Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Ben senin yerunde olsam televizyonuda alirim kendime odamda bir hayat kurarim onu gormezden gelirim. Kahvaltimi? Kendime mini bir dolap alirim icini doldururum ihtiyacim olanla. Ne onun tiribini cekcem.

Bakın annemle konuştum.
Annem delirdi tabii. Artık onun da diyecek bir şeyi kalmadı sonuçta. Neyse bana ders ki madem öyle sen de al tv yi odana, yemeğini de kahvaltını da çekinmeden yap. Madem böyle bir tavır sergileniyor sen de önceliklerini koru. Ama ben size söyleyeyim olacağı. İki hafta içinde bu kız içeri geçmek istemezse ben de myhappyending değilim !!

Hatta sen okuldan gelip odana girdikten sonra tuvalet ve banyoyu kullandiginda rahatsiz oldugunu söyle. Söyle ki anlasın temel ihtiyacin bekletilmemesi gerektigini. Ne demek beni mutfaga sokmayacak ya ondanmı izin aliyorum. Cok sinirlendim vallahi

Ben senin yerunde olsam televizyonuda alirim kendime odamda bir hayat kurarim onu gormezden gelirim. Kahvaltimi? Kendime mini bir dolap alirim icini doldururum ihtiyacim olanla. Ne onun tiribini cekcem.
Fakat şöyle bir durum var burası Kıbrıs, her şey manyak gibi pahalı :( kendi masraflarıma zor yetişiyorum bölümüme uygun bi iş bakıyorum ama genelde yerime birini bulmuş oluyorlar geç kalıyorum :(

Fakat şöyle bir durum var burası Kıbrıs, her şey manyak gibi pahalı :KK43: kendi masraflarıma zor yetişiyorum bölümüme uygun bi iş bakıyorum ama genelde yerime birini bulmuş oluyorlar geç kalıyorum :KK43:

Hic sikma canini onu gormezden gel istedigin zaman mutfaga git istedigin zaman cik. Sana bisey derse ben seni uyarmistim kusura bakma mutfak ortak alan diye yapistir cevabi. O senin mulayim hallerine alisti sanirsam.

Yedinci sayfada kızın cevabı var da başlık nasıl düzeltiliyor bilmiyorum güncelleme 7.sayfada olduğunu belirtmek istiyorum başlıkta
Mune Mune abla başka bir konuda başlık düzeltmek için sana söylemişler doğru mu

Seni anlıyorum, ben de oda arkadaşlarımla sorunlar yaşadım. İnsanlar o kadar bencil ve pislikler ki.
Naiflik ve kibarlık bekleyerek ve onların düşüncelerini almaya çalışarak çook hata etmişim diyorum şimdi geçmişe bakınca.
Bizim odamız birdi tabii 2 kişi aynı odada kalıyorduk.
Oda değiştirme gibi bir durumunuz varsa yurt idaresine bildirin, orada işler nasıl dönüyorsa, o kişiyle kalmak zorunda değilsin.
Anlaşamıyoruz deyin ayrılın, senin hakkını gasp edip seni ezmesine müsade etme.

Seni anlıyorum, ben de oda arkadaşlarımla sorunlar yaşadım. İnsanlar o kadar bencil ve pislikler ki.
Naiflik ve kibarlık bekleyerek ve onların düşüncelerini almaya çalışarak çook hata etmişim diyorum şimdi geçmişe bakınca.
Bizim odamız birdi tabii 2 kişi aynı odada kalıyorduk.
Oda değiştirme gibi bir durumunuz varsa yurt idaresine bildirin, orada işler nasıl dönüyorsa, o kişiyle kalmak zorunda değilsin.
Anlaşamıyoruz deyin ayrılın, senin hakkını gasp edip seni ezmesine müsade etme.
İdareyle tabii ki konuştum gerçekten boş odaları yokmuş. Olsa değişim mümkünmüş

İdareyle tabii ki konuştum gerçekten boş odaları yokmuş. Olsa değişim mümkünmüş
odasını değiştirmek isteyen insanlarla konuş o zaman öyle bir şey de olması lazım herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil. Bizde vardı takas ediyorduk karşılıklı, araştır derim oda değiştirmek isteyen vardır muhakkak.

odasını değiştirmek isteyen insanlarla konuş o zaman öyle bir şey de olması lazım herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil. Bizde vardı takas ediyorduk karşılıklı, araştır derim oda değiştirmek isteyen vardır muhakkak.
Yani şimdi genellikle tek odadan oluşuyor yurt. Ama zannetmem öyle bir şey olsa kesin bana söylenirdi çünkü bir müdür kaldı konuşmadığım

Yedinci sayfada kızın cevabı var da başlık nasıl düzeltiliyor bilmiyorum güncelleme 7.sayfada olduğunu belirtmek istiyorum başlıkta
Mune Mune abla başka bir konuda başlık düzeltmek için sana söylemişler doğru mu
Okudum TV yi vermiş bari ,gıcık olurum böyle tiplere.

Arkadaşına bunu de. Kusura bakma burası salon. Senin odan değil. Beğenmiyorsan git ya da kütüphanede çalış. Asla taviz verme. Tek basına taşınmayı biliyor. Tv yine de izle . İşşne gelirse. Gelmezse paşa paşa taşınır.
Tek başına taşıyabiliyorsa iki kişi daha kolay taşır eşyaları.

Var ya bana böyle bir mesaj gelecek oda arkadaşımdan kendimden utanırım.
Benim rahatım elbette önemli, ama karşı tarafı rahatsız etmeyecek şekilde rahat olmam önemli.
Özür diler dururum oda arkadaşımdan hatta o kadar yerin dibine geçerim ki okulun yolunu kazarak bulmaya çalışırım.
Ya kızlar ben evimde kedi besliyorum kediyi bile hiçbir yere kapatmadık kilitlemedik bu ne demek ya

Kızlar canım nasıl sıkkın biliyor musunuz. Normalde çok pozitif biri değilim ilk defa bir şeyin olacağına inanmıştım ve dünya başıma yıkıldı resmen.
Bir insan nasıl bu kadar bencil ve terbiyesiz olabilir. Kesin inandım ki oda arkadaşlığı için test yapılması lazım. Düne kadar diyordum ki “myhappyending sen abartıyorsun kız o kadar bencil değil derdini anlatmazsan bilemez ki” diye kendi abarttığımı düşünmüştüm ama dün daha iyi anladım :(

Back
X