• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj bekleme sorunsalı

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?

güncelleme: kızlar az önce arkadaşımla konuştum, eşi onunla konuşmuş, gayet beğenmiş beni, konuşmamı herşeyimi.. herşey çok iyi de bilemiyorum yaa demiş.. bişeyler eksik kaldı demiş..

Son düzenleme:
merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?
Hayir yok bence umutsuz..

Banada olumsuz gibi geldi.Yüzyüze gorusunce elektrik alamamış demek ki.

Yani yazması gerekiyordu,yazmıyorsa da keyfi bilir üstelemeyin bence,
Bu arada dürüst olup fikirlerinizin uyuşmadığını söyleyebilirdi ama susmayı tercih etmiş,

erkek sevdiyse avını yakalayana kadar bırakmaz.
bu durumda senin erkek kişisi olumsuz oluyo bebişim.

Son düzenleme:
sanırım yeteri kadar heyecan duymamış. aksi olsaydı o zaten arar sorardı seni fazlasıyla. canın sağolsun, yoluna bak boşver.

düşüncesi olumsuz kendide karaktersiz.İnsan en azından aradaki arkadaşınızın hatrına düşüncesini paylaşır hakkımızda hayırlısı der vedalaşır.

olumlu değil sende sevmediği içine sinmeyen şeyler olabilir.Sizde cok bel baglamayın.

çok üzüldüm kızlar ya, bence de olumsuz ama arkadaşlarım bekle bakalım biraz diyor.. hayır aracı olan arkadaşım da sormuyo ki ne düşündüğünü.. sizce onu sileyimmi, eğer silmeyip beklersem gururumu daha da düşürmüş olurmuyum?

çok üzüldüm kızlar ya, bence de olumsuz ama arkadaşlarım bekle bakalım biraz diyor.. hayır aracı olan arkadaşım da sormuyo ki ne düşündüğünü.. sizce onu sileyimmi, eğer silmeyip beklersem gururumu daha da düşürmüş olurmuyum?
hemen silme. bu seferde çok üzülmüşsün gibi algılar. aradan biraz zaman geçsin öyle silersin. ayrıca kafana takma bence. zaten ayrı şehirlerdesiniz görüşmenizde sıkıntı olurdu;)

Otobüste dönerken mesaj atması ayıp olmasın diyedir. Bence de olumsuz. Üstüne düşmeyin.

Back
X