- Konu Sahibi daywalkerr
-
lisedeki arkadaşımın hattı babasının üzerineydi. Bu kızın bazı olayları oldu. Babası gsm operatöründen kızın son 1 haftalık bütün mesajlarını çıkarttırmıştı.
acaba kötü ayrıldık derken sen çocuğu aldattın da gizledin sonra bunu sebep göstermeden ayrıldın da,şimdi mesajlarından öğrenmesinden mi korkuyosun?bundansa eğer kork bence de,çünkü çıkarttırılabiliyor diye biliyorum.kendi adına sonuçta hat.yapabileceğin birşey yok gibi.
tanıdık biri olmadıgı sürece ve savcılıga verılmedıgı surece asla cıkartılmaz mesaj içeriği ama kımle msjlastıgı kac dk konustugu dahıl her seyı gorebılır son 6 aylık dönemde
acaba kötü ayrıldık derken sen çocuğu aldattın da gizledin sonra bunu sebep göstermeden ayrıldın da,şimdi mesajlarından öğrenmesinden mi korkuyosun?bundansa eğer kork bence de,çünkü çıkarttırılabiliyor diye biliyorum.kendi adına sonuçta hat.yapabileceğin birşey yok gibi.
Evet,neden korktuğu da önemli.
Çok çok önemli mevzularda ancak aranan numaralara gelen numaralara ulaşılır diye biliyorum.
Bu kadar basit bi mevzu için sanmıyorum yapmaz savcılık o işlemi.,
Hem ne var ki seni bu kadar korkutan o mesajlarda ?
hakaret mi içeriyor mesajların_??
bence de sadece saatleri çıkar diye biliyorum içerik değil
O hatla suc mu işlendi? Sizi şikayet mı edecek? Böyle bı seyyoksa çıkaramaz
Evet çıkarttırabilir. da korkunuzun sebebini anlayamadım.
Tehdit mi ettiniz erkek arkadaşınızı. Yada öğrenmemesi gereken bişeyleri mi söylediniz.
Eğer tehdit varsa suç duyrusunda bulunur ve savcılık gsm operatöründen o mesajları tüm konuşma kayıtlaırnı alır.
savcılık böyle eften püften şeylerle ilgilenmez kanımca da neden endişeleniyorsun erkek arkadaşının şüphelendiği birşeyler mi var
konu sahibi 1 tane bile cvp yazmamış yada ben göremedim atladım
tehtit vb şeyler yok aldatma gibi bişey yok.. Bu bizim aramızda yaşadığımız özel şeyleri aileme söylemekle tehtit etti.. Bunuda mesajlarla kanıtlayacağını söyledi.. Konu böyle yanii.. çok teşekkür ederim bu arada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?