• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesajlaşma sorunu

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
kızlar biz bu sene ailecek tatile çıkmadık . haliyle tüm günüm evde geçiyor . okuduğum için bi işimde yok . evde cok sıkılıyorum sevgilim kendi memleketinde pek dışarı çıkmamı istemez cok kimseylede görüşmüyorum iyce bunaldım . sürekli onla mesajlaşıyordum . bana dedi ki ben mesajlaşmayı pek sevmem senin için atıyorum günümüzün 4 te 3 ü mesajlaşmakla geciyo falan . bişey demedim biraz serbest bırakayım dedim bu seferde 8 9 saat atmadığı oluyor ben kafayı yiyorum . insan bu kadar saat bi napıyosun olsa yazmaz mı ? napıyım bilemedim

benim sevgilim de mesajlaşmayı sevmez. konuşmadığımız günler de olur. zaten ilişki ilerleyince daha da azalıyor. çünkü her dakika konuşacak konu bulunmuyor. bu sevginin azaldığının, sevgilinin bir şeyler karıştırdığının göstergesi değil. serbest bırak, sen de başka şeylerle ilgilen. en doğrusu bu.

sana tavsiyem evde kendine bi uğraş hatta ve hatta bi kursa git onada bişey demezse öyle bişey yap çünkü bi uğraş bulmazsan tek saracağın yer erkek arkadaş oluyor :1: seni anlıyorum bu konuda..dediğim gibi bi uğraş bulursan öyle kafana takılmaz yok 8-9 saat msj diye kafayı yemezsin tersine o seni merak etmeye başlar..nasıl olsa evdesin ekmeğine bal kaymak sürmüşsün niye merak etsinki seni:40:

aynen , benim erkek arkadaşımda sevmez , hatta arada naber falan derse noldu bişey mi oldu canın mı sıkkın diye endişelenirim :31: kitap oku saatler nasıl geçiyo anlaman bile ;)

O sorun bizdede var canım askerdeyken bile her saat bası msj atan adam şimdi ben atmassam atmıyo bi sabah atar bide 5-6 saat sonra :45: sebebini sordugumda ise işim değişti telefonla ilgilenemıyorum falan diyor oda haklı. ama bandaa snın gibi gezme izni veya calşma iznım yokmus öyle diyo. Arkadasında dediği gibi rahat bırak ara sıra msj atarsın konusrsunuz her zaman atma o özler zaten bi kaç güne hem kafan daha rahat oluyo yoksa takıntı halıne geliyo insanda

sana tavsiyem evde kendine bi uğraş hatta ve hatta bi kursa git onada bişey demezse öyle bişey yap çünkü bi uğraş bulmazsan tek saracağın yer erkek arkadaş oluyor :1: seni anlıyorum bu konuda..dediğim gibi bi uğraş bulursan öyle kafana takılmaz yok 8-9 saat msj diye kafayı yemezsin tersine o seni merak etmeye başlar..nasıl olsa evdesin ekmeğine bal kaymak sürmüşsün niye merak etsinki seni:40:

canım ehliyet kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor kemen kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor . çatlatıyor beni o yokken yapmamam gerekmiş o varken olsunmuş haliyle bende vde tüm gün nette sıkılıyorum 1 2 saatte değil tüm gün yani :)

O sorun bizdede var canım askerdeyken bile her saat bası msj atan adam şimdi ben atmassam atmıyo bi sabah atar bide 5-6 saat sonra :45: sebebini sordugumda ise işim değişti telefonla ilgilenemıyorum falan diyor oda haklı. ama bandaa snın gibi gezme izni veya calşma iznım yokmus öyle diyo. Arkadasında dediği gibi rahat bırak ara sıra msj atarsın konusrsunuz her zaman atma o özler zaten bi kaç güne hem kafan daha rahat oluyo yoksa takıntı halıne geliyo insanda

taktım valla :) yani hiç rahat olamıyorum uyuyorum uyanıyorum bişey yok daha da kanser oluyorum :)

