• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmalı mıyım?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Nerdeyse bir yıl önce liseden arkadaşım ile benim tarafından yaşanan kırgınlık sonucunda arkadaşlığımızı bitirdim.
Sebebini anlatacak olursam kısacası yapım itibariyle birazda yengeç burcunun verdiği duygusallık ve alınganlıkla hareket ettim. Kendimce halen de haklıyım. Çok değer verdiğim bir insandı. Hep bir şeyler yapmak adına adım atan ben olunca ve işe başlamış detayları için ben seni arayıp anlatırım dedi tabii yine ne aradı ne sordu. Başka bir kaç arkadaşı ile görüşüp benim iş konusunda ne yaptın mesajıma şu an çok yoğunum deyince acayip bozuldum.
Ben de o an çok sinirlendim. Herkese ayıracak vaktin var bana ayıracak vaktin yoksa bir daha görüşmeyelim dedim ve bitirdim.
Normalde mesaj atmak içimden gelmez, bu ara istemsizce içimden bir mesaj atma isteği. Halbuki o ne mesaj attı ne doğum günümde arayıp tebrik etti ama içimden bir ses mesaj at diyor sürekli. Sizce ne yapmalıyım?

Nerdeyse bir yıl önce liseden arkadaşım ile benim tarafından yaşanan kırgınlık sonucunda arkadaşlığımızı bitirdim.
Sebebini anlatacak olursam kısacası yapım itibariyle birazda yengeç burcunun verdiği duygusallık ve alınganlıkla hareket ettim. Kendimce halen de haklıyım. Çok değer verdiğim bir insandı. Hep bir şeyler yapmak adına adım atan ben olunca ve işe başlamış detayları için ben seni arayıp anlatırım dedi tabii yine ne aradı ne sordu. Başka bir kaç arkadaşı ile görüşüp benim iş konusunda ne yaptın mesajıma şu an çok yoğunum deyince acayip bozuldum.
Ben de o an çok sinirlendim. Herkese ayıracak vaktin var bana ayıracak vaktin yoksa bir daha görüşmeyelim dedim ve bitirdim.
Normalde mesaj atmak içimden gelmez, bu ara istemsizce içimden bir mesaj atma isteği. Halbuki o ne mesaj attı ne doğum günümde arayıp tebrik etti ama içimden bir ses mesaj at diyor sürekli. Sizce ne yapmalıyım?
Belki de sizinle uzun uzun oturup konuşmak istiyordu ve zamanı yoktu. Öncesinde nasıldınız?

Atmayın bence buna değmeyen biri belli ki.
Hem demek ki o sizi, sizin onu umursadığınız kadar umursamıyor.
Teşekkür ederim cevabınız için, bir tarafım benim de halen atma diyor kesinlikle. Arkadaşında olsa insan verdiği değeri görmeyince kılını bile kıpırdatmak istemiyor.

Belki de sizinle uzun uzun oturup konuşmak istiyordu ve zamanı yoktu. Öncesinde nasıldınız?
Ahh keşke uzun uzun konuşmak istediğini bilsem... Yani size şöyle söyleyim her buluşmayı ayarlayan ben, hep ilk mesaj atıp hal hatır soran ben. Yani onu tanıdığım için uzun uzun oturup konuşmak isteyebileceğini pek sanmıyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için, bir tarafım benim de halen atma diyor kesinlikle. Arkadaşında olsa insan verdiği değeri görmeyince kılını bile kıpırdatmak istemiyor.

İyi de zaten hep siz peşinden sürüklenmişsiniz, hep siz çabalamışsınız.
Sizce de bu kadar çaba yeterli değil mi?
Ayrıca gerçek arkadaşlık bu değil.

Ahh keşke uzun uzun konuşmak istediğini bilsem... Yani size şöyle söyleyim her buluşmayı ayarlayan ben, hep ilk mesaj atıp hal hatır soran ben. Yani onu tanıdığım için uzun uzun oturup konuşmak isteyebileceğini pek sanmıyorum.
Hımmm anlıyorum. Olumlu bakmaya çalışmıştım ama demekki yanlışmış. Boşverin o zaman atmayın.
Canınız sıkılıyorsa burada çok güzel topikler var😄

Tabi ki hayır ,bazı kayıplar iyidir ,birşeyin bitmesi gerekince hayat zorlaştırmaya başlar ,
Arkadaşının boş kaldığı zamanların kankasıymışsın

Bende yapım gereği çok unutkan biriyim ve arkadaşlarım bunu bilirler. Biri aradıysa ve o an müsait değilsem açmam sonra unuturum. Sağolsunlar huyumu bildikleri için bu konuda bana hiç sorun yapmadılar😊
Huyumu çok değiştirmeye çalıştım ama olmuyor.

Belki arkadaşınızda bu şekilde bir sıkıntı yaşıyordur. Bence dostluğunuzu böyle basit şeylerle bitirmeyin derim 😌

Neredeyse birebir aynısını yaşadım. Ben de yengeç burcuyum. En yakın arkadaşımdı, çok özlüyorum ama yapılacak bir şey yok. Bence siz de mesaj atmayın.

Yazma

Tabi ki hayır ,bazı kayıplar iyidir ,birşeyin bitmesi gerekince hayat zorlaştırmaya başlar ,
Arkadaşının boş kaldığı zamanların kankasıymışsın
Doğru söylüyorsunuz. Hayır herkesle görüş fotoğraf at bana gelince çocuk oyalar gibi ben sana döneceğim deyip dönme bu çok kırdı beni.

Bende yapım gereği çok unutkan biriyim ve arkadaşlarım bunu bilirler. Biri aradıysa ve o an müsait değilsem açmam sonra unuturum. Sağolsunlar huyumu bildikleri için bu konuda bana hiç sorun yapmadılar😊
Huyumu çok değiştirmeye çalıştım ama olmuyor.

Belki arkadaşınızda bu şekilde bir sıkıntı yaşıyordur. Bence dostluğunuzu böyle basit şeylerle bitirmeyin derim 😌
Aynı sizin huyunuzdan olan bir başka arkadaşım var.İnanın onu hepimiz öyle kabullendik bile. Sağolsun ama öyle de olsa hiç unutmaz beni. Doğum günümde arar. Özel günlerde mesaj atar. Yani konuşmak ister vs.
Bu arkadaşımı da biliyorum. Yani hep ben mesaj atarsam dönecek konuşacak illa. Ya bir kere de sen mesaj at. Yani unutup unutmamasından öte bir kere hatırlasın en azından.

Neredeyse birebir aynısını yaşadım. Ben de yengeç burcuyum. En yakın arkadaşımdı, çok özlüyorum ama yapılacak bir şey yok. Bence siz de mesaj atmayın.
Ahh yengeç burçları hep kırılmaya muhtaç sanırım. Teşekkür ederim desteğiniz için 😊

Bence atmayın. Aynı size benzer gibi bir olay yaşadım. Her gün konuşur mesajlaşırdık ayda bir en az mutlaka buluşurduk. Şehirdışına taşınmışlardı kaç kere yanına gittim kar kış demeden. Evlenmeye karar verdikten sonra benden uzaklaştı ve nişanımın ertesi saçma sapan bir sebeple konuşmayı kestik. Bundan bir kaç ay önce özlem oluşunca mesaj atıp sorunları konuşalım istedim ama maalesef sadece bir taraflarını kaldırmış oldum. Bin pişman oldum yani o mesajı attığıma...

Back
X