4 kardesler 2si ve istanbulda
Biri kaynananiz
Kvnin kizkardesi karsidaysa ablasi ile ayni semtte farkli mahallelerde oturan kimdir?
Ozetle anlamadim
Ama kadin kendi evine davet ediyor misafirini. Siz hizmet etmek zorunda degilsiniz ama gelene gidene de karisamazsiniz zira orasi kvnin evi.
Canim iyi niyetindendir benm babaannemde boyle yasli ve kilolu haliyle herkesi cagirip hizmet etmek ister kmse onu cgrmaz ama yapi meselesi sen yavas yavas kv nin gozunu ac madem boyle biri iyide anlasyosan tatli tatli onu isle annesen soyleyin boylesn birak onlar seni yuceltsin sen nie yucetyosn falan ama msafiri gelnce gonullu olmadan sirf kvnin hatri icin yardm ettgni belirt senin icin ypyorm anne falan die
Valla en temizi bu geldi aklıma hiç yüz göz kötü olmaya gerek yok. Sende aynı güne program yap tatlı tatlı çık evden erkenden . Enerjini senin de istediğin insanlara ayırırsın. Aynı evdesiniz diye herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz.
O da istediği kişiyi çağırabilir siz olmasanız da maşallah gencmiş de.
İnşallah evleri ayirirsiniz bir an önce .
Valla en temizi bu geldi aklıma hiç yüz göz kötü olmaya gerek yok. Sende aynı güne program yap tatlı tatlı çık evden erkenden . Enerjini senin de istediğin insanlara ayırırsın. Aynı evdesiniz diye herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz.
O da istediği kişiyi çağırabilir siz olmasanız da maşallah gencmiş de.
İnşallah evleri ayirirsiniz bir an önce .
4 kardesler 2si ve istanbulda
Biri kaynananiz
Kvnin kizkardesi karsidaysa ablasi ile ayni semtte farkli mahallelerde oturan kimdir?
Ozetle anlamadim
Ama kadin kendi evine davet ediyor misafirini. Siz hizmet etmek zorunda degilsiniz ama gelene gidene de karisamazsiniz zira orasi kvnin evi.
çağırıp çağırmamak onun problemi, hizmet edip etmemek senin... yani sen hizmet etmiyorum dersen, bırak kendisi etsin. yok sen hizmet etmek zorundaysan o işi de ayrı eve çıkarak halletmen lazım.