• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmayan sevgili

canım şimdi ben bişey farkettim .
böyle istedikten sonra yaptıgında bi anlamı kalmıyo.
yani mesela bugun benmki sırf söz verdi diye yazdı ama bukezde benim içimden gelmedi bi anlamsız boş geldi :KK48:
bukez ben cvp geç verdim oda herzamanki gibi aradı konuştuk saatlerdirde iletişim kurmuyoruz.
meger bende alışmışm :KK45:

seviyosa hissettiriyosa çokta dert etme :KK50:

Arıyor işte ne güzel. Bende arama da yok.
Bi kez daha görüşüp bırakıcam artık peşini. Bitiricem demiştim ama bitiremedim. Bakalım ben görev yaptığımız yere dönünce aramaya tenezzül edecek mi. Ne olursa olsun yine yüz yüze gelicem onunla ve hediye de aldım; onu verip giderim. Yapacak bi şey yok. Yanımdayken eskisi gibi aşk dolu hareketler sergileyecek mi onu da bilemiyorum. Geçici uzaklık bir sınav resmen.

Bende msj atmayi pek sevmem hele ki yorgunsam simdiden sitem etmeseydiniz keske bi kac gun baksaydiniz ilgili mi ilgisiz mi diye

çok büyütme bence olayı, eğer mesaj atmasını istiyorsan alıştıracaksın onu, sen mesaj atacaksın atacaksın hep haber vereceksin her gittiğin yer söyleyeceksin, sonra bir gün bir keseceksin mesaj atmayı bu sefer o meraktan ölecek, o mesaj atmaya başlayacak ister istemez. yöntem tecrubeyle sabittir, ters köşe yap sende onu.

çok büyütme bence olayı, eğer mesaj atmasını istiyorsan alıştıracaksın onu, sen mesaj atacaksın atacaksın hep haber vereceksin her gittiğin yer söyleyeceksin, sonra bir gün bir keseceksin mesaj atmayı bu sefer o meraktan ölecek, o mesaj atmaya başlayacak ister istemez. yöntem tecrubeyle sabittir, ters köşe yap sende onu.
Evet alıştırmak çok önemli bi düzen kurarsan karsindaki de ona illaki uyuyor

Back
X