- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
İşe ve atan kişiye göre değişir. Ama mesaj atan eğer gecenin geç saatinde attıysa görmediysen ya da cevap yazmadıysan hesap sormaya hakkı yok olamaz da zaten .Valla konuyu aslında gece açacaktım ama biraz sinirim geçtikten sonra açabiliyorum.
Arkadaşlar işle ilgili mesajlar saat kaçtan sonra atılmaz, belli bir saatten sonra işle alakalı gelen mesajlara cevap veriyor musunuz?
Kesinlikle. Ve mesajı kimin attığına göre de değişir. Yönetici tayfasına mesai saatleri dışında cevap vermem. Diğer ekip arkadaşlarımla gecenin üçünde bile yazışabiliriz.İşine göre değişir
Haksız değilsin. Gece 11de gelen mesaja donme. Neden dönmediğni de açıkla.İnternet üzerindeki bir dil öğretme sitesinde Türkçe dil bilgisi anlatımlarını yazıyorum. İşverenim yabancı. Kadın bana konuşalım diyor mesela saat veriyor, saate uymuyor. Mesela diyor ki pazar saat 4’te arayacağım, 4’ü kesinlikle geçiyor. Ya da salı 11’de arayacağım diyor, saat 1’de ancak yazıyor. Buraya kadar sorun yok ama bazen gün kararlaştırıyoruz kadın bana mesaj atmıyor gece 11 de yazıyor. Sonra bir kere aynı şeyi yaptı, ertesi gün bana mesaj attı dün neden girmedin diye. İşin garibi kendisinin yaşadığı ülke ile benim yaşadığım ülkenin saati aynı. Hani saat farkı desem değil. Konuşmak istiyorum ama bir taraftan kendimi haksız görüyorum.
Benim nisanlim araba tamircisi kendisine ait is yeri var yolda kalan arar ama nadir olur bu durum.Ben 8den snr acmiyorum telefonlari.Valla konuyu aslında gece açacaktım ama biraz sinirim geçtikten sonra açabiliyorum.
Arkadaşlar işle ilgili mesajlar saat kaçtan sonra atılmaz, belli bir saatten sonra işle alakalı gelen mesajlara cevap veriyor musunuz?
Hah İşte neden dönmediğimi söylemeye utanıyorum. Daha doğrusu karşımdaki insan anlayışlı olur mu, anlayış gösterecek insan böyle davranmaz onu da biliyorum.Haksız değilsin. Gece 11de gelen mesaja donme. Neden dönmediğni de açıkla.
Kadın yabancı demişsiniz ya, aynı ülkde misiniz? Kendi bulunduğu yerin saatine göre şu saat diyor olabilir mi?İşverenim yabancı
Bulunduğumuz ülkelerin saati aynıKadın yabancı demişsiniz ya, aynı ülkde misiniz? Kendi bulunduğu yerin saatine göre şu saat diyor olabilir mi?
O zaman kadının saati bozuk :)Bulunduğumuz ülkelerin saati aynı
Yani mesela saat öğlen 11de konuşalım diyor, e ben de dersim yok diye kabul ediyorum. Bekliyorum yazmıyor. E ben iki saat sonra dersteyken mesaj atıyor. Şimdi yalnızım ama bir ay sonra Türkiye’ye geçeceğim, ailemle olacağım, o zaman nasıl olacak?O zaman kadının saati bozuk :)
Yani mesela saat öğlen 11de konuşalım diyor, e ben de dersim yok diye kabul ediyorum. Bekliyorum yazmıyor. E ben iki saat sonra dersteyken mesaj atıyor. Şimdi yalnızım ama bir ay sonra Türkiye’ye geçeceğim, ailemle olacağım, o zaman nasıl olacak?
Öyle dedim sonra da kaçırdım özür dilerim diyor. Haksızım değil mimesaja ders bitince cevap verip dersteyim 11 demiştiniz 11 de uygundum deseydiniz keşke.
Uygun olduğunuz zaman cevap vereceksiniz, yada açıkça uygun bir dille söyleyeceksiniz.Yani mesela saat öğlen 11de konuşalım diyor, e ben de dersim yok diye kabul ediyorum. Bekliyorum yazmıyor. E ben iki saat sonra dersteyken mesaj atıyor. Şimdi yalnızım ama bir ay sonra Türkiye’ye geçeceğim, ailemle olacağım, o zaman nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?