Kankacım 4. ortak da benim yanımda mi belli değil aslında kendi çıkarının peşinde olabilir. Kim, ne belli degil beynim bulandi artk
Bu hikayede kimse kimsenin yanında değil herkes sadece kendi tarafında gibime geliyor ya neyse :) Ote yandan bu adam bana sahip cikti hakkini yiyemem
Bu 4. ortak da durumun bu hale gelmesinde suçlu, 1 ve 4 bir sürü pislik yapmışlar ben ve benim adamdan habersiz. Hem de basbayağı yasal olmayan şeyler yani muhasebe kayıtlarıyla oynamışlar. İkisi de temiz değil. Benim adamın da bu pisliklerden son ana kadar haberi yoktu eminim. İflas bayrağından da ikimizin de son ana kadar haberi yoktu. Bu 1 ve 4 , yani ikisi yüzünden 20 kişi işsiz kalacak. Kendi suçlarının cezasını çeksinler yasalar ne derse o olur. Benim adam da umrumda değil açıkçası umrumda olan yer suçsuz insanların işsiz kalmaması. Aralarında çoluklu çocuklu insanlar var, ailesiyle başka şehirden başka ülkeden gelmiş insanlar var. 3 adamın 3ü de umrumda değil ama insanların ekmek kapısı söz konusu.
Şu anda insanlardan benim adam sorumlu ve 20 kişinin sokakta kalması söz konusuysa bence bilmeli, o yüzden yazdım. Yoksa dediğim gibi diğer adam da temiz değil ne hali varsa görsün ama bunca insanı mağdur etmeye hakkı yok.
Bu konuda ben de çelişkideyim aslında benim de içim rahat değil. O iki piç tarafından kazıklanırken bana bu adam sahip çıktı. Ustelik iyi bir insan, kisisel olarak da severim. Sevdigim icin celiskide kaldim yoksa cehennem olsun derdim.
Lakin o da durumun bu hale gelmesinde o da suçlu. Çok düşündüm çok vicdan azabı çektim ama doğrusu bana bu gibi geldi, sen ne düşünüyorsun?
Yani cok zor. Hem adami seviyorum bence kotu bir insan degil ama hem de isleri batirdi. Diger adamdan kisisel olarak da nefret ediyorum, o yuzden toptan nefret etmek cok kolay. Bu adam icin ne dusuneyim bilmiyorum.