- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi baklavacheesecake
odanı değiştirme imkanın yok mu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş oda yokmuş yurtta. Olsa gidebilirmişimodanı değiştirme imkanın yok mu cnm
Fakat şöyle bir durum var burası Kıbrıs, her şey manyak gibi pahalıBen senin yerunde olsam televizyonuda alirim kendime odamda bir hayat kurarim onu gormezden gelirim. Kahvaltimi? Kendime mini bir dolap alirim icini doldururum ihtiyacim olanla. Ne onun tiribini cekcem.
Fakat şöyle bir durum var burası Kıbrıs, her şey manyak gibi pahalıkendi masraflarıma zor yetişiyorum bölümüme uygun bi iş bakıyorum ama genelde yerime birini bulmuş oluyorlar geç kalıyorum
![]()
Of neler oldu nelerNe kadar kibarsın.Ben olsam arar ben salona geçiyorum derim ve geçerimÇokmu kabayım bilemedim
![]()
Ne olduOf neler oldu neler
İdareyle tabii ki konuştum gerçekten boş odaları yokmuş. Olsa değişim mümkünmüşSeni anlıyorum, ben de oda arkadaşlarımla sorunlar yaşadım. İnsanlar o kadar bencil ve pislikler ki.
Naiflik ve kibarlık bekleyerek ve onların düşüncelerini almaya çalışarak çook hata etmişim diyorum şimdi geçmişe bakınca.
Bizim odamız birdi tabii 2 kişi aynı odada kalıyorduk.
Oda değiştirme gibi bir durumunuz varsa yurt idaresine bildirin, orada işler nasıl dönüyorsa, o kişiyle kalmak zorunda değilsin.
Anlaşamıyoruz deyin ayrılın, senin hakkını gasp edip seni ezmesine müsade etme.
odasını değiştirmek isteyen insanlarla konuş o zaman öyle bir şey de olması lazım herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil. Bizde vardı takas ediyorduk karşılıklı, araştır derim oda değiştirmek isteyen vardır muhakkak.İdareyle tabii ki konuştum gerçekten boş odaları yokmuş. Olsa değişim mümkünmüş
Yani şimdi genellikle tek odadan oluşuyor yurt. Ama zannetmem öyle bir şey olsa kesin bana söylenirdi çünkü bir müdür kaldı konuşmadığımodasını değiştirmek isteyen insanlarla konuş o zaman öyle bir şey de olması lazım herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil. Bizde vardı takas ediyorduk karşılıklı, araştır derim oda değiştirmek isteyen vardır muhakkak.
Okudum TV yi vermiş bari ,gıcık olurum böyle tiplere.Yedinci sayfada kızın cevabı var da başlık nasıl düzeltiliyor bilmiyorum güncelleme 7.sayfada olduğunu belirtmek istiyorum başlıkta
Mune abla başka bir konuda başlık düzeltmek için sana söylemişler doğru mu