Mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz

evlendikten sonra çalışacaksanız, onlar da azıcık anlayışlı insanlarsa zaten size pek gelip gitmezler. siz gitmeden onları arayın ki onlar da gelecekleri zaman sizi veya eşinizi arayıp sorsunlar. bayramda kandilde kesin aramanız lazım. nişanlıyken değil ama evlendikten sonra haftada-10günde 1 arayın. ikisini de aramanıza gerek yok birini aramanız yeter. mesafe iyidir, çok yüz göz olmamak lazım.

nasıl oturrtun düzeni canım bi banada anlatırmısın :))
Ilk evlendiğim zamanlar çok zorluk yaşadım bir pazar günüm boştu onda da akşam yemeğine geliyorlardı ya da biz gidiyorduk her hafta görüşüyorduk filan baktım olacağı yok önce eşimle konuştum yorulduğumu bu düzenin böyle gitmeyeceğini söyledim yani her hafta akşam yemeğine misafir almak ağır geldi, önce yemek işini kestim onlar müsaitseniz gelelim demeden ben akşam "çaya" bekliyorum diye aradım böylece akşam yemeklerini kaldırdık, sonra da haftada bir olan oturmaları yok ettim başım ağrıyor halsizim, başka zaman görüşelim diye diye onlar da bir süre sonra vazgeçti şimdi sadece ben ararsam geliyorlar :D

Ilk evlendiğim zamanlar çok zorluk yaşadım bir pazar günüm boştu onda da akşam yemeğine geliyorlardı ya da biz gidiyorduk her hafta görüşüyorduk filan baktım olacağı yok önce eşimle konuştum yorulduğumu bu düzenin böyle gitmeyeceğini söyledim yani her hafta akşam yemeğine misafir almak ağır geldi, önce yemek işini kestim onlar müsaitseniz gelelim demeden ben akşam "çaya" bekliyorum diye aradım böylece akşam yemeklerini kaldırdık, sonra da haftada bir olan oturmaları yok ettim başım ağrıyor halsizim, başka zaman görüşelim diye diye onlar da bir süre sonra vazgeçti şimdi sadece ben ararsam geliyorlar :KK70:
ay bizimkiler çok gelmezde eşim bigün çalışıp bigün evde annesine gider görür gündüz mesela ilk evlendk sürekli bekledi bizi haladaaa bekliyor ama haftada 1 veya 2 den fazla gitmemeye çalışıyorum. bide yemek bulaşık çay hep bana bakıyor gidince elinde ameliyt oldu kv dikişi ffalan alında ama çok bişi yapmıyormuş ben yokken yemk yapıyor iyi kötüde ben gidince mutlaka herşey bana bakıyor inanın yoruluyorum eşimede söyledim bide hamile hamile die. oda yardımcı olmaya çalışıyor ama malesef olmuyor.
çaya gidelim diyoruz mesela ama yemekleri düzensz kayınbabamın dükkanı var geç geliyor biz ordayken yine yemek yiyorlar mesela yine herşey bende. kaçmıyorum ama hem iş hem ev hem orası derken canım çıkıyor bide şimdi hamileyken daha fenaa. o yüzden bende çok gitme tarafında değilim ama haftada birde gitmem demek her zman olmuyor. gerçi aramıyor ki bizi biz direk gidiyoruz hiç davet edilmedim. ilk evlendiğimde bi haftasonumuz var bigün evde işimi hallederim bigünde eşim olur kendimizce oluruz dedim kaç kere laf vurdu yani yok sizi haftasonu arayamıyorumda yok öylede yok böyledee.
bizi haftasonuda bekliyor eşim çalışıyosa beni izinli olduğunda ikimizi birdenn. valla haftasonu gitmemeye çalışıyrum genelde hafta içine denk getiriyorum ekseri bişi olmadıkça açıkcası haftasonumu öyle geçirmiyorum. oldu ki haftasonu 1 saat uğradık yada bişi gitmesi gerekti götürdük napcanız evde burda durun işte diyor. bigün dicem anne sen evinde napıyosan bizde onu yapcaz dicem vallahi o dereceye getiriyor benii. nedir bu gelinlerin çilesii ya :KK17::KK17::KK14:

ay bizimkiler çok gelmezde eşim bigün çalışıp bigün evde annesine gider görür gündüz mesela ilk evlendk sürekli bekledi bizi haladaaa bekliyor ama haftada 1 veya 2 den fazla gitmemeye çalışıyorum. bide yemek bulaşık çay hep bana bakıyor gidince elinde ameliyt oldu kv dikişi ffalan alında ama çok bişi yapmıyormuş ben yokken yemk yapıyor iyi kötüde ben gidince mutlaka herşey bana bakıyor inanın yoruluyorum eşimede söyledim bide hamile hamile die. oda yardımcı olmaya çalışıyor ama malesef olmuyor.
çaya gidelim diyoruz mesela ama yemekleri düzensz kayınbabamın dükkanı var geç geliyor biz ordayken yine yemek yiyorlar mesela yine herşey bende. kaçmıyorum ama hem iş hem ev hem orası derken canım çıkıyor bide şimdi hamileyken daha fenaa. o yüzden bende çok gitme tarafında değilim ama haftada birde gitmem demek her zman olmuyor. gerçi aramıyor ki bizi biz direk gidiyoruz hiç davet edilmedim. ilk evlendiğimde bi haftasonumuz var bigün evde işimi hallederim bigünde eşim olur kendimizce oluruz dedim kaç kere laf vurdu yani yok sizi haftasonu arayamıyorumda yok öylede yok böyledee.
bizi haftasonuda bekliyor eşim çalışıyosa beni izinli olduğunda ikimizi birdenn. valla haftasonu gitmemeye çalışıyrum genelde hafta içine denk getiriyorum ekseri bişi olmadıkça açıkcası haftasonumu öyle geçirmiyorum. oldu ki haftasonu 1 saat uğradık yada bişi gitmesi gerekti götürdük napcanız evde burda durun işte diyor. bigün dicem anne sen evinde napıyosan bizde onu yapcaz dicem vallahi o dereceye getiriyor benii. nedir bu gelinlerin çilesii ya :KK17::KK17::KK14:
Hamişsen daha kolay kurtarırsın durumu aslında ben de hamileyim şimdilerde hele hiç sesleri çıkmıyor kv aradığında agrım sızım var ağırlaştım artık zorlanıyorum diyorum önünü kesiyorum davetlerin, eşinle konuşmalısın önce eğer sana hak verir yanında olursa yavaş yavaş azaltın gitmeleri çünkü nasıl alıştırırsan öyle gidiyor cidden, bir de yemek bulaşık tamamen sendeyse isyan etmekte haklısın valla :D

Back
X