- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
HahahahaDün gece daha uzun olabilirdi hep böyle 30 saniyede bitiyor diye bi mesaj atın rezil olsun annesine, belki bişiler yapar o zaman okunmaması adına
Ya da kıskançlıktan huzursuzluk çıkarmaya başlayabilirDün gece daha uzun olabilirdi hep böyle 30 saniyede bitiyor diye bi mesaj atın rezil olsun annesine, belki bişiler yapar o zaman okunmaması adına
AynenSizinle beraber yaşarsa ilişki çetelesini de tutar bu kadın ne ayıp yahu bir tane normal insan kalmadı mı şu dünyada
Hahahhaha evetO zaman kesin cozum dirty talkingokusun okusun dursun. Ta da erotik fotolar,abuksubuk videolar falan
3 yil diyecekYeni evliler galiba
Merakli isteçok hadsiz, eşlerin özelleri okunur mu ya.
belki kendisi hakkında bişey demiş misiniz diye bakmıştır, çok buyuk hadsizlik
Sizin gorumceniz de ayip etmisAyy ne cirkinlik! Kan beynime sıçradı yemin ederim.
Bence sorun kocanizda. Annem okumuştur ne demek. Eşim boyle birseyden emin olmayi birakin, en ufak şüphe duysa evi birbirine katar.
Yeni evliydim, eşim 1 gece sehir dışına gitmişti kayinvalidemlerde kalmıştım. Ben uyurken sabah bas ucumdan tabletimi almis gorumcem. 21 22 yaşındaydı o zaman. Inanilmaz sinirlenmistim aptal kafam hic bisey dememiştim. Bir daha esim olmadan evlerinde kalmadım.
Kaç yaşına gelmiş evli barklı adamın telefonunu kurcalamak nedir ya, ne değişik tipler var. Eşiniz de bi zahmet telefonuna sahip çıkmayı öğrensin.Merhaba kk üyeleri :)
Bayramda kız kardeşim şehir dışından geleceği için görüşelim diye ben annemlere geldim, eşim annesinde kalıyor. Dün gece eşim yatmadan önce bana iyi geceler mesajı atıp yattı. Ben daha geç yattım. Yatarken eşime mesaj atacaktım ki bir de baktım son görülmesi daha geç bir saat ve son mesajıma görüldü atılmış. Ben de mesaj attım uyandın mı son gorulmen değişmiş diye. Eşim sabah olunca mesaj attı, ben uyudum annem bakmıştır diye. Ben de çok sinirlendim ama o senin telefonun, ben mesajlarımızın annen tarafından okunmasından rahatsız oluyorum, ya şifreni değiştir ya da güzel bir dille uyar dedim. Tamam haklısın dedi. Ya arkadaşlar ben birkaç gün önce fantezi gecelik almıştım, eşime de resim çekip atmıştım. Kv o resmi görmüş olabilir. Zaten kv bunu hep yapar. Eşimin telefonunu hep karıştırır, biri arasa hemen sorar kim arıyo diye.. ben bile girip eşimin mesajlarını okumuyorum, kiminle konustuguyla ilgilenmiyorum. Bu ne saygısızlık, hic özel hayat bırakmıyor yaa. Meraklı, her şeye burnunu sokacak. Çarşıdan geliriz hemen poşetlerimize sarılır bakayım ne aldınız diye. Huyu çok güzelmiş gibi bir de bizimle yaşama hayalleri kuruyor kadın. Valla uzaktan bile çekilmiyor
Ahahahahahahha kalp krizi geçtirtebilirYada alacaksın bi seks oyuncağı poşetleri kurcalarken görsün de bida öle elini her poşete sokmasın
kaynanaya telefon alın ıcıne facebook ınstagram falan yukleyın akrabalarını ekleyın verın oynasın.Kv genelde instagrama girer esimin telefonundan, can sikintisindan akrabalarına felan bakar, esim bu yuzden sakincali bulmuyor, ama bilmiyor ki mesajlara da giriyor, bunu da ben bildiriyorum esime 'bak whatsabina girilmis mesajlarim okunmus ona gore' diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?