baglacolanki Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2011 1.750 3 0 İstanbul 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi allure38 #21 Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur... [HZ MEVLANA] bu yorum gayet açık..Allah hayırlı sona ulaştırsın tez zamanda
Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur... [HZ MEVLANA] bu yorum gayet açık..Allah hayırlı sona ulaştırsın tez zamanda
A allure38 ............ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 418 2 66 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi allure38 #22 baglacolanki .!.: Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur... [HZ MEVLANA] bu yorum gayet açık..Allah hayırlı sona ulaştırsın tez zamanda Genişletmek için tıkla... :) kesinlikle.. Çok iyi ilaç oldu bu teşekkür ederim :)
baglacolanki .!.: Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur... [HZ MEVLANA] bu yorum gayet açık..Allah hayırlı sona ulaştırsın tez zamanda Genişletmek için tıkla... :) kesinlikle.. Çok iyi ilaç oldu bu teşekkür ederim :)
A allure38 ............ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 418 2 66 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi allure38 #23 Dranas .!.: Çok değilmiş be canım ayda bir görüşebilirsiniz iki ay fazla gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Para sorunları da oluyor bazen ailesinin yanında değil üv.de okudugu ıcın yurtta kalıyor..
Dranas .!.: Çok değilmiş be canım ayda bir görüşebilirsiniz iki ay fazla gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Para sorunları da oluyor bazen ailesinin yanında değil üv.de okudugu ıcın yurtta kalıyor..
baglacolanki Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2011 1.750 3 0 İstanbul 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi allure38 #24 allure38 .!.: :) kesinlikle.. Çok iyi ilaç oldu bu teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederimm:78:
allure38 .!.: :) kesinlikle.. Çok iyi ilaç oldu bu teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... rica ederimm:78:
A allure38 ............ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 418 2 66 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi allure38 #25 kızlar varmı başka benle aynı durumda olan ??