• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşırken uyuyakalırsanız sabah kusura bakma der misiniz ?

Arkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
Normal bence,dalmisim dersin.
Artik sabahlara kadar mesajlasmak pek cazip gelmiyor bana.
Belki 10 sene once olsaydi yanitim daha farkli olabilirdi. :)

vallahi eşşek gibi de çalışıyorum ne yorgunluklar yaşadım hiç mesajlaşırken uyuyup kalmadım sanırım bende anormallik :KK70:en fazla sıkıcı gelir amaaan der kenara atar telefonu uyurum irademle:KK70:
Muhabbetin en caf caflı yerinde uyuyakaldığımı çok bilirim ben de 😅

Ne özürü ya 😀 uyumak için izin mi isteyeceğidim paşadan 😀 sorarsa uyumuşum derim mesaj bile atmam kendi koşsun.

Demem ne gereği var
Yazarım sabah .
Bazen derim bazen demem.
Bana yapılırsa da özür beklemem

Mesajlaşırken nasıl uyuyakalınır ya? Çok gereksiz bir şey konuşuluyor olmalı herhalde. Gereksiz gereksiz konuşacağıma yat zıbar uyu ben öyle yapacağım derim. Herhalde bunu diyecek yakınlıkta biriyle konuşuyorumdur o saatte???
Yazarken uyuyakalmak da ne ben konuşurken uyuyakalıyordum 🤣 sabah 7de ders var olmuş gece 2 yatalım diyorum adam habire anlatıyor. Uyurum arkadaş benimki de can 🤣🤣🤣🤣 13 yıldır evliyiz hala uyumak üzereyken çenesi düşer 😅

Su tavsiyeye uymaya calisiyorum:

iu

Ozur dilemek yerine tesekkur ediniz.

"Uyuyakaldigim icin kusura bakma" demek yerine "Uyumama izin verdigin icin tesekkur ederim" :KK48:
Gorundugunden daha zor aslinda, oto poka ozur dilettiren annelerimiz sagolsunlar :KK47:

adamına göre değişir ya. mesela burada özel mesajdan konuştuğum arkadaşlar var geç saate kadar
uyuyorsak uyandığımızda kaldığımız yerden devam ediyorum

ama bazı arkadaşlarımla aramda daha resmiyet var onlara pardon uyuyakalmışım günaydın diyorum

iletişiminiz nasılsa öyle devam edin

Su tavsiyeye uymaya calisiyorum:

iu

Ozur dilemek yerine tesekkur ediniz.

"Uyuyakaldigim icin kusura bakma" demek yerine "Uyumama izin verdigin icin tesekkur ederim" :KK48:
Gorundugunden daha zor aslinda, oto poka ozur dilettiren annelerimiz sagolsunlar :KK47:
"Uyumama izin verdiğin için teşekkür ederim" mi :KK57::KK57:
Hani geç kaldığında özür dilemek yerine 'beklediginiz için teşekkürler' falan dersin de birine neden konuşurken uyuyakaldin diye izin versin teşekkürler diyesin ki?
İnsanları bu kadar simartmaya gerçekten gerek var mı? Sonra konu sahibi gibi seninle geceler boyu saatlerce konuşacak kadar yakın arkadaşına 'nasil iyi geceler demeden uyursun' tribi atmayı kendilerine hak goruyorlar😅😅

"Uyumama izin verdiğin için teşekkür ederim" mi :KK57::KK57:
Hani geç kaldığında özür dilemek yerine 'beklediginiz için teşekkürler' falan dersin de birine neden konuşurken uyuyakaldin diye izin versin teşekkürler diyesin ki?
İnsanları bu kadar simartmaya gerçekten gerek var mı? Sonra konu sahibi gibi seninle geceler boyu saatlerce konuşacak kadar yakın arkadaşına 'nasil iyi geceler demeden uyursun' tribi atmayı kendilerine hak goruyorlar😅😅

kiz yukaridaki ingilizce orneklerden sonra oyle yazabildim ancak.
cumle sacma tabi de,
baska sekilde kur sen o tesekkur cumlesini iste.
Amac ozur dilememek ve karsindaki kisiye yine de sempatik olmak :)

ama gerek var midir bu konuda dersen, sahsen kibarlik iyidir her zaman diye dusunuyorum, tabi karsi tarafa kendini kullandirtmadigin surece.

Bunu sormak için konu açmak neden?mantığınız yok mu yani siz istemezsiniz konuşurken öyle kaldığınızda sabah özür dilenmesini burada niye soruyorsunuz laf olsun diye mi

Samimi arkadaşlarım ile aramızda bunun lafı bile olmaz. Ertesi gün birbirimize dönmediğimiz bile çok olur. Hayat telaşı, çoluk çocuk derdi var herkesin.

Herkes herkese her an yetişemez... O yüzden dert etmem bu tarz durumları. Özrü geçin birşey yazmasa da olur samimi arkadaşım ise eminim fırsatı olduğunda yazacaktır zaten...

Yani sizde dert etmeyin, dert edecek başka durumlar vardır illaki...

Back
X