Mesaj atarak kendimi düşürdüm mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakalafisildiyordum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
818
1.387
33
28
Merhaba hanımlar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir kavga sonucu ayrıldık, kavgamız iki üç gün sürdü ben çok öfkeliydim onun da pek alttan alır yanı yoktu ama büyük bi duygu patlaması oldu ve ayrıldım.
Ayrıldıktan sonraki gün bana mesaj attı, beni çok sevdiğini hatasından çok pişman olduğunu devam etmek istediğini söyledi. Hala çok öfkeliydim, sonsuza kadar onu istemediğimi bende bittiğini yazdım, konuşma bitti. Mesajdan bir sonraki gün annesi ulaştı, o çok üzgün birbirinizi çok seviyorsunuz pişman olmayın sonra dedi, ondan habersiz ulaştığını söyledi. Bu konuda yalan söylenmeyeceğine eminim. Annesiyle de konuşmamız orda bitti.
Bir daha da bana hiç yazmadı eski sevgilim. Bir hafta oluyor. Annesi de keza.
Bugün onu o kadar çok özledim ki dayanamayıp "beni bu kadar mı umursuyordun" tarzı bir şeyler yazdım. Henüz dönmedi ama epey kötüyüm. Hem mesaj attığım için tuhaf hissediyorum hem de hatalı olmasına rağmen bana günlerdir hiç mi hiç ulaşmamasına.
Mesaj atarak kendimi düşürdüm mü sizce? Ben hiç alışık değilim bittikten sonra birine iyi de kötü de olsa kalkıp yazmaya.

düşürmek değil de Mesaj attığın için artık senin barışmak istediğini anladığı içinn kendini naza çeker ya da barıştınız diyelim artık kıymetiniz olmayacak. Çünkü o benden gidemez mantığında olacak
Eğer tamamen biterse bir sonraki ilişkiniz için ders çıkarın ayrılamayacağınız durumlarda ayrılmayın küsün ama ayrılıp dönmeyin laçkalaşırsınız

Aslinda gurur yaptım sanırım ki barışmaya yönelik bir mesaj atmadım, bana verdiği değeri sorgulayan hayal kırıklığına uğradığımı belirten sert bir mesajdı.
Zaten herkes bilir ki barışmak isteyen ama gurur yapan taraf kışkırtır ki cevap alabilsin. Bunu anlayacak tecrübededir

Aslinda biliyorum, onu çok seviyorum. Sadece kavga anında cok fevri karar alıp ayrıldım canım acıdığı için.
Çok özlüyorum günlerdir.
Tamam da kavga sonrası çocuk gelip yazmış konuşmuş sizinle siz yine reddetmişsiniz sonrasında bidaha gelmedi diye gidip bu kadar mı umursuyodun yazmışsınız bana saçma bir tavır geldi son yaptığınız

Aslında sen duygusal davranmışsın. Erkekler duygusal davranan kadın gördüğü gibi tüm ipleri ele aldığın zannediyor. Bugunden sonra her kavgada senden adım bekleyecek. Büyük restler çektiğin için bir daha bu restlere de inanmayacak. Nasılda konuşup konuşup geri geliyor diyecek. Standart erkek işte, keşke yazmasaydın.

Demek istediğinizi anlıyorum, arzu ettiğim şeyin adı bence çaba göstermesi sizce peşimden koşması olabilir. O kısma takılmıyorum. Beni bir konuda büyük bir hayal kırıklığına uğrattı, bir sözünü tutmadı, çok üzdü. Yani epey güvenmiş ve bir o kadar kırılmış tataftım bunu kendi de çok iyi biliyor. Sinirimin üzüntümün hemen ertesi gün geçmemesi doğal.
Beni bu kadar kıran birinden biraz çaba, en azından yüz yüe görüşme teklifi almayı bekledim.

Hem de ne duygusal. Hepsini ben de düşündüm ama bir yandan da yazmadan duramadım, kendi içimde yazma yazma yazma kızım hay aksi yazdım cinsten bir obsesyon yaşadım.
Sanırım geri döndüm imajı vermekten çekindiğim için sert bir mesaj attım. Hem geçen o iki gün hem de sonrasında bana olan bu tutumunun bana değerimin ne kadar olduğunu gösteren şeyler temasında mesaj attım. Bilemiyorum...

Ama ben beyanın esas olduğunu düşünüyorum. Sinirle seni sonsuza kadar görmek istemiyorum demek yerine, eğer içinizde barışma duygunuz varsa, mesaja cevap vermeyip aramasını açmayabilirdiniz. Ondan sonra size tekrar ulaşmaya çalışmazsa tamam dediğiniz gibi bir değerlendirme yapabilirsiniz.
Bilmiyorum ben de kesin bir dille asla görüşülmek istemediğimi duysam, beyanı esas kabul ederek bir daha ulaşmaya çalışmam çünkü ötesi gerçekten taciz etmek oluyor sözlükte. Sizin için çaba sarf etmesini istemenin yolu bu olmamalı bence. Burdan toplumsal mesaj vermek niyetinde değilim ama çoğu kadın problemi; kadın beyanının yok sayılmasından dolayı kaynaklanıyor.

Sana cevap verdiğinde mavi tik yap iletişime geçme bence konusmak sorun çözmek için yazdıgını düşünmesin sessizliğe bürün en iyisi zararın neresinden dönsen kardır. Üstelerse de sadece gerçek yüzünü gördüm bunun farkında oldugumu sende bil diye yazdım diyerek toparlarsın.

Patlama zamanlarında kendini kontrol etmeyi öğrenmen ilişkilerin için iyi olur. Kavga sebebini bilmiyorum tabi ki. Ama o barışmak için bir adım atmış. Sen de at diyeceğim erkek kafası farklı çalışıyor. Sessiz kal bakalım bir süre daha.

Normalde telefonunu yanından ayırmayan, işte değil ise mesajları gören bir insan. Hala bir ses soluk yok, bekledikçe ağır bir mesaj mı alacağım kaygısı başladı veya kafayı dağıtmak için abuk subuk bir yerlerde/şekillerde olduğu evhamı. İçine düştüğüm şeyden kurtulmak istiyorum. Bu arada kesinlikle gelen cevaptan sonra sessiz kalacağım, kötü bir şey dahi yazmayacağım, sakinleştim kırgınlığımı paylaştım ve esas vedamı yaptım intibası bırakacağım.

uyuyordur bilerek yapıyordur ya da

Kavga etmek başka ayrılmak başka. Siz ayrılmak istemişsiniz o gene de aramış, annesi de aramış gene de istememişsiniz. Daha ne yapsın? Kapınızda mı yatsın? Ayrılmak istemediğiniz kişilere bu blöfü yapmayın, sonra barışılsa bile o ilişki dikiş tutmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…