mesajlarımı çıkarttırabilir mi?

* hattı dinlettiyse şayet hem konuşma hem de metin içeriklerine ulaşır.
*dinletmiş olsaydı savcılığa başvurduğunu söylemezdi.
*bu denli özel-kişisel ve vahim olmayan konularda savcılık bunu yapmaz.
rahat olun.

telefonun kendine ait olup olmaması bişeyi değiştirmez savcılığa"şu numaradan tehdit mesajları alıyorum numara benim ama başkası kullanıyor" şeklinde bir şikayette bulunursa mesajlar çıkartılır diye biliyorum yani tehdit yeterli bir sebep çıkması için.

eğer savcılığa tehdit ediliyorum gibi bir suç duyurusunda bulunursa çıkartılır mesaj dökümü ama sonrasında tehdit olmadığının anlaşılıp kendi başına iş açmaktan korkacağı için buna yanaşacağını sanmıyorum.savcılık yalan yani,seni korkutmak istemiş.
ama hat kendi üstüne kayıtlı olduğundan gsm operatöründen elde edebilir mi mesajları bilemiyorum

yaşadığı mahremiyeti sonrasında kızı korkutmak için açığa çıkaran erkeğimsilere çok şey denir de,susayım ben en iyisi

Sonuçta oda sizi tehdit ediyor sizde bunu kullanın birde korktuğunuzu hissettirmeyin sakın üstünüze gelip durmasın havlayan köpek ısırmaz ama siz yine de bu kişiye karşı dikkatli olun

Tatlım telefon numarası kişiye özeldir bir daha asla başkasının üzerine bir numara kullanma.Nasıl bir ayrılık yaşadınız ki bu kadar boyutu değişti olayın?

sana sadece şu kadarını söyliyim arkadaşım eğer polis tanıdığı varsa akraba,arkadaş v.s. bi ricaya bakar polisin vereceği şifreyle senin hangi saatte nerde olduğuna kadar bakar o tel nosu sayesinde kısaca sinyal takibi diyoruz biz buna savcıya gerek yok yani illaki ..

Tatlım telefon numarası kişiye özeldir bir daha asla başkasının üzerine bir numara kullanma.Nasıl bir ayrılık yaşadınız ki bu kadar boyutu değişti olayın?

Gayet normal bi şekilde ayrıldım zaten 2 ay öncesinde bitmişti uzatmaları oynuyoduk.. Sonuçta 1,5 senelik bi beraberlikti.. Sonra yediremedi çalıştığım yere gelip herkese rezil etti hakkımda ağza alınmayacak şeyler söyledi.. Şuan hayatımda başka bi insan var aileme söylemesede ona böyle şeyleri söyler diye utanıyorum gerçi pek bişey olmadı aramızdada mesajdada pek yoktur ama orda ona yazdığım seni seviyorum mesajı bile yeter benim için Ki daha başka şeylerde vardır.. yaklaşık 1 aydır sessiz bu fırtına öncesi sessizlik olurda herşeyi mahveder diye korkuyorum :/

en fazla aradığınız ve sizi arayan numaralara ulaşabilir mesajları çıkartma olayı varsa bile çok ciddi bir olay olmalı bunun için boşa uğraşmazlar yani.

