Mesaj atmalı mıyım?

Anlaşılan ben pişman oldum sen de olma demek istemişsiniz. Doğru değer verilmeyince çokta üstelememek lazım aslında.

İyi de zaten hep siz peşinden sürüklenmişsiniz, hep siz çabalamışsınız.
Sizce de bu kadar çaba yeterli değil mi?
Ayrıca gerçek arkadaşlık bu değil.
Doğru söylüyorsunuz ben de hata fazlasıyla ödün verdim şimdiye kadar aslında.

Hımmm anlıyorum. Olumlu bakmaya çalışmıştım ama demekki yanlışmış. Boşverin o zaman atmayın.
Canınız sıkılıyorsa burada çok güzel topikler var
Ben de olumlu bakmaya çalışsam bile elimde kalıyor maalesef Can sıkıntısı da değil aslında yani kaç gündür içimi kemiriyor bir şey mesaj at diye. Tabii buradaki topicler her daim var

Anlaşılan ben pişman oldum sen de olma demek istemişsiniz. Doğru değer verilmeyince çokta üstelememek lazım aslında.

Haklı bile olsanız o durumda sizi haksız görebiliyorlar. Ben kaldı ki haklı haksız aranmadığımı yıllarca olan dostluğumuzun böyle saçma bir sebeple bitmemesini istemiştim. Kibirini yenemedi. Keşke o zaman bana söyleyenleri ben dinleseydim de bende atmasaydım. Sizi özleyen eksikliğinizi hisseden çoktan ulaşırdı

Tam bir yıl oldu nerdeyse üstüne neler neler yaşandı. Yani dost sanmışım sadece ben anlaşılan kendi kendime bir dostluk kurmuşum. Dost olan insan merak eder ama onda hiç öyle bir etki yok maalesef.

Tam bir yıl oldu nerdeyse üstüne neler neler yaşandı. Yani dost sanmışım sadece ben anlaşılan kendi kendime bir dostluk kurmuşum. Dost olan insan merak eder ama onda hiç öyle bir etki yok maalesef.

Benimde bir yılı doldurdu boşverin. Üstüne düşünmeye bile değmez. Allah kıymet bilen dostlar nasip etsin. Dünyada tek onlar kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…