mesajlarımı okumuş mudur

Whatsapp bagli cihazlarda son oturum acma saat kaci gosteriyor? Sizin bilgisayar basinizdan kalkmanizdan daha gec bir saat mi? Ona gore siz kalktiktan sonra ne kadarlik bir okuma suresi oldugunu anlayabilirsiniz.

Böyle bir şey yapmayacak bir insan öyle bir sakayi asla yapmaz.o adam cok net okumus hepsini.

Sen ogrenciliginden olmazsın ama onun asistanliginda saglam bir ihtar alir. Hangi birime bagliysa hemen gidip üstüne sikayet et.

Etik konular su götürmez kanit olmasa da ciddiye alirlar. Bir dakika bile durma burada anlattiklarini git anlat.saka mi yapti anlamadim falan da deme.okudum dedi de.

Bilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.
gizli sekme diye bir şey icat edilmiş, kapatınca hesap da kapanıyor. ortak bilgisayarda eğer açacaksanız daha dikkatli olun.

Ya bir daha görmeyeceğim bir insan ama bu tarz bir durumda ben hiçbir şey ispatlayamam. yani ilk başta uyarırcasına dikkatli ol dedi, bu arada böyle yersiz şakalar yapan biridir genel olarak, ben ilk başta beni korkutmak istediğini düşündüm. hatta saçmalama görünce direkt kapattım dedi ama yine de iğrenç geliyor bana.

Whatsapp bagli cihazlarda son oturum acma saat kaci gosteriyor? Sizin bilgisayar basinizdan kalkmanizdan daha gec bir saat mi? Ona gore siz kalktiktan sonra ne kadarlik bir okuma suresi oldugunu anlayabilirsiniz.
o an bağlı değilse onu göremiyoruz. ben de cok yoldan bulmayı denedim ama geçmişte hangi aygıtlara bağlandığımız görünmüyor

Şaka da yapsa, gerçekte olsa o bi asistan. Yani öğretim görevlisi. Böyle bir şaka yapamaz. Hatta öğrencilerle şakalaşamaz. Bu tarz tipler yüzünden eğitim sektörü kötüye gidiyor zaten. Cıvıklık hiç sevmem. Sana yapan, başkasına da yapar. Tehdit bile edebilir.

Çalıştığı hocaya veya bölüm başkanına durumu anlat. Mesajlarda çok özel bir şeyin olmasa bile bu tavrın ve üslupun sizi rahatsız ettiğini belirtin. Onun yerine belki gerçekten ihtiyacı olan, işini düzgün yapan biri gelir okula

Evladim, canim kardeslerim okuyan herkes kimseye ozel yazismalariniza, ona buna erisim asla ve asla vermeyins adece kendi devicelarinizi kullanin. hele ki erkekse bu sahislar asla asla olmaz. En sakin gorunen erkek bile sapik cikabiliyor. Bu konudaki eleman bayagi civik ve hem saygi, hem ahlak boyutunu coktan asmis ben olsam bolum baskanina sikayet ederdim.

Bir daha görüp görmemenle ne ilgisi var ki şikayetin
İspata gerek yok hangi şikayet ispatlı gitmiş ki hocaya? Emin ol dikkate alıyorlar.

Bir aksiyon almak yerine sövüp sayalım mı sadece

Bilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.
Adamın kişisel bilgisayarı olmadığı için zaten bakmışssa bile bir şey ispatlama şansınız yok. Anonim bilgisayarsa ben bakmadım başkası baktı diyebilir. Ayrıca whatsapp web girişi ancak sizin telefonunuzla yapılacak bir giriş olduğu için yine sorumluluk size ait. oradan ayrıldıktan sonra telefonunuzdan kontrol edebilirdiniz.

Kaç yaşında bu insan ya? Eşimin wp si bile bende açık kalsa okumayı geçtim fotoğraf çekip böyle boş bir şaka yapmam. Ne gereksiz insanlar var yeryüzünde

Hepsini okumuş terbiyesiz yetmemiş resim çekmiş. Belki de siz farkedip bağlantıyı kesene kadar günlük okudu. Erkekler bu konuda çok gerizekalı. Ben lisedeyken mezunlardan bir kız mektup yazmış okuldaki kızlara ve onun oradaki dershaneden birniglanla göndermiş okuma da demiş. Bu gerizekalı oğlan sadece okusa neyse arkadaslar ezberlemis herşeyi. Cümle cümle. Gerizekalı aklıma geldi sinir oldum yine.

Sizin hatanız olduğu için şikayet anlamsız. Kanıt da mümkün değil. Bundan sonra dikkat edersiniz. Adam ek rahatsiz ederse ama tabiki şikayet edin

Normal sağlıklı bir insanın vereceği tepki şudur, ekranında sizin mesajlarını görünce kendisi çıkış yapar. benim bilgisayarımdan arkadaşım giriş yapmıştı bir çıktı almak için ben arkasından kapattım. Okumak kurcalamak aklımın ucundan geçmedi. Normal bir insan böyle bir şeyle mimlenmek bile istemez. Bu adam hem yılışık, hem sapık. Bir daha bir imada bulunursa hiç gülmeden alttan almadan "yaptığınız hem güvene ihanet hem de ahlaksızlık, sapık" diye oracıkta damgalarım. şikayetlerimi de oluştururum. haftalarca senin mesaj ekranını açık tutması normal değil.

bunu bir yere bildireceksen sehven okunmadığını bilerek günlerce açık tutttuğunu da ekle. ısrarlı takip gibi ya allahın sapığı. ayrıca fotoğrfta arkada açık demişsiniz. açtığınız tarih belli kapalı olmadı tarih belli bal gibi deliliniz var.

`