- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Keşke ama elimde değildi malesefEvi keşke biraz uzaktan tutsaydınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ama elimde değildi malesefEvi keşke biraz uzaktan tutsaydınız![]()
Bu kadar mesafeli olmak neden?düğünüme cok az kaldı. Evi nişanlımın semtinden tuttuk ( işine yakın olduğu için)
Birkaç kez kv ve kp kandil cuma Bayram vs mana ederek aradım. Baktım beni bi kez sen nasılsın diye arayan yok aramamaya başladım. Kp bayramda şakayla karışık “ beni hiç aramıyor artık küseceğim “ falan dedi. Büyük ihtimal de küstü pek muhatap olmuyor.
Ben yapı gereği anneciğim babacığım diyerek mıç mıç olabilen birisi değilim. Ve ev yakın olduğu için cok samimi olmak istemedim. Suclumuyum bilmiyorum sanırım benden ilgi bekliyorlar onlara göre soğuk birisiyim.
Suan kv hiçbir şeyime karışmaz. Ama burda okudukça evlendikten sonra ya değişirse diye düşünmeden edemiyorum. Ev yakın sürekli gelir mi, veya benden sürekli ilgi beklerler mi? Akıllı kk üyeleri yorumlarınızı bekliyorum :)
Baştan belirttim önceden cuma kandil vs bahane eder arardım. Fakat beni hiç kimse kızım sende nasılsın napıyosun diye aramadı. Şu süreçte de hiçkimse ilgilenmedi her seye nişanlımla ben koştuk.Hafta da birgün arayıp nasılsınız deyince ne oluyor?
Anlamadım bu durumu.
Tamam mesafeni koruyun, mıç mıç olmayın, ama bi nasılsın demeyide ihmal etmeyin. Ben her cuma eşimin ailesini, o da benim ailemi arar. Aramızda 10 dk mesafe var ama birbirimize müsaitmisin demeden ya da davet etmeden gitmeyiz. Mesafe bozulacak diye akrabalık ilişkilerinizi bu şekilde yapmak zorunda değilsiniz.
Bir cuma nişanlım babamı arasa, diğer cuma muhakkak babam onu arar. Aramanın büyüğü kücüğü olmaz der. Nasılsın oğlum benim yapabileceğim bir şey varmı vs der. O sevgiyi ilgiyi ben göremedim malesefBu kadar mesafeli olmak neden?
Nişanlıniz da sizin ailenize aynı duyguları hissettirse ne düşünürsünüz ?
Yok canım o yapmaz yapamaz derseniz..Siz böyle yaparsanız bir gün inanın o da aynısını yapacak bayram da seyran da aramayacak.
Bizde eşimle yaptık, nişanlıyken onlarda beni aramalardı. Genelde hep ben aradım. O gün bugündür 6 sene oldu her cuma ararım istisnasız. Boşverin ya üç günlük dünya. Hafta da bir kere arayıp hal hatır sorunca bişey olmaz.Baştan belirttim önceden cuma kandil vs bahane eder arardım. Fakat beni hiç kimse kızım sende nasılsın napıyosun diye aramadı. Şu süreçte de hiçkimse ilgilenmedi her seye nişanlımla ben koştuk.
Şimdilik böyle her şey daha çok tatlı zamanla eşiniz de sizin gibi olacak.Bir cuma nişanlım babamı arasa, diğer cuma muhakkak babam onu arar. Aramanın büyüğü kücüğü olmaz der. Nasılsın oğlum benim yapabileceğim bir şey varmı vs der. O sevgiyi ilgiyi ben göremedim malesef
Hiç bir problemimiz yok. Yapıları böyle gibi. Öyle olunca benim de içimden gelmiyor, yapmacık da olamıyorum.Şimdilik böyle her şey daha çok tatlı zamanla eşiniz de sizin gibi olacak.
Neden size böyleler mutlaka bir sebebi vardır. Hiçbir şey sebepsiz değildir.
Yapıyla hiç alakası yok insan bir bayram da özel günde gelininin ,dünurlerinin gönlünü almaz mı?Eskiler böyle adetlere önem verir.Hiç bir problemimiz yok. Yapıları böyle gibi. Öyle olunca benim de içimden gelmiyor, yapmacık da olamıyorum.
Hanfendi ailemle gayet iyiler diye yazdım zaten. Ayrıca sevmeyen ısınamayan insan görüştüğümüz zaman da bi şekilde belli eder. Saygım bitti diye bir şey demedim.Yapıyla hiç alakası yok insan bir bayram da özel günde gelininin ,dünurlerinin gönlünü almaz mı?Eskiler böyle adetlere önem verir.
Diyorum ya yapmiyorlarsa ya size ısınamamişlar ya da siz mesafe mesafe diye diye kendinizi sevdirememişsiniz.
Yapmacık olmakla hiç alakası yok .Saygınız da sevginiz de bitmişse işiniz çok zor.
O halde çevir kazı yanmasın hanımefendi.Hanfendi ailemle gayet iyiler diye yazdım zaten. Ayrıca sevmeyen ısınamayan insan görüştüğümüz zaman da bi şekilde belli eder. Saygım bitti diye bir şey demedim.
Annesi olmayan birine analık yapacağı yerde bunu mu yaptı cidden??!! Yazık..Çok iyi yapmışsınız, çok sinirlendim şu an.Kv ilk zamandan beri elektrik tutmadı daha nişan bile yokken her gün arıyordu. Devamlı sorduğu tek soru nerdesin kimlesindi. Bende bi süre sonra açık açık söyledim hergün konuşacak bişey yok dedim bağırdı çağırdı ama aramayı kesti. Bende aramadım başka olaylarda oldu çünkü. Her görüşmemizde bi zorluk çıkardı. Davetiyemize bile laf söyleyip beni ağlattı.
(Sadece soyisim ve ailesi yazdırdık annem vefat ettiği için bizde yazılmaz vefat eden kişinin ismi bende tek babamın adı yazsın istemedim öyle yaptık ona bile ağır laflar etti)
O gün bugündür hep mesafe koydum eşimde annesinden çok bıktığı için beni savunmayı seçti. Ailesiyle aramızda bir anayol var sadece ama canımı o kadar çok yaktığı için daha hiç evime kabul etmedim. 2,5 aydır gelemedi ama delirdi gelemiyorum diye. En başta eşim istemiyor gelmesini yaptıklarından dolayı. Bende gitmiyorum hiç bayramda gittik dövmekten better etti.
Sizin bi sorununuz yokmuş o yüzden siz ne kadar giderseniz onlarda o kadar gelir. Bir de onlar tabiki aramaz siz küçüksünüz. Normal insanlarda küçükler arar. Ailenizi arayıp soruyorlarsa sıkıntı yok bence.
nasıl oturrtun düzeni canım bi banada anlatırmısın :))Esimin ailesiyle 15 dakikalik mesafede oturuyorum haftada bir belki ben davet edersem gelirler, iki hafta görüsmedigimiz de oluyor. Ilk zamanlar sıkıntı yaşadım ama şimdilerde düzeni oturttum çok şükür, telefonla da hiç aramam onlar arar genelde baştan beri bu şekilde olduğum için yadırgayan da olmadı