Mecburum ben yurtdışındanım, semtimizde türk yok, tanıdıklarımızda az burda, birde yaa yaşları küçük benden, yaa evliler tanidiklarimiz.Nasıl güvenip internetten insanlarla tanışıyorsunuz aklım almıyor...
Birkaç güne cinsellikten de bahsetmeye başlar bu. Daha 2.günden pipisinden bahsediyorsa amaç belliHanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin
Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum
DefettimTek kelimeyle iğrenç. Sirf internetten tanıştınız diye sizinle böyle konusabilmis. Çok sahsiyetsizce. Defedin gitsin.
O tiplerin internette olmadığı kesinAynen yaa hayalimdeki ağırbaşlı beyefendi sadece hayalimde kalacak bu gidişle galiba
Ortak arkadaşlardada yok münasip biri.O tiplerin internette olmadığı kesin
Ben de sanaldaki erkeklere pek sicak bakamiyorum belki biri ortak arkadaştır falan anca öyle
Abartmıyorsun, bu bildiğin hadsizlik ve niyeti belli etme durumu, sen ciddi bir arkadaşlık istiyorsan bubadam onun adamı değilHanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Aynen amaç gayet açık. Normal bir insan o cümleyi yazmaz. Bazıları evde kala kala abazalaşmış.Sexting body aramış
Devamında şunu yazacaktı;Aynen amaç gayet açık. Normal bir insan o cümleyi yazmaz. Bazıları evde kala kala abazalaşmış.
Devamında şunu yazacaktı;
Artık dünyadaki en sert madde elmas değil
Yeni tanıştığı birine hemde terbiyesizce bir ozguven gosterısı sankierkeklerin bu tarz konusmalarından hic hoşlanmam.
Aşırı itici bulurum.
Sapıklık da mevcut zaten.Yeni tanıştığı birine hemde terbiyesizce bir ozguven gosterısı sanki
Erkenci kusHanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Yalnız o başka türlü bir şey kastetmiş gibi geldi bana. Sen tuvalet diyince kıvırmış.
2 günde bu muhabbetlere giriyorsa amaç belli
O kesin.Sapıklık da mevcut zaten.
Erkenci kusonu ima etmis iste neden erken kalktigini. Engelle ugrasma. Senin tepkini olcmus bakti senden karsilik yok cevirmis lafi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?