bu konuya cevap yazmayacaktım ama o kadar bilgisiz ki insanımız korkularınızı yenin diye açıklama ihtiyacı hissettim.
sedenaz güldürdün beni ya. eşim 10 yıllık polis hemde rütbeli. ama böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. tel no takibini poliste belki bir birim yapıyor. orada da bu sisteme girmek için dosya no savcılık takip no su vermen gerekir. sistem yoksa izin vermez. hadi hepsini salladı girdi diyelimde tam orada çalışan polisi bulması onu ikna etmesi lazım. o poliste işini kaybetme soruşturma riskini alıp bunu yapacak. e yani banim bilgilerim böyle ifşa edilse ben şikayette bulunur o polisi yakardım neyine güvenip kendini riske atacak bu polis.
kızlar hiç bir şey bu kadar kolay değil. milletin korkutmalarına kanmayın. sizin kimlik bilginiz olsun gizli bilginiz olsun polis, hakim, savcı kimse öyle çok kolay ulaşamaz. bu sistemlere giriş için kullanıcı girişi sonrada ilgili olduğu dosya, soruşturma no su gerekli. böylece şikayet olduğunda kimin neden girdiği anlaşılsın diye. bu sistemlere dışardan giriş zaten imkansız.
Ay ben kendi kullanıcı giriiimle kendimle ilgili şeyleri bile göremiyorum başkası adına olan şeylere nasıl ulaşılsın
korkmayıııııııııııın kimse özelinize o kadar kolay ulaşamaz.
savcılık kanalı ile telefon dökümüne gelince. öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın. savcı işi ciddiye alıp araştırma başlatacak. resmi kanallı gsm şirketine yazı gidecek. gelen cevabı savcı inceleyecek suç unsuru bulursa dava açacak. süreç budur hanımlar. öyle evine döküm yollama falan uydurma bunlar. olur mu hiç böyle birşey kafanız alıyormu? ben savcıya şu tel beni rahatsız ediyor dökümünü çıkar bana yolla diyeceğim. o da o kadar işi arasında "tabii bacım emrin olur" diyecek. hemen dökümü çıkarttırıp bana postalayacak

Merak etme hiç birşey olmaz eğerki kullandığın hat ve telefonda mesajların kayıtlı duruyorsa ve telefon sevgilim dediğin kişinin elinde ise savcılığa yaptığı şikayette bir nebze dikkate alınır.. Ama yok sadece hattan gönderildi ve telefonda sevgilinde değilde sende ise tarihler ve saatler cıkar içerik kesinlikle çıkmaz. Adli makamların o kadar önemli işleri var ki oturupta hakaret etti diye saatlerce senin dosyanı incelemezler. Ayrıca bu yazışmalar adli makamlar ve gsm şirketleri arasında gizli olarak yapılır.

Boşanma davasında delil olarak gösterilmeyecekse, ve veya bir suç işenmediyse, ölüm tehtidi vs. yapılmadıysa hiçbir şey yaptıramaz eski erkek arkadaşın.
Ayrıca önce dava açması gerekiyor :)

Son düzenleme:

Suanda size sarılmak istiyorummmm Gerçekten çooooooooooookkkk teşekkür ederimmm içim o kadar rahatladı ki o kadar büyük bi yükten kurtuldum kiiiiiiiii ne kadar teşekkür etsem azdıııırrrr

bu tür bi olay benimde başıma gelmişti o kadar korkmuştum ki kaç gece uyymamıştım ama hiç bi bişey olmadı yapamadı amacı sadece seni huzursuz etmek o kadar ısıracak köpek havlamaz bunlar son çırpnşları bence aldırma öle kolay değil bu savcılık işleri için rahat olsun canım hiç kafanı takma

