Mesafeli iş arkadaşım

bayanın sözleri üzerine o laf sanki gıcık bi soru olmuş seninki. ve ayıp etmişsin bence eşini öpüyo musun ne demek çok samimi olmalısın bence böyle bişe söyleyebilmek için. bunun gibi sorular çok sorup sıktıysan o da patlamıştır bi yerde bence.

yani işin aslı okulda az kişiydik ve ister istemez çok samimi oluyorsun bi çok şsyden konuşuyorsun eşini öpmesini sormam hayli gariip ama daha sonraki sohbetleimizde o da bi çok özel kişisel sorular sordu.insanlara fazla yakınlaşan biri değil panik oldu ve böyle davranışlarda bulundu.
şimdi bir günümüzde mecbur birlikte olcaz .çoğuna gelmez biliyorum.iyiydi ama kırıcıydı.

biraz mesafeli davranırsan sorun olmaz bence.)

Ben d3 mesafeli bi insanimdir yapi geregi oyle opusmeyi falan sevmem bence senin sorun da biraz ozel olmus esini oper misin falan benim icin biraz laubali. tabi samimiyet derecenize bagli.onun sana verdigi cevap asiri abarti olmus.sessizce sana cevabini verebilirdi.sov yapmaya ne gerek var uzak durmakta yarar var.

Biri bana boyle soru sorsa ben de sinir olurum. Sorunuz garip olmus. Iş yeri normal hayattan farklidir. Daha resmi olmaniz gerek. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bunu ogrenmeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…