Mesafeler Aşki Öldürür Mü??

DENIZDEDIMOLMADIMI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2006
7.044
3
0
Diğer
Günün birinde birisi, karşınıza geçip 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkın. Çünkü aşk, dil, din, ırk ve kilometre tanımaz...
Ayrı şehirlerde, hatta başka ülkelerde de olsanız bile, 'seviyorsanız' bunun bir engel olmadığını anlarsınız. Bazen aynı anda telefonlara sarılırsınız, bazen de eş zamanlı mesajlar çekersiniz sevdiğinize. Bu özel anlara şaşırırsınız ama inanırsınız. Bunun tek açıklaması seviyorsunuzdur, seviyordur...
Her zamankinden daha fazla hasret anlamı yüklenmiş şarkıları dinlemeye başlarsınız, özlem dolu şiirler okumaya iter sevginiz sizi. Hiç umulmadık anlarda gözleriniz dolabilir, ağlamak istersiniz...
Yaşamdaki her güzelliği uzaktaki sevgilinize adamaya başlarsınız. Artık yağan yağmur daha farklı hislere götürür sizi. Gördüğünüz gökkuşağının doğu ile batıyı renkleriyle birbirine bağlaması da uzaklardaki sevdanızı hatırlatır usul usul...
Bazı zamanlar içinize bir ateş düşer. Sevdiğinizle özlem denizinde yüzerken, ona dokunmak, yüzüne doya doya bakmak istersiniz. İlk uçakla ya da ilk otobüsle karşısına çıkarsınız. Elinizdeki çiçekleri ona verdiğiniz an, onun gözündeki mutluluğu görüp aşkın en kutsal ödülünü alırsınız. Her görüşme yürekleri daha da büyütür ve kocaman harflerle 'aşk'ı gönül defterinize yazarsınız. Ancak akrep ile yelkovanın yarışı devam eder ve saatlerin her zamankinden daha çabuk tükendiğine şahit olursunuz sevdiğinizin yanında.
Dönüş yolculuğunda bir sonraki buluşmanın hayalleri sizi sararken, yolların ve dağların sevginize şahit olmasından memnuniyet duyarsınız. İşte uzaklarda aşkı böyle benzer tekrarlarla yaşarsınız, ayrı şehirlerin inadına...
Ve biri günün birinde karşınıza geçip size 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkarsınız! Çünkü aşkın dil, din, ırk ve kilometre tanımadığını herkese en iyi siz anlatırsınız...​

buna en canlı örneğim heralde.2 senedir mesafelerin engelinde bir ilişki yaşıyoruz.ama dediğin gibi inanmayanlara mücadelemizin en iyisini veriyoruz.vermeye de devam edeceğiz.yakında olup da bana ruhuma uzak olacağına,uzağımda olsun ruhu hep benimle olsun...bu aşk bize böyle nasipmiş.hayırlısı yada değil.zaman gösterecek.ama şimdilik bu şekilde herşey çok güzel.mesafeli aşkı mükemmel anlatmışsın denizdencim.paylaşımın için çok tşkler.

kesinlikle mesafeler aşkı öldüremez bende sevdiğimden uzaktayım ama öncelere göre o kadar çok ki aşkımız birbirimizden ayrı geçen hergün daha çok aşık oluyoruz daha çok bağlanıyoruz çünkü ben onsuzluğu o bensizliği yaşıyor eğer mesafeler öldürüyo bırakın öldürsün zaten aşk değildir o

süper bi yazıııı tşkler denizden

eğer yaşanan şey gerçekten aşksa,evet mesafeler önemli değildir.Ama o kadar çok insan gördüm ki araya km.ler girince unutan....Her şey insanın karşısındakni ne kadar sevdiğiyle doğru orantılı bence.

ya bilmiyorum ama çok büyük bi özlem oluyo sorunlar artıyor sürekli kavgalar çıkıyor ama yanıma bi geliyor bikaç saatliğine ozaman yaşadığımız tüm sorunları unutuyoruz az bi zamanda olsa birlikte olmamızın keyfini çıkartıyoruz sonra o güzel zaman bitiyo yerini yine üzüntü alıyo ve o gidiyor ben yine kalıyorum tek başına sonra yine aynı sorunlar başlıyor. işte biz böyle yaşıyoruz ilişkimizi arada mesafe var çok özlüyorum onu allah sonumuzu hayır etsin inşallah umarım tüm bizim gibi olanlar sonunda çok mutlu olurlar ve bu yaşadıkları güzel bir anı gibi kalır düşüncelerinde......

Sanirim mesafe aski olduruyor, ama sadece kucuk asklari yada ask zannedileni.

Ben ve sevgilim 11 aydir birbirimizden uzaktayiz, ama hala birbirimizi cok seviyoruz,hatta diyebilirim ki ozlemle askimiz daha da buyudu.

Eger askinin aradaki mesafelerle bittigini iddia eden birileri varsa sanirim aski yasadigini zannediyorlardi, cunku eger gercekten seviyorsaniz, onun yaninizda olmasina gerek bile kalmiyor, mucizemin dedigi gibi yanimda olup gonlumden uzakta olacagina, yuregime aski dolsun uzakta olsun, onemli olan aski yureginizin derinliklerinde hissettmek ve karsinizdakininde hissettigini bilmek hatta bunu bile hissetmek degilmidir?

Ne güzel yazmışsın denizdenn. Ellerine sağlık. Yazdıklarını okurken bir yandan da gözlerim dolu dolu oldu, boğazıma birşeyler düğümlendi. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İlk görüşte aşk denir ya hani. Benimkisi öyle birşey. Tatilde gördük birbirimizi, onun bana baktığını ve benden etkilendiğini hissettim o zaman, ama ona bakamadım bile,birşey de diyemedim.Sonra onun tatili bitti ve ülkesine döndü. Sonra şans eseri, yine tatilde tanıştığım bir arkadaş vasıtasıyla onun arkadaşının ve arkadaşından da onun mail adresine ulaştım. Mesajlaşmaya başladık. Geçtiğimiz gün buraya geldi ve görüştük. O günü hala unutamıyorum. Hatırladıkça kalbim acıyor,ağlamaklı oluyorum,gözlerim doluveriyor hemen. O kadar mutluydum ki o gün.Kimbilir bir daha ne zaman görüşeceğiz... :a015:

Çok özledim...

eğer öldürüyosa söyleyin benimkinide öldürsün ben gittikçe arttığını ve daha çok özlediğimi hissediyorum

Biz sevgilimle hiç ayrı kalmadık diyebilirim 4 yıl içinde hatırladığım sadece bi kez 1 ay hiç görüşemedik yüzyüze ama aşkımız o kadar çok çoğaldıki bende inanmıyorum gerçek bi sevginin mesafelerle biteceğine sadece çok fazla özlersin ağlarsın mutsuz olabilirsin ama aşkın içinde bitmez.Kıskanç kişilikler için çok zor bi durum olabilir altını çizerek söylüyorum

Mesafeler, zamanlar, kavramlar , insanlar, bunların hepsi bahane arkadaşlar gerçek sevgi varsa iki insanın gönlünde hiçbişey engel olamaz

Ask gercekten varsa uzaklik ve sartlar ne olursa olsun aski oldurmez, bir insani kalpten seviyorsa insan zaten onu heran yaninda hisseder, aski olmez dahada guclenir, uzaklik yollardadir, kalplerde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…