mesafeler aşka engelmi

liya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
74
8
38
4 yillik iliskim var nisanlanmaya karar verdik ama mayis ayindaki tayini bekliyoruz suan ayni sehirdeyiz agustosta farkli sehirlerde olcaz nişanı gitmeden yapcaz insallah tayin yerine bAğlı ama farkli sehirlerde olmak icimi urpertiyo sizce sorun olurmu sogukluk olurmu ne bilim sanki uzaklik olunca sorun olcakmis gibi

Yıpratır ama ilişkiniz iyi bi testten gecer
Eğer bu testi verebilirsiniz gönül rahatlığıyla evlenin:)

Uzaklık öldürmez ama süründürür o kadar diyim:)

Bo
Yıpratır ama ilişkiniz iyi bi testten gecer
Eğer bu testi verebilirsiniz gönül rahatlığıyla evlenin:)

Uzaklık öldürmez ama süründürür o kadar diyim:)
Hislerim boşa deilmis hep korkutur uzaklik beni de iste bakalim insallah verirz o testi basarili bi sekilde

benim ilgi ve sürekli iletişim seviyorsan ve sevgilin sevmiyorsa bayağı yıpranacaksın o kesin. aynı ilde yine görüşülüp o özlem atılıyor. yinede gözünü korkutmayayım ben yapamadım sonunda da ayrıldık

Benim mesleginden dolayi cok yogun oluyo tani arada sikayet ediyom ihmal etme etmez fazla ama is yogunlugu olunca yazamayabiliyo tabi ona alistim anlayis gosteriyom daha dogrusu

Benim mesleginden dolayi cok yogun oluyo tani arada sikayet ediyom ihmal etme etmez fazla ama is yogunlugu olunca yazamayabiliyo tabi ona alistim anlayis gosteriyom daha dogrusu
işte rutin olarak göremeyince bu sefer iletişimi arttırmaya çalışınca yorgunluk vs de eklenince sorunlar oluyor. belkide hiç olmaz denemeden bilemezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…