Bende sevgilim yüzünden 24 saat boyunca konusuyoruz kendisi istiyo napiyim tamam bazen iyi hosta bazende insan sıkılıyor canım bide azcık gec atınca bile yiyorum paparayı :9: 10.000 sms dahi zor yetiyor bi ay inanırmısınz :52: ama olsun zaman gecince böyle olmaz diye düsünüyorum simdi tadını cıkartalım bari :27:

Msjlaşmak güzel olabilir ama her zaman da bayar sesini duymak daha güzel bence 8-9 saat beklemek ve msj yerine 2 saatte bir napıyosun hayatım diye aramak daha güzel olabilir o da sizi arar aynı şekilde ..

ayyyy aynı sorun bizde de varrrr

ama şöyle ki dönem dönem benim işim oluyor atamıyorum ya da çok ihtiyaç duymuorum o tribe giriyor bazı dönemlerde de o saatlerce atmıyor ben tribe giriyorum kızıyorum

aslında mantıklı olan her gün telde az da olsa konuşmak böyle ergen ergen mesajlaş nereye kadar :P
ama uygun ortam olmuyor işteee

canım ehliyet kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor kemen kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor . çatlatıyor beni o yokken yapmamam gerekmiş o varken olsunmuş haliyle bende vde tüm gün nette sıkılıyorum 1 2 saatte değil tüm gün yani :)

Ehliyet kursuna gitmek için neden izin istiyorsunuz anlamadım, sadece gideceğinizi bildirmeniz yeterli.

Sonuçta ehliyette bir ihtiyaç.

Lütfen bukadar taviz vermeyin.

O sizi kırarmıyım kırmazmıyım diye düşünmeden mesajlaşmayı sevmediğini söylüyor, siz ise ben ehliyet almak için kursa yazılıyorum yada yazıldım diyemiyorsunuz.

Yaşınız küçük herhalde
8-9 saat mesaj atmadı diye sorun ettiğiniz süre bir insanın çalışma süresi zaten

Bir de ben olsam mesaj sayısına değil de bu kadar kıskanç ve bencil olmasına takılırdım

kızlar biz bu sene ailecek tatile çıkmadık . haliyle tüm günüm evde geçiyor . okuduğum için bi işimde yok . evde cok sıkılıyorum sevgilim kendi memleketinde pek dışarı çıkmamı istemez cok kimseylede görüşmüyorum iyce bunaldım . sürekli onla mesajlaşıyordum . bana dedi ki ben mesajlaşmayı pek sevmem senin için atıyorum günümüzün 4 te 3 ü mesajlaşmakla geciyo falan . bişey demedim biraz serbest bırakayım dedim bu seferde 8 9 saat atmadığı oluyor ben kafayı yiyorum . insan bu kadar saat bi napıyosun olsa yazmaz mı ? napıyım bilemedim

ay benim herifimi gördüm sankı :1: mesajlaşaktan nefret eder ama benım ıcn mesaj atıyor ıkı saatı gecmıcek mesajını görcem dıyorum tamam aşkım dıyor onun dışında arıyor zaten erkekler malum sevmıyorlar elde çıtçıt telefonu o yüzden aramaktır onların tercıhı ben onunkıne oda benım tercıme saygı duyuyor sevmesekte ısteklerı yerıne getırmeye calısıyoruz canım sen baska aktıvıteler ul kendıne evde ınsan kafayı yer

Hayatiniza bu kadar mudahale etmesine nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum. Ehliyet kursuna gitmene de karismasin bi zahmet. su anda yapamadiklarinz ve onun icin vazgectiginiz seyler icin cok pisman olabilirsiniz. Ailem izin veriyor o yuzden gidicem diyin. Koru korune baglanmayin.

