Mesaj atarak kendimi düşürdüm mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili konu sahibi üç günlük dünya barışın gitsin sevgiyi aşkı herkese karşı hissetmiyoruz sevenler kavuşsun ayrılmasın. Gurur kim yazdı kim posta koydu hayat bunlar için çok kısa
Ah arsız hanımcım, ne güzel ve doğru söylüyorsun da bu da benim korunma mekanizmam anlaşılan... Hem çok üzüldüğümü çok kırgın olduğumu bilen biriydi...

Fevrilikle ayrılmam hataydı. Çok üzgün ve öfkeliydim. Çok kırılmıştım kendisine. Öfkem geçip kendime geldiğimde de artık o hiç ulaşmadı. Ben de bugün strateji yaparak değil kendimi tutamayarak yazdım.

Kızgınlık- kırgınlık anında o öfke duygusu geçmeden kestirip atmak çok yanlış.
Şu an sinirliyiz daha sonra konuşalım/ biraz sakinleşelim demek lazım.
Adam sonrasında geri dönmüş, kestirip atacak kadar netsen şimdi niye pişmansın. Anası dönmüş onu da kesip atmışsın. Daha sonra konuşalım ikimiz de sinirliydik haklısın sakinleşince yüzyüze konuşalım desen bugün böyle üzülmezdin. Burnu düşse burnunu almamak iyi bir huy değil. Siyah ya da beyaz değil her şey, gri alanlar da var.
Ayrıca sevdiğiniz insanların gönlünü almak düşmek/ kalkmak gibi kelimelerle ifade edilmemelidir.

Yani barışmak istiyorsan yazabilirsin abartılacak bir şey yok. Ama mesajın biraz ergence geldi bana

E umursamış dönmüş püskürtmüşsünüz illa yalvarmalı mıydı ? Keşke yazmadan önce danışsaydınız buraya daha mantıklı bir mesaj attırırdık size bu msjın anlamı dümdüz bir erkek beyni için şu ısrar etseydin bir iki gün barışcaktım niye sustun hepsi bu ve bence hata yaptınız şu saatten sonra artık ilişkide sizin ayrılmanızın bitti demenizin önemli kızmalarınızın önemi kalmayacak geçmiş olsun

Fevrilikle ayrılmamışsınızki... İlk kavga anında tamam kabul edelim, öfkeyle, düşünmeden ayrıldınız. Bir sonraki gün aramış, "seni sonsuza kadar istemiyorum." demişsiniz. Annesi de aramış vs.

Döner dönmez bilemem ama bana, beni sonsuza kadar istemediğini söyleyen birini değil aramak, sormak; sonsuza kadar adını dahi anmam artık.

Hani "beni bu kadar mı umursuyordun?" tarzı şeyler yazmışsınız ya, siz istemediğinizi söylediğinizde de adam "beni bu kadar mı seviyordun?" diye düşünmemiş midir sizce?

Kimse sizin köpeğiniz değil. Barışmak istemiş kabul etmemişsiniz annesi ulaşmış hayır demişsiniz. Üstüne peşinizde sürünmedi diye trip atıyorsunuz.
Gururlu insanlarmış uzak durun

Çocuk sana zaten bitmemesi için ayrılığım ertesi günü mesaj atmış keza anneside bitmemesi için uğraşmış sen istememissin daha çocuk napsın ? Keşke yazmasaydın çünkü barışmak istemeyen sen olmussun şimdi tekrardan yazarak kendinle çelişmissin.

Ayrılma nedeninize göre değişen bir durum. Düzeltilebilecek bir şeyse konuşulur halledilir halen trip atıp beni umursamıyosun vs demek yanlış bir üslup bence

İlişkide yıkıcı değil yapıcı olunur, ha baktınız yürümüyor iyice düşünerek düzgünce ayrılmak en doğrusu

böyle bir yanıt aldım. açıkçası çok tuhaf geldi, çünkü o üç gün modu hem gayet yüksekti hem de işle ilgili birçok teklif alan biri, ortada kalacak biri değil ve son olarak da işle ilgili onun yanında olacağımı çok iyi bilmesine rağmen gizlemesi cok ilginx geldi.
özür dilemek için ulaştığında kavgadaki tavrının sebebini başka açıklamıştı, şimdi başka. hatası baki kalıyor yaptığı açıklama değişiyor. bunu ona da yazdım, geçmiş olsun dileğinde bulundum ve tamamen sustuk.
@cevizlifindikli senin bakıs acın bana cok uyustu, senin okumanı de isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…