mesafe koymak istedikçe üzerime geliyorlar

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
slm arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum. ben şuan 24 haftalık hamileyim, önceden de gelen bazı sebeplerden (k.v. nin daha doğmamış evladıma beddua etmesi, annem ve kız kardeşlerime laf etmesinden v.b.) kendisi ve ekürleri ile mesafe koydum. daha geçen haftaya kadar arkamdan hala laf ettiklerini duydum (güvenilir kaynaklardan) ama mesafe koymaya çabaladığım halde hala kapıdan kovsam bacadan girme çabaları; yok evime gelmek istemeler yok görüşmek istemeler; diyceksiniz ki gelsin gitsinler veya pişmanlar hayır hala laf söylemeler. nasıl insanlar bunlar arkadaşlar bıktım artık ben mesafe koymak istedikçe kaldıkları yerden devam etme çabasındalar. sanki bir problem yokta ben uyduruyorum. ve hala laf söylüyorlar. ben ne yapabilirim? nasıl bir yol izlemeliyim? yarın bir gün bebek olunca o bahane ile iyice huzursuz edicekler. fikri olan arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.

bebeğine beddua ettiyse sakın eve alma. bağır çağır iyice at evden onları. tabi eşininde yanında olması lazım

eşim anlamak istemiyor. belki pişmandır diyor öyle zannediyor; ama her seferinde beni haklı çıkarıp kaldığı yerden devam ediyor demiycem, ediyorlar. bi de günah arkadaşlar ya hamile bi bayanın üzerine bukadar gelmenin amacı ne, kafayı yiycem.

beddua ne ya insan düşmanına bile etmez korkar.birde evladıma edecek.çok açık ve net istemediğini söyle.uzatmaya gerek yok.

beddua ne ya insan düşmanına bile etmez korkar.birde evladıma edecek.çok açık ve net istemediğini söyle.uzatmaya gerek yok.
söylüyorum arkadaşım; yüzsüzlüğün bu kadarı olur hiç onları diyen kendi değil, kesip atıyorum hasta ruhlu gibi ya kendi rahatsız ediyo ya ekürleri.

daha doğmamış evladıma beddua etmesi

Bu affı kolay bir şey değildir benim için, aylarca burunlarını sürtsen, terslesen, konuşmasan, eşine de "Bu konuda bana bulaşma, çok istiyorsan sen git ziyaretlerine ama ben bir süre onları görmek istemiyorum, mümkünse evime de gelmesinler" desen yeridir.
Hamileyim şu an ve bunu düşündüm, çok ağır bir şey. Gerçi senin kvden umulacak bir şey midir ona göre de tartışılır.

Gerisini salla da bu baya ağır.

bıktım artık ben mesafe koymak istedikçe kaldıkları yerden devam etme çabasındalar.

Mesafe koymak isteme canım, mesafe koy!
Deneme, yap, bıçak gibi ol.

Koydum gitmiyorum gelmiyorum. eşime annendir sen gidersen git diyorum ama ben ne giderim ne de buraya gelebilirler diyorum. tavrımı belli ediyorum ama hala bu üsteleme ne; benim üzerimden stres atıyorlar galiba

Koydum gitmiyorum gelmiyorum. eşime annendir sen gidersen git diyorum ama ben ne giderim ne de buraya gelebilirler diyorum. tavrımı belli ediyorum ama hala bu üsteleme ne; benim üzerimden stres atıyorlar galiba

Eşine söyle engellesin, "Beni hırpalamalarına izin verme, yüzgöz etme, bu kadarı benim için fazla. Bir süre gelmesinler bize, sen söyle, çünkü öfkeme yenilip kendime yakışmayan şeyler söylemek istemiyorum, ben de insanım bir yere kadar dayanırım!" de.

Baktın engelleyemiyor eşin, telefonlarına çıkma, kapılarını açma.

Eşin dengeleyemezse, kapı duvar yap evini ya.
Çok sinirlendim gerçekten. Nasıl bir anneymiş o nasıl, oğlunun da çocuğu o, torunu...
Ne insanlık dışı bir nefrettir bu...

aynen kapını kırıp içeri giremezler açma ne kapını ne telini.bu kadar yüzsüs insanlara bu yakışır.

Aynısından bende de var. Beddua edecek kadar şuuarsuz mu bilmiyorum? Belki arkamdan etmiştir. Eşim aramayın artık rahat bırakın dediği halde biz ne yaptık ki, onu öylesine söylemiştik diye konuşuyorlar. Eşinizin olayı kestirip atmasını sağlayın. Siz hiç muhattap olmayın. Ve yüzlerine söyleyin net bir şekilde. Anlamamak işlerine geliyor

Bakın sadece bu konunuz olsa size hal verebilirdim lakin burada kaynananızla ilgili 10 tane en az konu açmışsınız e hep nefret dolu söylemler.

Daha önceki bir konunuzda beddua değil de sadece laf çarptı demişsiniz bebeğinizle ilgili ama içerik yok bir babaanne neden torununa beddua etsin ki hadi etti eşiniz neden görüşsün o zaman. Yok efendim bebeğimi göstermek istemiyorum, yok bir bayram 2. günü gittik bu bayram ilk gün gidecekmişiz iyi terbiye etmişim gelini diyecek, yok görgüsüzler neler neler.

Biraz da gerçekten kendinizde sorun olduğunu düşünmüyor musunuz bu nefret kin nereye kadar. Size laf taşıyan aileden biriyse neden gelip size diyorlar.

ben hasta ruhlu bir insan değilim, halüsilasyon falan da ne görüyorum ne duyuyorum. laf çarpıttığı da oldu, beddua ettiği de oldu. insanlar kolay kolay nefret etmez, enfret ediyor muyum evet ediyorum. evlendiğimden beri çektiğimi ben bilirim. ben evimde işimdeyim kimseyle problem yaşamak istemiyorum hele ki bu dönemde. ben kendi halimde iken karşı tarafın habire bana rahatsızlık vermeleri, hakaret etmeleri, doğmamış bebeğime beddua etmeleri( bedduanın kelime anlamınıda bilirim) bende mi sorun olduğunu gösteriyo yoksa karşı tarafta mı. istediğim evlendiğimden beri sadece huzur. ormanda maymun bulmuş misali terbiye etmeleri değil(önceki mevzulardı)

aynen aynen biz ne dedik ki, ben ne dedim ki. bu kadar kolay mı sıyrılmak, de de ben ne dedim ki. haklı iken haksız duruma düşürmeye çabalamak. aynısını ben desem afaroz edilir ipim çekilir.

aynen kapını kırıp içeri giremezler açma ne kapını ne telini.bu kadar yüzsüs insanlara bu yakışır.
eşim beni sinir eden, ya belki pişmandır bilmem ne lafları ediyo, dedim: kaçıncı bu ya hani kim pişman oluyo, yine aynı yine aynı, giden benden gidiyo bıktım artık diyorum haklısın diyo ozaman susuyo. ama illa dil sarfedicem.

keşke işe yarasak bide :) herzaman burdayız canım anlatmak bile yetiyor bazen insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…