• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj bekleme sorunsalı

Herkes fizik önemsiz diye düşünmek zorunda değil. Şeklini beğenmediğim bir insanla ben birlikte olamam mesela. Sadece erkekler değil ki şekilci olan. Kendi adıma konuşayım, mesela kilolu ya da zayıf falan gibi duşunmem ama genel olarak söylüyorum, şeklini beğenmezsem benim için olmaz mesela. Kimse alınmasın.

keşke dediğin gibi olsa canım, ama anlaşılan yeterince iyi bulmadı, hem bişeyler eksik kaldı demiş baksana, artık eksik olan neyse..
kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.

kendine güveni eksik, dediğim gibi fazla geldiniz.Çok beğenen insan tanımaya çalışır,hem beğendim hem olmuyor diyorsa kendine güvenmiyor.
yok bence elektrik alamadı, arkadaşlarıma da ayıp olmasın diye söyleyemiyor.. beni beğenmedi hasbam, daha doğrusu mantığına yattım ama bişey hissetmedi.. ben bunu anladım..

merhaba kızlar, ben arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştırıldım.. başka bi şehirde yaşyor, 1 ay boyunca face üzerinden yazıştık resimlerimizi gördük sadece, sonra yanıma geldi 2 gün boyunca görüştük.. otobüse binince ve kendi şehrine gidince yazdı, sonra yazmayı kesti.. 2 gün gecti sonra ben yazdım.. 3 gün oldu tam ne yazıyo ne bişey yapıyo, ki en son ben yazmıştım.. ne düşündüğünü de bilmiyoruz.. sizce olumsuz mu? hala olabilme ihtimali var mı?

güncelleme: kızlar az önce arkadaşımla konuştum, eşi onunla konuşmuş, gayet beğenmiş beni, konuşmamı herşeyimi.. herşey çok iyi de bilemiyorum yaa demiş.. bişeyler eksik kaldı demiş..
Bahaneler bahaneler

Kırmamak için söylemiş.
Ortak arkadaşlara ve size -kendince- ayıp olacağını sanmış.
Gercekten beğense/etkilense fin fin yapışırdı.
Yol verin. Önünüzdeki maçlara bakın...

Back
X