- Emoji Skoru
- 396
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi birdishekimiyim
-
okulumda önemli bir iş için bir asistan abinin bilgisayarını kullanmıştım whatsapptan kendime bir belge göndermiştim. sonrasında çıkış yaptığıma emin olmama rağmen geçen hafta bu kişi beni yanına çağırdı ve telefonundan bir fotoğraf gösterdi: bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım. Sonrasında okumadım çıkış yaptım dese de çok rahatsız oldum eski erkek arkadaşımla muhabbetimden arkadaş konuşmalarıma kadar her şey var neticede.
Telefon bilgisayardan çok uzakta 1-2 hafta o şekilde açık kalmış olma ihtimali beni dehşete düşürdü. Eski mesajları aratmışsa vs.
hatta ben erkek arkadaşımla olan sohbeti görünce panik oldum, o da başka bir yerde beni görünce erkek arkadaşın napıyor? Selam söyle. Gibi aptalca bir şey söyledi. Daha da panikletti.
Siz olsanız napardınız? Çok kafaya taktım
ya vallahi gelmedi inanamıyorum. aynı gün içerisinde de bu olmuş olabilir aradan zaman geçmiş de olabilir. yani fikrim bile yok.Şikayet ve kavga ederdim. İğrenç sapık herif.
Whatsappta genellikle wp web kullanılınca bildirim geliyor. Şu saatte şu cihazda en son giriş yaptınız diye. Size gelmedi mi?
ya vallahi gelmedi inanamıyorum. aynı gün içerisinde de bu olmuş olabilir aradan zaman geçmiş de olabilir. yani fikrim bile yok.
okulumda önemli bir iş için bir asistan abinin bilgisayarını kullanmıştım whatsapptan kendime bir belge göndermiştim. sonrasında çıkış yaptığıma emin olmama rağmen geçen hafta bu kişi beni yanına çağırdı ve telefonundan bir fotoğraf gösterdi: bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım. Sonrasında okumadım çıkış yaptım dese de çok rahatsız oldum eski erkek arkadaşımla muhabbetimden arkadaş konuşmalarıma kadar her şey var neticede.
Telefon bilgisayardan çok uzakta 1-2 hafta o şekilde açık kalmış olma ihtimali beni dehşete düşürdü. Eski mesajları aratmışsa vs.
hatta ben erkek arkadaşımla olan sohbeti görünce panik oldum, o da başka bir yerde beni görünce erkek arkadaşın napıyor? Selam söyle. Gibi aptalca bir şey söyledi. Daha da panikletti.
Fotoğrafta direkt toplu sohbet ekranı açıktı bu arada herhangi biriyle mesaja bakılmamıştı. Onu söyleyeyim.Nasıl sakin kalabildin? Ne demek yılık yılık selam söyle demek?
Erdemli biri olsa zaten o an okumadan ve foto çekmeden kapatır, seni de dehşete düşürmezdi.
Ya adam direkt ben okumadım direkt çıktım dediği için gidip söylesem neredeysw öğrenciliğimden olurum. Şikayet edemem böyle bir şeyi hiçbir zaman ispatlayamam çünkü. Özel bir görüntü vs yok erkek arkadaşımla konuşmam vardır ancak.Büyük ihtimal özel sohbetler, görüntüler var mı diye aramıştır bazı kelimeleri öyle didik didik etmiştir.
Bence sakince adama wpden yaz, sen benim hesabıma bakmıştın, orda notlar başlıklı mesajlaşma vardı, orda şu şu belge vardı sen mi sildin şuan erişemiyorum belgeye diye konuştur. Kanıtın olsun. Sonra şikayet et
Ya adam direkt ben okumadım direkt çıktım dediği için gidip söylesem neredeysw öğrenciliğimden olurum. Şikayet edemem böyle bir şeyi hiçbir zaman ispatlayamam çünkü. Özel bir görüntü vs yok erkek arkadaşımla konuşmam vardır ancak.
off ne rahatsız edici bir şaka ya
Whatsapp web benim korkulu rüyam yaokulumda önemli bir iş için bir asistan abinin bilgisayarını kullanmıştım whatsapptan kendime bir belge göndermiştim. sonrasında çıkış yaptığıma emin olmama rağmen geçen hafta bu kişi beni yanına çağırdı ve telefonundan bir fotoğraf gösterdi: bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
Whatsapp profilinizde bağlı cihazlar sekmesi var. Ordan görünüyor diye biliyorum. Çıktıysa tabi görünmez ama.Ya adam direkt ben okumadım direkt çıktım dediği için gidip söylesem neredeysw öğrenciliğimden olurum. Şikayet edemem böyle bir şeyi hiçbir zaman ispatlayamam çünkü. Özel bir görüntü vs yok erkek arkadaşımla konuşmam vardır ancak.
off ne rahatsız edici bir şaka ya
Bilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.whatsapptan belge göndermek ne ya
niye başkasının bilgisayarında kendi whatsappını açasın? mail whatsapptan önce icat oldu ya hani?? o da olmadı mega var.
Ya bunu bana gösterdiğinde çoktan çıkmış zaten, yoksa fark ederdim.Whatsapp profilinizde bağlı cihazlar sekmesi var. Ordan görünüyor diye biliyorum. Çıktıysa tabi görünmez ama.
Mahrem bir şey yoksa ya da asistanın arkasından sövmediysen çok kafaya takma derim. Hele pratik işleri olan bir bölümse, kritik durumlarda asistan fikrini alıyorsa hocalar falan hiç uzatma. Adam hadsiz mi hadsiz ama olan olmuş size de ders olsun.
Suç unsuru değil de erkek arkadaşımla konuşmalarımız var yani, +18 falan değil ama en neticede erkek arkadaşımWhatsapp web benim korkulu rüyam ya
Pencere kapatınca kapanmaması tuzak resmen
Azarlasana şu hadsizi ya
Bir dahakine de dikkat et okuduysa okudu suç unsuru vs yoksa yapacak bir şey yok
okulun bilgisayarı da sorun yahu kimbilir kaç kişi bakıyor. ben babamın bilgisayarında bile whatsapp açmam. siz de açmayın, bu ders olsun. ücretsiz depolama hizmeti sunan siteler var mega gibi. orada hesap açın. böyle bir şey olduğunda oraya yüklersiniz veya oradan açarsınızBilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.
Napalım okuduysa okudu azarla durmuyorsa hocaya şikayet etSuç unsuru değil de erkek arkadaşımla konuşmalarımız var yani, +18 falan değil ama en neticede erkek arkadaşım
bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım.
boyle dediyse yuzde bir milyon okumusturhatta ben erkek arkadaşımla olan sohbeti görünce panik oldum, o da başka bir yerde beni görünce erkek arkadaşın napıyor? Selam söyle. Gibi aptalca bir şey söyledi. Daha da panikletti.