ay bizimkiler çok gelmezde eşim bigün çalışıp bigün evde annesine gider görür gündüz mesela ilk evlendk sürekli bekledi bizi haladaaa bekliyor ama haftada 1 veya 2 den fazla gitmemeye çalışıyorum. bide yemek bulaşık çay hep bana bakıyor gidince elinde ameliyt oldu kv dikişi ffalan alında ama çok bişi yapmıyormuş ben yokken yemk yapıyor iyi kötüde ben gidince mutlaka herşey bana bakıyor inanın yoruluyorum eşimede söyledim bide hamile hamile die. oda yardımcı olmaya çalışıyor ama malesef olmuyor.
çaya gidelim diyoruz mesela ama yemekleri düzensz kayınbabamın dükkanı var geç geliyor biz ordayken yine yemek yiyorlar mesela yine herşey bende. kaçmıyorum ama hem iş hem ev hem orası derken canım çıkıyor bide şimdi hamileyken daha fenaa. o yüzden bende çok gitme tarafında değilim ama haftada birde gitmem demek her zman olmuyor. gerçi aramıyor ki bizi biz direk gidiyoruz hiç davet edilmedim. ilk evlendiğimde bi haftasonumuz var bigün evde işimi hallederim bigünde eşim olur kendimizce oluruz dedim kaç kere laf vurdu yani yok sizi haftasonu arayamıyorumda yok öylede yok böyledee.
bizi haftasonuda bekliyor eşim çalışıyosa beni izinli olduğunda ikimizi birdenn. valla haftasonu gitmemeye çalışıyrum genelde hafta içine denk getiriyorum ekseri bişi olmadıkça açıkcası haftasonumu öyle geçirmiyorum. oldu ki haftasonu 1 saat uğradık yada bişi gitmesi gerekti götürdük napcanız evde burda durun işte diyor. bigün dicem anne sen evinde napıyosan bizde onu yapcaz dicem vallahi o dereceye getiriyor benii. nedir bu gelinlerin çilesii ya