canım benim senin eşin rütbeli olabilir ama benim bayan arkdaşlarım bilişim suçları bölümünde amir ve kendi şifresiyle girip kim kime ne yazmış o insan şu an nerde bakıyor :)))) evet suç biri şikayet etse görevi kötüye kullanmaktan başına iş açar ama yapıyolar bak en basiti benim erkek arkadaşımda beni tehdit ediyordu ve ben bu bayan polis arkadaşıma söyledim çocuk başka şehirdeydi bulunduğu şehirden benim olduğum şehire doğru yola çıktı yarım saat sonra bayan arkadaşım beni arayıp sinyalden baktım oraya doğru çıktı ama emin olmak için bikaç saat bekleyelim dedi konuşmalarından yolda birinide yanına aldığına kadar söyledi ve sabah çocuk benim olduğum şehirdeydi :))) buna ne diceksin ?? sadece bu değil bikaç kere korkumdan cvp yazdım çocuğa arkadaşım tabiri caizse ağzıma etti tehdit ediyo diyosun bunu bunu yazmışsın bu saatte dedi :)))))))))))) yani telefon takibi bilişimde olan bi polis için öyle izin felan gerektiren bişey değil cnm keyfi kullanan için suç tabi karşıyım ama benim yazdığım msj.ları bana birebir harfi harfine söylediler ama yazan arkadaşa demiyorum aynısı olur kişinin sözünün geçebilirliği ve tanıdıklarının mevkisiyle ilgili..bu kadar ultra zengin insan izinsiz savcısız nasıl tel dinliyor sanıyosunuz her ay bi vaka izliyoruz tv.de en basiti tanju çolağın kız arkadaşıyla beraber olduğundan şüphelenip rıdvan dilmenin tel kayıtlarına bakıp olay çıkarması..budamı savcı izniyle evli değil bişey değil nasıl izin vericek özel hayat hepsi bekar insanlar :))

canım öncelikle tv de çıkan herşeye inan ma. telefon takibi evet belki kötüye kullanılıyor olabilir ama bunu yapan sistemdeki affedersiniz ama çürük yumurta diye tabir edeceğim kişilerdir. ama bir savcı bu işlerle uğraşmaz . savcı arkadaşım var üşenmeyip arayıp soracağım . her savcıda bu yetki yoktur zaten. bilişimde çalışan senin arkadaşın gibi bir polis evet bu bilgilere ulaşır dediğin gibi. ama bak kendin söylemişsin bir bayan arkadaşın senin gibi yardıma ihtiyacı olan bir bayan için kendini riske atıp yapmış bunu. şimdi ortalıkta pisikopat eski erkek arkadaş koca dolu. bunlara sence herhangi bir polis imkan tanıyıp yardım eder mi? özellikle bir erkek bu işlere hiç bulaşmaz. alacağı cezadan korkar. kadınlarda senin arkadaşın gibi üzüldükleri yardımcı olmak istedikleri için böyle birşey belki yapar. ama oda eminim senin niyetin kötü olsa bunu yapmazdı. niye dersen örnek vereyim. diyelimki ben eşimi takip ettirdim bu şekilde sonra bu bilgileri mahkeme de kullanmaya kalksam. öncelikle delilin hukukiliği ilkesi gereği bunlar kabul edilmez. çünkü deliller yasal yolla ele geçmemiş. onun dışında ne için kullanacağım. hadi diyelim savcıyı ikna ettim. dava açıldı. eşimin eli armut toplamıyor. avukat tutacak avukat dava dosyasını inceleyecek. sonra bu kayıtlara bakacak ve bunların nasıl ele geçirildiğini araştıracak. bunları kayıt altına alan polis memur vb bilgileri ortaya çıkacak. bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak. ee sonuç özel hayatın ihlali , görevi kötüye kullanmadan o polis hakkında dava açılacak. bu tür sistemler her girişi kayıt altına alır. yani girip birşey arayan kişi gizli kalamaz.eşimin devresi d bilişim suçlarında çalışıyor. oradan biliyorum.
neyse konuyu dağıtmayayım ben konu sahibi arkadaş rahatlasın diye yazdım. erkek arkadaşı sadece onu korkutmak istiyor. böyle insanlardan korkmayın. onlar zaten bu korkular ile beslenir. hele bir bayanı rahatsız edecek bir tipe hiç bir polis yardımcı olmaz.hadi o polis ahlaksız para yiyen ... biri bile olsa. başının yanacağından korkar. savcı zaten dikkate bile almaz bu istemleri . o kadar çok işleri varki savcıların. birde öyle düşün bu psikopat bu bilgileri kullanıp bir bayana zarar vermeye kalkar korkusu ile hangi insan ona yardım eder ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…