- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Ah arsız hanımcım, ne güzel ve doğru söylüyorsun da bu da benim korunma mekanizmam anlaşılan... Hem çok üzüldüğümü çok kırgın olduğumu bilen biriydi...Sevgili konu sahibi üç günlük dünya barışın gitsin sevgiyi aşkı herkese karşı hissetmiyoruz sevenler kavuşsun ayrılmasın. Gurur kim yazdı kim posta koydu hayat bunlar için çok kısa
Fevrilikle ayrılmam hataydı. Çok üzgün ve öfkeliydim. Çok kırılmıştım kendisine. Öfkem geçip kendime geldiğimde de artık o hiç ulaşmadı. Ben de bugün strateji yaparak değil kendimi tutamayarak yazdım.Kavga etmek başka ayrılmak başka. Siz ayrılmak istemişsiniz o gene de aramış, annesi de aramış gene de istememişsiniz. Daha ne yapsın? Kapınızda mı yatsın? Ayrılmak istemediğiniz kişilere bu blöfü yapmayın, sonra barışılsa bile o ilişki dikiş tutmaz
Yani barışmak istiyorsan yazabilirsin abartılacak bir şey yok. Ama mesajın biraz ergence geldi banaMerhaba hanımlar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir kavga sonucu ayrıldık, kavgamız iki üç gün sürdü ben çok öfkeliydim onun da pek alttan alır yanı yoktu ama büyük bi duygu patlaması oldu ve ayrıldım.
Ayrıldıktan sonraki gün bana mesaj attı, beni çok sevdiğini hatasından çok pişman olduğunu devam etmek istediğini söyledi. Hala çok öfkeliydim, sonsuza kadar onu istemediğimi bende bittiğini yazdım, konuşma bitti. Mesajdan bir sonraki gün annesi ulaştı, o çok üzgün birbirinizi çok seviyorsunuz pişman olmayın sonra dedi, ondan habersiz ulaştığını söyledi. Bu konuda yalan söylenmeyeceğine eminim. Annesiyle de konuşmamız orda bitti.
Bir daha da bana hiç yazmadı eski sevgilim. Bir hafta oluyor. Annesi de keza.
Bugün onu o kadar çok özledim ki dayanamayıp "beni bu kadar mı umursuyordun" tarzı bir şeyler yazdım. Henüz dönmedi ama epey kötüyüm. Hem mesaj attığım için tuhaf hissediyorum hem de hatalı olmasına rağmen bana günlerdir hiç mi hiç ulaşmamasına.
Mesaj atarak kendimi düşürdüm mü sizce? Ben hiç alışık değilim bittikten sonra birine iyi de kötü de olsa kalkıp yazmaya.
Gönderdiğim mesajı buraya yazmadım, teşbih yaptımYani barışmak istiyorsan yazabilirsin abartılacak bir şey yok. Ama mesajın biraz ergence geldi bana
E umursamış dönmüş püskürtmüşsünüz illa yalvarmalı mıydı ? Keşke yazmadan önce danışsaydınız buraya daha mantıklı bir mesaj attırırdık size bu msjın anlamı dümdüz bir erkek beyni için şu ısrar etseydin bir iki gün barışcaktım niye sustun hepsi bu ve bence hata yaptınız şu saatten sonra artık ilişkide sizin ayrılmanızın bitti demenizin önemli kızmalarınızın önemi kalmayacak geçmiş olsunMerhaba hanımlar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir kavga sonucu ayrıldık, kavgamız iki üç gün sürdü ben çok öfkeliydim onun da pek alttan alır yanı yoktu ama büyük bi duygu patlaması oldu ve ayrıldım.
Ayrıldıktan sonraki gün bana mesaj attı, beni çok sevdiğini hatasından çok pişman olduğunu devam etmek istediğini söyledi. Hala çok öfkeliydim, sonsuza kadar onu istemediğimi bende bittiğini yazdım, konuşma bitti. Mesajdan bir sonraki gün annesi ulaştı, o çok üzgün birbirinizi çok seviyorsunuz pişman olmayın sonra dedi, ondan habersiz ulaştığını söyledi. Bu konuda yalan söylenmeyeceğine eminim. Annesiyle de konuşmamız orda bitti.
Bugün onu o kadar çok özledim ki dayanamayıp "beni bu kadar mı umursuyordun" tarzı bir şeyler yazdım. Henüz dönmedi ama epey kötüyüm. Hem mesaj attığım için tuhaf hissediyorum hem de hatalı olmasına rağmen bana günlerdir hiç mi hiç ulaşmamasına.
Mesaj atarak kendimi düşürdüm mü sizce? Ben hiç alışık değilim bittikten sonra birine iyi de kötü de olsa kalkıp yazmaya.
Fevrilikle ayrılmamışsınızki... İlk kavga anında tamam kabul edelim, öfkeyle, düşünmeden ayrıldınız. Bir sonraki gün aramış, "seni sonsuza kadar istemiyorum." demişsiniz. Annesi de aramış vs.Fevrilikle ayrılmam hataydı. Çok üzgün ve öfkeliydim. Çok kırılmıştım kendisine. Öfkem geçip kendime geldiğimde de artık o hiç ulaşmadı. Ben de bugün strateji yaparak değil kendimi tutamayarak yazdım.
Çocuk sana zaten bitmemesi için ayrılığım ertesi günü mesaj atmış keza anneside bitmemesi için uğraşmış sen istememissin daha çocuk napsın ? Keşke yazmasaydın çünkü barışmak istemeyen sen olmussun şimdi tekrardan yazarak kendinle çelişmissin.Merhaba hanımlar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir kavga sonucu ayrıldık, kavgamız iki üç gün sürdü ben çok öfkeliydim onun da pek alttan alır yanı yoktu ama büyük bi duygu patlaması oldu ve ayrıldım.
Barismak istemesen niye yazasin ki?gurur yaptım sanırım ki barışmaya yönelik bir mesaj atmadım, bana verdiği değeri sorgulayan hayal kırıklığına uğradığımı belirten sert bir mesajdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?