Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

ahahshsjshsjshshs neeee koskoca adam kendi organindan pipi diye mi bahsediyor ahajshsjshsjshs ayyy kahkaha attim sifir saka

ya konusmayin sununla ahjsshsjsha manyaga bak pipi ne hadi diyosun karsindaki kadina neden soyluyosun libido killer

Hanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin 🤣

Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum
Bence konuşmayı kesin , konuşmayı bilmeyen biri bence. Ve zihniyeti de.gosterir konuşmaları bence.

+++
Bana da oyle geldi
Adam net sapık konu sahibesi kaç kaç kaç
hem sapik hem salak ahajshsjaha pipi ne yahu yok minik kus :D koskoca adamin kendi seyine pipi dedigini dusundukce gulucem bugun harbi made my day yani hajshsjshsjshsjshshs

Birde whatsapp da profil resmi yok onuda tuhaf buldum, hatırlattım ben profilimde resmim yok sevmiyorum dedi
Tanınmak istemiyordur çünkü wp hesabı sexting için sadece gibime geldi.
O lafla da başka bir şey ima etti, siz de pipisine güzel bir laf söyleseydiniz, sohbetin tuvaletle alakası kalmayacaktı emin olun.
Terbiyesizin teki, silin gitsin.

Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.

Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Gece saat kaçta yazdığınızı söyleyebilir misiniz

Tuvalete kalkmamış bence o 😬 pipisi onu uyandırmış sabah ereksiyonu, sana zarf atmış sen de konuşmayı sürdürmeyeceğini açıkça belirtmişsin zaten. Bence bir iki kez daha böyle üstü kapalı muhabbeti yapmaya çalışır sonra da konuşmayı keser seninle. Adamın aradığı ilişki tarzı belli ne yazık ki. Boşver sen de bu densizi. Umarım kendi karakterine uygun ve sağlam kişiler çıkar karşına 😇

Mecburum ben yurtdışındanım, semtimizde türk yok, tanıdıklarımızda az burda, birde yaa yaşları küçük benden, yaa evliler tanidiklarimiz.
Türkiyede olsam belki internetten bulmazdım.
Bulduklarımda buradan genelde
Yurtdışındasın mis gibi ve burdan biriyle mi evlenmek istiyorsun? Şaşırdım

İki kez konuştuğu kadına p*p*sinin durumundan bahsedecek kadar takoz .Ayrıca bir çok arkadaşla hemfikirim bahsettiği tuvalet ihtiyacı değil sabah ereksiyonu. Böyle bir şey dese bana biri ona, p*p*siyle mutluluklar dileyip çekilirdim aradan onunla mı uğraşacağım,düşünmem bile üstüne

2 günlük bir adam karşısınızdaki yani buraya konu açacak kadar daha aranızda duygusal bir bağ yok ki neyi hemen sorguluyorsunuz. Evet hoş değil ama biraz konuşun bakalım devam ederse kesersiniz şu an çok erken sevgiliymişsiniz gibi ber hareketini sorgulamak için ama bi kenarda bu dursun bi gözlemleyin kendinize de kaptırmayın

Benim annemin bi teyzesi var, böyle ağzı çok küfürlü ama inanılmaz eğlenceli bi kadın, kocası bi kere zamansız fan finiye çağırmış bunu gençken, böyle pipili bişe demiş sanırsam, o da al kıçına sok senle mi uğraşcam demiş ayy onu hatırladım deminden beri gülüyorum ,bence adama da bu cevabı verebilirsin 😀😀😀

Back
X