Kızlar, erkek arkadaşımla çeşitli sebepler yüzünden 2 hafta önce ayrıldık..ama kötü bitirmedik gayet dostça ayrıldık..bugün bana ondan çiçek geldi ama kadınlar günü için o zamandan hazırlatmıştı..ayrılıyoruz diye söylemişti gelirse alırsın bir daha geri almayayım siparişi teşekkür etmene de gerek yok gibi bir şey söylemişti..şimdi size sorum nezaketen teşekkür etsem mi etmesem mi? Etmesem çok kabalık olur, etsem ona yaklaşmak için bahanem olduğunu düşünür ne yapsam bilemedim
KESİNLİKLE ATMA CANIM dediğin gibi ona yaklaşmak için msj attığını düşünür.Şimdi msj attın diyelim barıştınız bunu alışkanlık haline getirir nasıl olsa arıyo bi şekilde msj atıyo diye en ufak bir şeyi ayrılığa kadar getirir o kaçar sen kovalarsın yani.Eğer seni gerçekten
seviyosa sana değer veriyosa bi şekilde gelip barışır eğer gururu senden daha ağır basıyosa bilki bu hayat boyu böle olur.SANA TAVSİYEM ERKEĞE BÖLE Bİ KOZ VERİRSEN BUNU ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANIR SEN GİT GİDE DAHA DA BAĞLANIRSIN AMA O Bİ ANDA SİLİP ATABİLİRMİŞ GİBİ KONUŞUR O YÜZDEN ATMA DERİM.
KABALIK DİYE DE DÜŞÜNME YARIN Bİ GÜN TŞK ETMEDİN FALAN DERSE ETMEME GEREK YOK DEMİŞTİN BENDE ÖNEMİ OLMİCAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN TŞK ETMEDİM DERSİN OLUR BİTER...
AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN BU BENİM KENDİ DÜŞÜNCEM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR:)