Gecen konumda cok yardımcı olmuştun tatlım,maalesef henüz aramadı,ancak akşam arayabılır ama bır yanımda aramasını istemiyor sanki
belkide sadece uzak olduğunuz için
ayrılmadık ta mesafe girdi işte
nasıl gitsin
bu uzaklıktan
görüşemiyoruz bile
gibi bir yorumla yazmış olabilir
bir balka ihtimal de nazar değmesin diye yazmıştıfr
bence öncelikle olumlu düşün
bence açıklamasını dinle bakalım ne diyecek
sonuçta o yurtdışındaymış
ondan söylemiş olabilir konuştuktan sonra yaz ama konunu takip edicem
Evet ama benı düşündüren kısmı - ayrılmadık da,,,,işte / yazan kısmı oldu,bu sankı ayrılmadık ama gıtmıyor bakalım ıste anlamına gelıyor gıbı geldı
ayrılmadıkta...işte
uzağız sonuçta
bu da bir nevi ayrılık sayılıyor
demek olmasın
Bak ben. Boyle düşünemiştim ınsallah oyledır,bu arada facebook şifresi degısmıs
Neden bazı arkadaşlar sert çıkışmış bu kadar anlam veremedim gerçekten . Arkadaş merak etmiş okumuş mesajları , yanlış birşey görmüş veya yanlış anlamış biran fevri davranıp teli yüzüne kapatmış adamın . Bunlar olabilicek şeyler bence her zaman herşey mükemmel veya doğru olmuyor hanımlar .
Ben kendi adıma söyliyim size, ben evli biri olarak baktım olaya. Daha şimdiden surata kapatılan telefonlar, güvensizlik ve böyle fevri hareketler üzgünüm ama ilişkinin yıpranmasına ve ileri de evlilik yoluna girildiğinde evlilikte ciddi sıkıntılara yol açar. Saygıyı yavaş yavaş törpüler, kişisel alanları yok eder. Ayrıca merak etmiş okumuş ne demek ya, ben eşimin okumuyorum, bilmiyorum şifresini dahi, o da benim bilmez ve okumaz. Okuyamaz zaten, öyle bir saygısızlığa müsaade etmem. Kız kardeşimle özel bir konuşmam olabilir, bir bayan arkadaşımla özel bir konuşmam olabilir. Eşim olması, herşeyimi bilecek demek değildir. İlişkileri yaşarken, fazla cıvıklaştırmadan, kişisel özgürlük alanlarına müdahale etmeden yaşar ve sorunları telefonu suratına kapatarak değil, konuşarak çözerseniz, bu hem ilişki de huzuru sağlar, hem karşınızda ki insanı daha iyi tanımanızı sağlar, hemde varsa bir yanlış anlaşılma kavgasız gürültüsüz çözülmesini sağlar.
Şimdi siz sorabilirsiniz belki, aman siz hiç sevgiliyken kavga etmediniz mi diye? Cevap vereyim, evet hiç kavga etmedik. Sorunlar oldu ama , yüzyüze gelip konuşmayı tercih ettik. Ne ilk zamanlar, ne nişanlılık ne de o herkesin çok korktuğu evlilik hazırlığı sürecinde hiç.
Ben arkadaşa sert çıkmak istemedim, geçmiş deneyimler, ya da izlenimler sonucu elde ettiğim bir şeyden bahsettim. Sevgiliyken, nişanlıyken çok kavga varsa, saygı biter. Evlilik ise saygı, güven ve sevgi üçü olmadan yürümez. Bir hemcinsim olarak üzülsün istemem. Güzel ilişkiler, güzel evlilikler yaşasın isterim.Hepsi bu.
Fevriliğime kızarken siz daha fevri bir yaklaşım sergıleme taraftarınız ama kızmıyorum sanırım zor zamanlar gecırıyorsunuz,Allah yardımcınız olsun
Hanımlar iyi akşamlar,geçen gün ki konumdan sonra ben uzak davrandım bir kaç gün,o ise ısrarla sonunda özür diledi ve bana hak verdiğini ,beni sevdiğini ,hayatını benimle geçirmek istediğini söyleyip durdu,yine de aramıyorum ve o aradıkça kısa kesip kapatıyorum,bu arada erkek arkadaşımla sekız aylık beraberliğimiz var ve kendisi şu an üç aylığına iş için yırtdışında ve bunun daha bır ayı doldu,geçen gün ki konuma kadar aramızda en ufak bır sorun yoktu ama bugun ben bir kez iskillendıgım ıcın facebook sıfresını ıstedım aradıgında,anında verdı,ve ınceledım herhangı bır yanlıs gormedım ancak uzak bır akrabası var tanıyorum yaklaşık onsekız yaslarında bır kız,kızla aralarındaki diyalog şöyle
- yenge hanımla nasıl gidiyor?
-yurtdışındayım nasıl gitsin ya
- nıye noldu ayrıldınız mı?
- ya ayrılmadık da ,işte.
- neyse tamam o zaman sormıyım ee iş güç nasıl gidiyor?
Konuşma bu şekilde ancak bu konuşma yaklaşık onbeş gun önce ,yanı aramızda hıc bır sorun yokken yapılmış,bende çok sert bır tepkı verdım ,dedım kı ilişkimizin gıtmedıgını bana söyleyebilirdin,alakasız kısılerden okumama gerek yoktu ve kapadım teli suratına.sız bu mesajlardan ne anlam çıkarırsınız?O sınırle numarasını vs hep sıldım ama abarttımıgı düşünüyor bır arkadasım bu arada teli kapayınca gerı aramadı,olay bır saat önce oldu
Evet ama benı düşündüren kısmı - ayrılmadık da,,,,işte / yazan kısmı oldu,bu sankı ayrılmadık ama gıtmıyor bakalım ıste anlamına gelıyor gıbı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?