mesajlari cinsellikle ilgili mi degil mi bilmiyorum bi bakiverin

musmutlurisus

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
109
4
16
35
Afyon
Ya kizlar belki cok sacma gelecek ama napayim aklima takildi... gorustugum kisinin bazi mesajlari pek manidar.. ornegin evlendikten sonra ne yapmaktan hoslanirsin(bir de belirtiyor yemek,uyku,televizyon,gezmek disinda) diye soruyor. Sonra ara ara "seni istiyorum" diyor.. en son nefesini tenimde hissetmek istiyorum dedi. Ne anlama geliyor bunlar??

Bence cinsellik konusmak icin can atiyor, eger yeniyse anlamamazliktan gel :) yada ver agzinin payini beni istiyorsan cicek cikolatayla babamdan iste diye :)

Anlamamazliktan geliyorum zaten ama belki bana oyle gelmistir diye dusunuyordum taa ki yorumlarinizi gorene dek.. evlilik konusuna da cok uzak zaten galiba arkama bakmadan kacmam gerekiyor..

Ya bu konudaki tavrimi tahmin edemeyecek kadar salak degil diye dusunuyordum ama yanilmisim. Dustugozumden.. efendi sanmistim ben de onu saf saf..

Cok net bir sınır cekin eger size gercekten deger veriyosa bi daha acmaz. Yok sizden uzaklasirsa anlarsiniz ki derdi sizi kullanmakmis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir terslemenize bakıyor iş..
Sonrasında bir daha açmaz bu konuları..
Bu durumdan surat asar size küserse , ayrılırsınız..
Herşeyin bir zamanı var sonuçta..

Aslinda anlasilmicak gbi degil.bariz benim ol istiyorum der gbi de insan inanmak istemiyor.valla sapikca geliyodur ama erkeklerin simdiki versiyonu boyle uzak dur

Cok net bir sınır cekin eger size gercekten deger veriyosa bi daha acmaz. Yok sizden uzaklasirsa anlarsiniz ki derdi sizi kullanmakmis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sınırı bastan cektim "hayatim" diyince bile rahatsiz oldugumu boyle hitap etmek icin cok erken oldugunu soylemistim. Yani canim, hayatim dedirtmeyen bir insana boyle yaklasmak ne demek anlamiyorum?

Iliski yasayan iki insanin birbirlerine bu konularda yakinlasmak istemesi sapiklik degildir, hukumet onayi olunca dogal olan sey nufus cuzdaninda ki duruma bagli olarak sapikliga donmez...
Fakat altini ciziyorum, iki kisinin, bunlar ortak paylasimlardir, herkesin dogrusu yanlisi, sinirlari farklidir...
Bazisi dogal karsilar, bazisi bu benim dogrum hudutu gecme der, ikisi de makul...
Iki kisinin fikri ne, onemli olan bu, ikiniz de bu konuda paralel dusunmelisiniz...
Eger sen bu bana ters dersen, o zaman tavrini belli eder, sinirini cizersin...
Birbirinize siz yon vereceksiniz, istediklerinizi one cikarip, istemediklerinizi geri iteceksiniz, bunlar zamanla oturur...
Sapik muamelesi yapma iliski yasadigin kisiye...
Ha dersen ki akli her zaman bunda ben rahatsiz oluyorum, o zaman iliskini gozden gecir, ama iki gaza gelip soyledigi sey icin yipratma kendini...

Haklisiniz. Her seyin bir zamani oldugunu bilmiyor iste bazilari. Of sinirlendim yine, herkesten beklerdim ondan beklemezdim..

Bu mevzuları er ya da geç açacaktı . Ama erken olduğunu söylüyorsanız, erken açtığı ortada..
Gerçi ilişkiniz uzun süreli olsa idi ve böyle konulara değinmek isteseydi, yine aynı şekilde tepki gösterir miydiniz.. ?
İlişkilerin çoğunluğunda bu konu konuşulur oldu da artık , ondan soruyorum..

Iliski yasayan iki insanin birbirlerine bu konularda yakinlasmak istemesi sapiklik degildir, hukumet onayi olunca dogal olan sey nufus cuzdaninda ki duruma bagli olarak sapikliga donmez...
Fakat altini ciziyorum, iki kisinin, bunlar ortak paylasimlardir, herkesin dogrusu yanlisi, sinirlari farklidir...
Bazisi dogal karsilar, bazisi bu benim dogrum hudutu gecme der, ikisi de makul...
Iki kisinin fikri ne, onemli olan bu, ikiniz de bu konuda paralel dusunmelisiniz...
Eger sen bu bana ters dersen, o zaman tavrini belli eder, sinirini cizersin...
Birbirinize siz yon vereceksiniz, istediklerinizi one cikarip, istemediklerinizi geri iteceksiniz, bunlar zamanla oturur...
Sapik muamelesi yapma iliski yasadigin kisiye...
Ha dersen ki akli her zaman bunda ben rahatsiz oluyorum, o zaman iliskini gozden gecir, ama iki gaza gelip soyledigi sey icin yipratma kendini...

Iliskimiz daha cok yeni. Daha dogru duzgun birbirimizi tanimiyoruz bile. Konusmalarimiz birbirimizi tanimaya yonelik olmali. nelerden hoslaniriz nelerden nefret ederiz bunlari bile konusmadan pat diye cinsellikle ilgili imalarda bulunursa bir insan, bence siz de noluyor simdiden dersiniz...

Bu mevzuları er ya da geç açacaktı . Ama erken olduğunu söylüyorsanız, erken açtığı ortada..
Gerçi ilişkiniz uzun süreli olsa idi ve böyle konulara değinmek isteseydi, yine aynı şekilde tepki gösterir miydiniz.. ?
İlişkilerin çoğunluğunda bu konu konuşulur oldu da artık , ondan soruyorum..

Yine ayni sekilde tepki gosterirdim. Bu kadar erken olmasi iki kat daha rahatsiz etti beni.

Kesin tavrını koy böyle şeylerden konuşmaktan hoşlanmıyorum de eğer seviyosa bekler,yok sevmiyosa niyeti bozuksa Oda ortaya cikar zaten sende yol verirsin....

Back
X