Mesafeli iş arkadaşım

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
Geçen yıl çalıştığım okula gelen bi bayanla iyi arkadaş olduğumuzu düşünüyordum.Taki serviste bana bas bas bağırana kadar. meğer ne çok şey biriktirmiş içinde. Öğretmen servisinde sohbet ediyorduk .Sanırım konumuz insanlar ve iletişimdi. Kendisi ben insanlarla fazla yakın olamam dedi. hep mesafeliyimdir. kimse bana çok yaklaşamaz annemle kardeşlerimi öpmem dedi. Ben de - eşini öper misin ? dedim. bunu diyen ben miyim. sen benim çok özelime giriyorsun. nasıl bir soru bu ya eşini öper misin diye bas bas bağırdı ben tensel anlamda demedim cinsellik anlamında değildi yanlış anladın vs dedim. ovvvv çok sinirlenmiş sadece yanında oturan bana değil nerdeyse bütün minübüse duyurdu yok eşin sana seni seviyorum diyor mu yok eşini öpüyor musun? ben gelemem gibi dedi. ben de tamam yanlış anlaşıldı dedim ve kulaklığı taktım yola devam ettim ve o gün bugündür bi türlü ısınamıyorum.çok da kırıldım.beni bir kenara çekip diyemez miydi?adeta şov yaptı.aramıza buzdan duvarlar örüldü gibi . Buzdan duvarları kendimi zorlayarak çözdürmeli miyim yoksa bırak kalsın mı?
KİM HAKLI?

Minübüste bağırırken seni cinsel anlamda demediğini tabiki de biliyorum ama hayır olmaz böyle bişey seninle hoş ve derin muhabbetlerde bulunuyoruz açtığın konularda bizim anlamda derin yerlere götürüyor vs ama ama demişti

Amann birak kalsin. Boyle bir insanla birak arkadaslik etmeyi bidaha yuzunu bile gormek istemezdim. Dengesiz ya. Yeni bi arkadas bul canim boylelerinden uzak dur. Mesafeni korumani oneririm.

Bence aranızda ki duvarlara bir duvar da siz ekleyin. Çok terbiyesizlik etmiş kadın.

Allah eşine sabır versin esas onun. öpüyo musun diyince böyle tepki verdiğine göre. Bununla sevişmek için kırk takla atması gerekiyodur adamın. Ne demek anneyi kardeşi öpmemek ya çok komikmiş. Gerçekten mantıklı bir soru sormuşsun ve bunu cinsellik anlamında da sorabilirmişsin bence. Ben olsam direk öyle sorardım hatta

Ne kafana takıyosun böyle arızalı tipleri ya bırak deliyi kocası çeksin :)

genel kanaat boşvermem..İnsanları hatalarından dolayı silmiyorum hatta fazla tepki bile koymuyorum sonra bakıyorlar ne yapsam bu benimle kıymetim kalmıyor.
Yanında samimi olamadığın ve kullanacağın kelimelere sürekli dikkat etmen gereken bir insandan arkadaş olur mu?bilmem

Yüzeysel arkadaşlıklarda sorunların üzerinde bu kadar durmayı gereksiz buluyorum. Yanlış anlama olmadığı halde sesini yükselten insana ne yapsam diye uzun uzun düşünmek bile zaman kaybı.

allah öğrencilerine sabır versin ben de öğretmenim tüm öğrencilerimi seviyorum lise çağında olmasalar öperdim hepsinin bir tatlığı oluyoır o yasta bile..anasını kardeşini öpmeyen öğrenci başı okşar mı?
sakın ha adım atma merhaba merhaba o kadar..

önemsediğim değer verdiğim bi arkadaşımdı bu arkadaş.
Yani rahatsızlığını bi kenara çekip başbaşayken söyleyebilirdi de mi?şov yapmasına gerek yoktu.kin tutmam ve affedidiciydir ilişkilerimde ama sanırım soğudum.

bende olsam soğurdum canım böyle arkadaştan boşver sende uzak dur ondan ne yani okadar şeyden hemen bağırılırmı öğrencilerine karşı nasıl merak ettim şimdi :44::44:

aman aman nasıl bi arıza tipmiş o ya :))

belli ki çok ciddi sorunları var Allah yardım etsin

aklıma ne geldi eski iş yerinde sorunlu bi bayan vardı

yine iş arkadaşlarımızdan biriyle sohbet ederlerken kızcağız laf arasında demişki ben esmer erkeklerden hiç hoşlanmam hep itici gelmişlerdir bana

bizim sorunlu ablada bas bas bağırıyo ofiste hepimiz koştuk noluyo diye :))

vay efendim benim kocamda esmer sen benim kocam için nasıl itici dersin ileri geri konuşursun :))

al işte manyak mı arıyon dolu

bu tipleri ciddiye alırsak hasta oluruz valla

insanların iç yüzü hiç belli olmuyor bu devirde, bence bu olayın olması iyi olmuş, iç yüzünü erkenden görüp arkadaşlığınıza daha fazla yatırım yapmamış oldun. Neden bu kadar alındığını ve bağırdığını anlamadım, şakaya vurup gülüp geçebilirdi, ya da sakince bu soruyu hoş karşılamadığını söyleyebilirdi

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söze binaen devam etsem mi diyorum ama kensini de ben kötülüğüm kötülüktür.çıngarımdır diyor yani tehlikeli biri evet yatırım yapmamak en iyisi.rengi belli olmuş de mi bu işin kanmamak gerek

ben bi soru sormuştum öğrencilerle ilgili o da baştan savma ve ters cvplar verdi. yalnız da değildik öğretmnler odasındaydık yani herkes işitti. zaten değişik bir insan ne yapacağı belli olmuyordu. ben de tavır koydum. o da bana tavırlı nedense. çok ilginç dimi

Bir insana karşı bir his hissetmeye başladığında ( takdir/sevgi/aşk/beğeni/tiksinti/kıcık olma ...vs ) o da sana karşı hissetmeye başlıyor ve hisler sanki bence belli oluyor. Öyle değil mi?
yani bence siz olumsuz hissiyatınızla tavır koydunuz ve o da bu hisleri anladı o da size misilleme yaptı.

El deliye hasret biz Akıllıya hiç üstünde durma bence arana çok ciddi de mesafe koy ben olsam yüzüne de bakmazdım böyle abuk sabuk tipler için yıpranmaya düşünmeye değmez

ben bu ilkinde onu affetmiştim.kin tutamıyorum ya.
neyse arkası geldi.
başka başka şeyler...
Bir öğretmen arkadaş bir de o yine konuşuyoruz.ben normail bişey söyledim o da bana 'sen aile fertlerinden biri olsaydın ben seni haklardım ama neyse dedi ve yanımızdan uzaklaştı.bu olaydan sonra o gün resmen kendime gelemedim.şok oldum.ve seviye koydum.33 yıllık hayatımda kimse bana böyle şeyler söylememişti pes yani!!!

Bana bi iş arkadaşım senin davrandığın gibi davransa, bağırmazdım ama yine de tepki gösterirdim. Derdim ki, sana ne? Eşimi öpüp öpmediğim özelimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…