Eger biseylerle mesgul olursaniz inanin siz de o kadar mesaj atmazsiniz

Son düzenleme:
yani afedersin ama seninki de hiç birşeye gelmiyor. aramıycan sormıycan öyle kafes kuşu gibi oturcaksın evde. bence mesajlaşma sorunundan önce ciddi bir kıskançlık sorununuz var. kendinden bu kadar taviz verme. alışır iş böyle gider. gençsin afedersin ama sen kendine dikkat edemiyormusun? annen var baban var ehliyete gitme kursa gitme . o yok bu yok ne var lan o zaman diye sorarlar adama.
biraz sert oldu ama gençsin aşıksın ama inan abartma mecnun da olsa ferhat da olsa abartma yani evlenince anlarısn

benimki de akıllı telefon al whatsapp tan yazışalım diyor
ama o zaman her dakika bişey yazmasını bekliycem senin gibi
ve yazmazsa kavga edicem, tanıyorum kendimi
Ama bunu teklif ettigine göre, o da istiyor yazışmayı dye düşünüyorum
bilmiyorum...

ahhhhhhhhhh çektim bi şöle derinden. Seni en iyi ben anlarım kardeş.. Ne çektim, ne çektim şu konu yüzünden. Bir yıl önce evet tam bir yıl önce sevgilimin isteği üzerine işten çıktım. İşe giderken inanılmaz kendime güvenli ışıl ışıl bi kızdım. İşten bi çıktım bunalıma girdim. Napıcamı şaşırdım.4 ay kendimi toplayamadım. Ve sevgilime sardım sürekli. Bunu ona da söyledim. Bunalıma girdim ve ben çalışmıyoken senin çalışmanı kıskanıyorum çık işten beraber evde oturalım dedim. Napıcaz peki öyle dedi? Çekirdek felan çitleriz dedim :27: :27: :27: Bendeki kafayı düşünün artık. Ne diller döktüm.. Bu arada bana mesaj atmadığı her dakikayı burnundan getirdim.. SONUÇ: 2 aydır yeniden eski iş yerimde çalışıyorum ve o mesaj olayını pek takmıyorum..

Genç kızlar erkeklere bu kadar taviz vermemeli, erkekler heryerde gezip tozarken, sizler evde oturur, erkeklerin her dediğini yaparsanız gün gelir ne özgüveniniz kalır ne de mutlu olursunuz.

Baba evindeki kıza ailesinden başka kimse müdahale edemez, lütfen sizinle hiçbir resmi bağı olmayan birinden izin istemeyin, siz çocuk musunuz? Kendi kararınızı kendiniz veremiyor musunuz? Şimdi aşıksınız, atacağınız adımı sormak cazip geliyor olabilir, izin vermemesi sahipleniyor, seviyor anlamı taşıyor sizin için ama malesef öyle değil, eve kapanmanız sahiplenmesi anlamını taşımıyor, kazara ondan izinsiz sokağa çıkarsanız kıskançlıktan gözü dönüp hertürlü iftirayı atacağı ve ileride olurda evlenirseniz kıskançlık krizleri geçireceği anlamına geliyor.

Kendinize bunu yapmayın lütfen...

Bir derdim var bölümünde eşini sokağa çıkarmayan adamların gününü gün ettiği, eşini eve kapatıp neler yaptığını anlatan konuları okumanızı tavsiye ederim.

Gidilecek kurs için sevgiliden izin almakta ne demek. Bugün var, yarın yok. Yarın olup olmadığını bile bilmediğin bir ilişki için izin beklemek , izin istemek.

Bireysin sen birey, az silkin ve kendine gel.

Herşeyi anlarımda kendini geliştirmek veya Senin yapmak istediğin şeyler için izin almayı anlamam. Bu senın hayatın o Şuan var ama belkı yarın olmıycak. Ama belkı yarın bazı seyler için geç olucak. Bence ehliyetini almak istiyosan izin bekleme git. msj konusunada o kadar takma ve fazla üsteleme arada atarsın :ssz:

Back
X