Mesafe

cennetmelegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
11
0
1
42
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
4 buçuk aydır konuştuğum biri vardı
Aramız çok iyiydi son iki haftadır çok felaket sekilde değişti hiç yazmaz yazdıklarıma ya görüldü yapar cvp vermez yada hiç bakmaz yazmazda en son nasıl olduysa salı günü yazdı ve aramıştı ondan sonra gidiş o gidiş ne aradı ne cvp verdi yazdıklarıma

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
4 buçuk aydır konuştuğum biri vardı
Aramız çok iyiydi son iki haftadır çok felaket sekilde değişti hiç yazmaz yazdıklarıma ya görüldü yapar cvp vermez yada hiç bakmaz yazmazda en son nasıl olduysa salı günü yazdı ve aramıştı ondan sonra gidiş o gidiş ne aradı ne cvp verdi yazdıklarıma
Peki aradığında ne dedi sordunuz mu nerdesin iki haftadır die

Başkasıyla konuşuyordur soru sahibi
Bencede
Uzak mesafe kesmemis yakın mesafeden birini bulmuştur, sende arayıp kovalama, sal gitsin

Peki aradığında ne dedi sordunuz mu nerdesin iki haftadır die
Derslerini sınavını bahane ediyo hayattimda kimse yok demişti ama çok de
Sevıyorsa her türlü ulaşır arar sorar yazar
Kesinlikle 👏

kafa yoracak bir şey yok. başkasını bulmuştur yada size ilgisi bitmiştir. bu kadar kısa sürede uzak mesafe birine bu kadar anlam yüklemek çok yanlış, cok duygusal boşlukta birinin yapacağı şeyler. karşıdaki de bunu anlıyor zaten. uzak mesafeye düşer çiftler, ama uzak mesafe başlayan ilişkiler cok zor, istisnalar vardır illa.

Bencede
Derslerini sınavını bahane ediyo hayattimda kimse yok demişti ama çok değişti
Sonradan uydurulmuş bahane, gerçek olsa o süreç içinde tabii ki sürekli konusamazdiniz ama aralıklarla da olsa arardı sorardı, haftalar sonra çıkıp sınav vardı demek boş bahaneden başka birşey değil.

kafa yoracak bir şey yok. başkasını bulmuştur yada size ilgisi bitmiştir. bu kadar kısa sürede uzak mesafe birine bu kadar anlam yüklemek çok yanlış, cok duygusal boşlukta birinin yapacağı şeyler. karşıdaki de bunu anlıyor zaten. uzak mesafeye düşer çiftler, ama uzak mesafe başlayan ilişkiler cok zor, istisnalar vardır illa.
Fazla uzak mesafe yoktu ki

Back
X