Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz bu sene ailecek tatile çıkmadık . haliyle tüm günüm evde geçiyor . okuduğum için bi işimde yok . evde cok sıkılıyorum sevgilim kendi memleketinde pek dışarı çıkmamı istemez cok kimseylede görüşmüyorum iyce bunaldım . sürekli onla mesajlaşıyordum . bana dedi ki ben mesajlaşmayı pek sevmem senin için atıyorum günümüzün 4 te 3 ü mesajlaşmakla geciyo falan . bişey demedim biraz serbest bırakayım dedim bu seferde 8 9 saat atmadığı oluyor ben kafayı yiyorum . insan bu kadar saat bi napıyosun olsa yazmaz mı ? napıyım bilemedim
benim sevgilim de mesajlaşmayı sevmez. Konuşmadığımız günler de olur. Zaten ilişki ilerleyince daha da azalıyor. çünkü her dakika konuşacak konu bulunmuyor. Bu sevginin azaldığının, sevgilinin bir şeyler karıştırdığının göstergesi değil. Serbest bırak, sen de başka şeylerle ilgilen. En doğrusu bu.
aslında ciddi düşünüyorum belki bu yüzden çünkü bu ilişkiye olsun diye başlamadım . tabiki fikirleride önemli doğru söylüyosunuz kısıtlamalar yanlış ama bende yeri geldiğinde ondan bişey istediğimde ( ki istediğimde yapar ) onunda yaptığını farkediyorum . sadece bazen bu durum cok can sıkıcı olabiliyor :)canım benim "benleyken al benleyken al" işte kısıtlamak değil mi bu? her kız teklif alır sağdan soldan, sen erkek ark. olmadan önce herkese gülücükmü atıyordun veya kendini koruyamıyormuydun kendini??
evlenirseniz ne olacak biliyormusun onun işten gelmesini bekleyeceksin sonra gezmeye, arkadaşlarınla buluşmaya ona da izin verirse. de ki babam istiyor parasını verdi hem beraber pratik yaparız dedi o yüzden ehlyet kursuna gideceğm de. babanın sözünden daha mı ağır onun sözü. o zaman hiç bir şey deme hakkı. yok. gerçi normalde sen BEN öyle istiyorum demen lazım ama babam öyle dedi de onu alıştır sonra istediğini yap. 22 yaşındasın ömrün onunlayken mı geçecek sadece?
bende bundan yanayım saatlerce aramamak nedir bi svgilin varsa sorumluluk almayı bilmek gerekir bence . bu arada allah mesud etsin :)ben böyle düşünmüyorum
tabiki kendi fikrim
ilişkinin başlarında sıkça konuşulur daha çok lay lay lom muhabbeti olur mesajlaşılır buluşulur
ilişki yol aldıkça ilerledikçe daha sık konuşulur mesajlar kesilir aşkım ben şuraya gidiyorum günaydın iyi geceler yemek yiyorum gibi saçma mesajlar biter daha sık ama daha kısa konuşulur ki bence böyle olmalı
bence bir ilişkide iletişim önemli yan yana olmasanda hatta mesafe bile olsa arada her an birlikte gibi olmalı ki normal giden ili,şki seyirlerinde bu böyle ilerler ama
bazı insanlar konuşmayı sevmedikleri için yada pinti oluşlarından telefonu eline almaya korkar ya çok yazarsa öle şeymi olur bi kaç gün görüşmemek ne demek o anda senin yada onun başına bişi gelse hasta olsa ne zaman haberin olucak sen aramayacan o aramayacak adam hastanede sen sanıyosun ki yarın arar yada öbürsü gün arar kopuk ilişki bence o ilişkinin sonu evlilikte olsa sonu hüsran olur adam kahvade kadın evde yada ikiside evde olsa tv karşısında konuşma muhabbet yokaradaki o bağı baştan oluşturmak gerekiyor gene söylüyorum bu benim fikrim benim bakış açım biz eşimle sevgiliyken sakarya-istanbul mesafesinde hem çok sık görüşürdük hem çok sık konuşurduk evlendik evdede muhabbet kuşları gibiyiz tv bile seyretsek beraber susar beraber konuşuruz birlikte uyur birlikte gezeriz birlikte işe gider geliriz gibi