- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi calikusucum
-
Yaaa ama silince ceza almış olurumRica ediyorum bu yorumunuzu diğer konunuz olan yere yazın
Hayır silme kalsın ama diğer yere de yaz yoksa lincin alasını yersin kendini açıklaYaaa ama silince ceza almış olurum
Yaaaaa teşekkür ederimmm, çok incesinizzzHayır silme kalsın ama diğer yere de yaz yoksa lincin alasını yersin kendini açıkla
Çünkü aynı şekilde bende çok kızdım sana bilgin olsun şimdi açtığın konuya denk geldim başkaları gelmeyebilir
sanki sen uyduruktan konular açıyorsun gibime geliyo , var mı hafif hayalperestlik ?Kızlar iyi geceler öncelikle ben hiç kimseyi suçlamadım, suçlayacak birisi de değilim öyle anlaşılmış, hepinizden özür dilerim aksine teşekkür ederim, destek olduğunuz ve yol göstermeye devam ettiğiniz için. Ben sadece bazen bazı şeylerin işlemediğini göstermek istedim, affedersiniz ama kadın c*nayetlerinin sebebini nedeni katilini bulamıyorlar bakınız( Rojin olayı), 2 yıl rahat yatıp çıkıyorlar. Polise sikayet etmedim, ama edeceğim, ne olursa olsun. Kimseye bu sapkınlığı yapamayacak, burayı guncelleyeceğim.
bu konu sana geçti mi ? tutan töre dizileri gibi yenisi açıp duruyoHayır silme kalsın ama diğer yere de yaz yoksa lincin alasını yersin kendini açıkla
Çünkü aynı şekilde bende çok kızdım sana bilgin olsun şimdi açtığın konuya denk geldim başkaları gelmeyebilir
Burada yakın arkadaşımda var o destekler ne diyeyimsanki sen uyduruktan konular açıyorsun gibime geliyo , var mı hafif hayalperestlik ?
Dur Allah aşkına kime inanayım bende şaşırdım galdım yavbu konu sana geçti mi ? tutan töre dizileri gibi yenisi açıp duruyobir sonraki bölüm ; şikayet ettim ama....
Gerçekten üzüldüm...Dur Allah aşkına kime inanayım bende şaşırdım galdım yav
burda kimler kimler neler yaptı bir bilsenBurada yakın arkadaşımda var o destekler ne diyeyimolmadı bir gün kahve içmeye gelin
Bende çok üzgünüm şuvannnGerçekten üzüldüm...
Vallahi ben yeniyim, haberim yok ama kendimi tacizletecek kadar da hayalperest değilim....burda kimler kimler neler yaptı bir bilsen
umarım sonuca varır, hayırlısı olsun.Vallahi ben yeniyim, haberim yok ama kendimi tacizletecek kadar da hayalperest değilim....Davetim hâlâ geçerli