çocukla ayladır beraber çalışıyoruz ama muhabbetimiz hiç yok nerdeyse. dün mesajda ona aşık olduğumu ve benden kaçmasın diye bir beklentim olmadığını sadece rahatlamak için söylediğimi söyleyerek açıldım. bugün hiçbirşey olmamış gibi herzamanki gibi uzaktı bana. yüzüme bile bakmıyordu herzamanki gibi çok nadir ve seyrek bakışmalarımız oluyordu yinede .. bendende çıt çıkmadı herzamanki gibi . ..benimle öncedne arkadaş olarak bile muhabbet etmiyordu ama ben hariç herkesle muhabbeti iyi ..
birdaha onu pazartesi görebilicem. çok aşk acısı çekiyorum. midem bulanıyor. hiçbirşey yiemiyorum ölücem galiba. hiç sevgilim olmadı zaten erkeler konusunda tecrübesizim. bu çocukta biraz sessiz bir tip konuşturmadıkça konuşmayan garip bişey. napıyım ben yaaa ..........
birdaha onu pazartesi görebilicem. çok aşk acısı çekiyorum. midem bulanıyor. hiçbirşey yiemiyorum ölücem galiba. hiç sevgilim olmadı zaten erkeler konusunda tecrübesizim. bu çocukta biraz sessiz bir tip konuşturmadıkça konuşmayan garip bişey. napıyım ben yaaa ..........
Son düzenleme: