• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk

Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem

Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.

Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?
Diğer yazdığın şeyler hakkın da yaş kaç olursa olsun ruhumuz devamlı bir çocukluk heyacanına ,kuş cıvıltılarına ihtiyacı olacak yani doğal davranarak samimi geldiniz bana ,sonraki mesajınız'la 20 işçi'nin hakkı uğruna bir atak yapmışsınız, bırakın işçiler 'i düşünmüşünüz hiç de pişman olmayın ,eğer susmuş olsaydınız o zaman daha da üzülmeyecekmiydiniz , susmamam gerekirdi diye ?

Ablacigim sen de nerden ciktin :bicak: Polemikleri fiseklemeyin lutfen sonra ben araya gidiyorum:eek:
Siteden çıktım :) geriden okuyarak geliyorum illa okurum huyum kurumasın. O zaman yazdınız mı bilmem de henüz okumadım, ev hanımlarına hakaret edenlere bir dur deyin ikinci üyeliğinizle

Cherry sen bir daha böyle konularını geyige falan aç bence. Yazık her seferinde ban ban. Amaç içini dökmek zaten, burdaki yorumlara göre tavır degistirecek kadın değilsin. Bdv sana gore degil. :KK51:
+1
Baksana el birliği ile tarihin derinliklerine gömülecek konu.
Bizim odak sorunumuz var maalesef kk kadınları olarak. Kadının derdi sevgilisiyken, bir anda hayatının yalan olması, dini inancı ve karakteri oldu mesele. Ya hu bize ne ki Şeri'nin özel hayatından. Konunun sınırları belli işte, edeceksen iki teselli et, lütfedersen azıcık yol göster, diyecek sözün yoksa da oku geç. Bu kadar derin analizlere ne gerek var yani, hayır Şeri'yi geçelim, olan diğer üyelere de oluyor. Polemiğe katılanlar da ceza alıyor sonra. Şimdi soruyorum tekrar, hakikaten ne gerek vardı? :olamaz:

Diğer yazdığın şeyler hakkın da yaş kaç olursa olsun ruhumuz devamlı bir çocukluk heyacanına ,kuş cıvıltılarına ihtiyacı olacak yani doğal davranarak samimi geldiniz bana ,sonraki mesajınız'la 20 işçi'nin hakkı uğruna bir atak yapmışsınız, bırakın işçiler 'i düşünmüşünüz hiç de pişman olmayın ,eğer susmuş olsaydınız o zaman daha da üzülmeyecekmiydiniz , susmamam gerekirdi diye ?

Just, ben kendim gitmeden once de isyerimiz elden gitmesin diye gercekten cok cok ugrastim. Inan derdim kendi hissem falan degil, dedim ya cucuk kadar sirket hissedar olsam ne olmasam ne Microsoft degiliz ya. Safdisi kalinca bir sey yapamaz duruma geldim ne yazik ki.

Aralarinda gercekten magdur olacak olanlar var. Bir tanesi, yabanci bir ulkeden tasindi, 2 cocuguyla karisiyla. Batarsak, is bulasiya kadar neyle gecinecek, bir de yabanciysan is bulmak kolay degil. Diger yine yabanci, calisma izni bizim sirketin ustue ve adam bu yaz evlenecek bize guvenip gidip balayi satin aldi, ev duzdu.

Durum boyle lunca bana sahip cikmis birine kazik atma durumuna dusmek zorunda kaldim.

Yani cok zor. Bir trafta magdur olacak insanlar, diger tarafta ban hep el uzatmis biri. Ben ne yapayim :KK51:

Kalp gozun acikmis demek ki kanka
Isin ilginci ben seni hic tanimiyorum ...
Sürekli herkese saydırdığın için sayımız bir hayli fazla kanka, akılda tutman zor olur:)
Neyse , gözardı etmiştim seni o yüzden haberim yok. eskisini niye kapattında bunu aldın ki :) valla meraktan :)

Sürekli herkese saydırdığın için sayımız bir hayli fazla kanka, akılda tutman zor olur:)
Neyse , gözardı etmiştim seni o yüzden haberim yok. eskisini niye kapattında bunu aldın ki :) valla meraktan :)

SIkIlmistim ondan ..
Ee zaten yeterince nefret etmistiniz.
Tirnaklarinizi kemirmistiniz ..
Dusundum yeni alayim dedim ..
Bunu da gozardi edersin artik pliz
Sana is cikti ama cok uzun surmez ..
Bye

