Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben anlamıyorum bu adamları.Adam amacını açıkça belli etmiş eğer siz sexting vs için tanışmadıysanız amacınız başkaysa konuşmayı sonlandırın
Bende öyle düşünmüştümTuvaleti geldi diye dusundum ben de. Ne safim.![]()
Ben gece dersem 23'e doğru yazdım, yani kötü bişeyde yazmadım.Sen gece gece yazınca o da sabah sabah sexting yapabileceğini düşünmüştür
Anlamadığım ben baştan söyledim ciddi bir ilişki aradığımı ve ona eğer ciddi değilsen birbirimizin zamanını boşuna harcamayalım dedim ama kime diyorum işte demekkiErkenci kusonu ima etmis iste neden erken kalktigini. Engelle ugrasma. Senin tepkini olcmus bakti senden karsilik yok cevirmis lafi.
Cool takılıyordu resimlerinde falan, bende dedim farkında değil herhalde ne dediğinin bana ondan dolayı tarzı böyle gibisine ve tanışdığım erkeklerin çoğu benim soğuk olduğumu söylerdi ondan dolayıda acaba benmi abartıyorum diye dusundumHala 2.aşamayımı bekliyorsunuz tekme ıcın![]()
Terbıyesız adamHanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin
Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum
Burdan biri derken eğer Türkiyeyi kasdediyorsanız hayır Türkiyeden değil, benimle aynı ülkeden bulduklarım.Yurtdışındasın mis gibi ve burdan biriyle mi evlenmek istiyorsun? Şaşırdım
Ne biliyim resimlerinde falan cool takiliyordu, dedim herhalde tarzı öyle farkında değilAdam sapık
Bunu okuduktan sonra silmeyıp üstüne terbiye vermeye calısman sacmalık![]()
Yok anacım yok uzak dur derhalCool takılıyordu resimlerinde falan, bende dedim farkında değil herhalde ne dediğinin bana ondan dolayı tarzı böyle gibisine ve tanışdığım erkeklerin çoğu benim soğuk olduğumu söylerdi ondan dolayıda acaba benmi abartıyorum diye dusundum
Burda erkekler çişe gittikleri zaman pipi yapmaya gidiyorum diyorlar genelde, tabii kibar olanları wc'ye gidiyorum diyor sadece pipiyi belirtmedenKıyamam çiş anlamışsın bide :)) sen safsın kuzum bu adam abaza kaç bence. Pipi diye küçük çocuklarınkine deniyor demek o kadar cücük ah üzüldüm der engellerdim shsjsjakk
Aklı orda kaldıgı ıcınPipiye kalktım ne la![]()
Turkmu yabancımıBurdan biri derken eğer Türkiyeyi kasdediyorsanız hayır Türkiyeden değil, benimle aynı ülkeden bulduklarım.
Türkiyeden dusunmuyorum çünkü belki kağıt için benimle evlenmek istiyorlar diye guvenemem ve kağit isleride çok zaman alır uğraştırır hiç ugrasamam zaten onlada
Evet 2 günlük ve sevgilim değildi, sadece flörtleşiyorduk ciddi bir ilişkiye başlamadan önce birbirimizi tanımak adına.2 günlük bir adam karşısınızdaki yani buraya konu açacak kadar daha aranızda duygusal bir bağ yok ki neyi hemen sorguluyorsunuz. Evet hoş değil ama biraz konuşun bakalım devam ederse kesersiniz şu an çok erken sevgiliymişsiniz gibi ber hareketini sorgulamak için ama bi kenarda bu dursun bi gözlemleyin kendinize de kaptırmayın
Turk, yanlız burda erkekler genelde halk dilinde pipimi yapacağım diyorlar (aynı küçük cocuklar gibi) ama bu kadar cıvıklıkdan hoşlanmayanlar wc'ye gidiyorum diyor meselaAklı orda kaldıgı ıcın
Turkmu yabancımı
Yabancı bulsanız AlmanyamıTurk, yanlız burda erkekler genelde halk dilinde pipimi yapacağım diyorlar (aynı küçük cocuklar gibi) ama bu kadar cıvıklıkdan hoşlanmayanlar wc'ye gidiyorum diyor mesela