde ifade ediyorlar.Ayrıca tüm sıkıntılarını herkes o güne biriktiriyor ve patlama yaşıyorlar.

Back
X