+1
Baksana el birliği ile tarihin derinliklerine gömülecek konu.
Bizim odak sorunumuz var maalesef kk kadınları olarak. Kadının derdi sevgilisiyken, bir anda hayatının yalan olması, dini inancı ve karakteri oldu mesele. Ya hu bize ne ki Şeri'nin özel hayatından. Konunun sınırları belli işte, edeceksen iki teselli et, lütfedersen azıcık yol göster, diyecek sözün yoksa da oku geç. Bu kadar derin analizlere ne gerek var yani, hayır Şeri'yi geçelim, olan diğer üyelere de oluyor. Polemiğe katılanlar da ceza alıyor sonra. Şimdi soruyorum tekrar, hakikaten ne gerek vardı? :olamaz:

O polemiği yaratan arkadaş da deminden beri ben öyle demek istimidiiimm deyip duruyor. Hayır cidden anlamıyorum başına "Yanlış anlamayın amaaa" koyunca her şeyi söylemek doğal mı karşılanmalı? Sen ateisttin ama niye Allah dedin çok komik olmuş ehehe falan yazmış.

Söylemeyecektim de anlayan da anladı artık. Hristiyanım ben aslında (bazılarına göre gavur tabi ehehe), burada profilime Allahım'la başlayan bir cümleyle bir şeyler yazmıştım özelden mesaj atan oldu "Sen ateist değil miydin niye Allah yazdın" diye. Özelden yazdığı için hadi dedim bilmiyordur belki yadırgamıştır açıkladım durumumu. Ama gidip profil mesajımın altına ya da alakasız bir konuya dini inancımı karıştırsaydı açardım bayramlık ağzımı. Bu nedir ya, insanların özelini deşmektir bu ayıp.

Siteden çıktım :) geriden okuyarak geliyorum illa okurum huyum kurumasın. O zaman yazdınız mı bilmem de henüz okumadım, ev hanımlarına hakaret edenlere bir dur deyin ikinci üyeliğinizle

Ablacigim konunun ev kadinlariyla uzaktan yakindan ilgisi yok ki

Konu ben, isyerim, ordan flort ettigim adam, iflas, aksiyon

Ev kadinlari nerden cikti neden evkadinlarina hakaret ediliyor yazdiniz cidden cozemedim :KK51: :ahsen ben ev kadinlarina degil benim adama hakaret ettim bolca :bicak::bicak:

Niye 2. uyelik vurgusu yaptiniz anlamadim, eh zaten kim oldugum 2. nickimden de belli OzCherryBlossom mu yazsaydim??

Herkes nem alacak yer ariyormus resmen bu nedir arkadas.
Kibrit sonunda fiseklendi.
Dur Diego Allahini seversen zaten ortalik karisik.
:skandal:

Mune Mune ablacim yetis cunku her sayfada kiblenecek kisi sayisi katlanarak artiyor.
Hepimiz nickimizin başına Real ekleyerek döneriz :süslü:

Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk

Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem

Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.

Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?

Yani cok zor. Hem adami seviyorum bence kotu bir insan degil ama hem de isleri batirdi. Diger adamdan kisisel olarak da nefret ediyorum, o yuzden toptan nefret etmek cok kolay. Bu adam icin ne dusuneyim bilmiyorum.
Selam şeri :)
Genel olarak yorumlarını falan çok beğeniyorum. Güçlü kadın imajı çiziyorsun ama bu ponçik adamın ağına nasıl düştün kız :) resmen kader ağlarını örmüş :D

Mesaj atıp uyarman başlı başına hata bence. Ama olmuş bitmiş. Yerinde olsam bunun bir daha ne uzağından ne yakınından geçmem. Sağlam ayakkabı değil belliki.

Artık bir şey dersen de aynen reddedilen kadın imajı çizeceğin için susmak en mantıklısı bence.

Şu diğer konunun da dine bağlanmasına çok şaşırdım. Arkadaş yazmış yargılamak için söylemiyorum diye, merakını sormuş ve gerçekten hakaretsiz aşağılamasız bir düzgün cevap verilse konu uzamazdı diye düşünüyorum.
Çünkü benim etrafımda da var inançsız insanlar. Ve bu kelimeleri kalıplaşmış için kullanan da var, asla ağzına almayan da. Ee her konuda kimler inançsızsa dışarı çıksın modunda takılmadığımız iiçin gayet de güzel anlaşıyoruz. Aramızdaki dini farklılıkları unutuyoruz bile.

Ayrıca sen argodan ceza almadın mı, hala giydiriyosun millete:D

Bu arada iş konusunda geldiğin nokta çok güzel. şuan kaç yaşındasın?

Herkes nem alacak yer ariyormus resmen bu nedir arkadas.
Kibrit sonunda fiseklendi.
Dur Diego Allahini seversen zaten ortalik karisik.
:skandal:

Mune Mune ablacim yetis cunku her sayfada kiblenecek kisi sayisi katlanarak artiyor.

Aynen yahu
Konum super uber hiper kiblik oldu artik
Iyi kotu yazan herkes ucacak gibi :)
Polemikler havada ucusuyor, asil konuya yorum artik yok

Back
X